Wszystkie pracujace kobitki marudza: musze do pracy..... a ja chętnie poszłabym ale gdzie?
Ogródek-kalejdoskop-lojki
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki
Jolku piękne zdjęcie nam dałaś, cudowny kolor
Wszystkie pracujace kobitki marudza: musze do pracy..... a ja chętnie poszłabym ale gdzie?
Byc może po tygodniu tez dołączyłabym do chórku: muszę.... 
- lojka 63

- Od: 4 wrz 2011, o 20:11
- Kontakt:
Ewik życzę ci cobyś miała na co narzekać ale najbardziej to nie roboty samej w sobie tylko trochę roboty trochę satysfakcji bo robota bez kasy nic nie warta .Ciumki a jeśli o chórek chodzi to prędzej my do ciebie chyba dołączymy
Majka witam w moich skromnych progach jak nie dasz rady na forum to możesz na pieszo
kawa ,herbata co sobie życzysz zobaczysz fajnie będzie

Majka witam w moich skromnych progach jak nie dasz rady na forum to możesz na pieszo
- szyszunia
- 1000p

- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Witaj Joluś pospacerowałam sobie po twoim wątku i widzę że bardzo lubisz róże bo sporo masz różnych egzemplarzy. A pamiętasz jak nazywa się ta róża którą masz na awatarku????
- lojka 63

- Kontakt:
Witaj Iwonko może to nie jest poprawna nazwa bo różę kupiłam na rynku i wtedy nie zwracałam na nazwy uwagi,ale to będzie Nostalgia taką samą ma "Robaczek-Poznań "też w awatarku tylko one mogą różnie się wybarwiać ,w tym roku jeszcze nie pokazały swoich kwiatów dwie róże jedna pnąca druga wysoka ale ta druga już nie odżyje muszę się postarać o nową.U mnie uboga ziemia to i róże skromne ale Dorotka "Katee"ma piękne i dorodne na pewno u niej byłaś ale do mnie jeszcze zaglądnij.
to jest ta sama 

- ewa w

Jolu być może się mylę ale myślę, że to nie nostalgia jest wiele odmian dwukolorowych róż. Jeżeli znajdę to napiszę
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Podobna do Double Delight :wink:
Joluś ja mam dorodne róże
, tak tylko niektóre , wiekszosc to tegoroczne nasadzenia ,to maluszki jeszcze ale zdrowe 
Joluś ja mam dorodne róże
- lojka 63

- Kontakt:
Witajcie dziewczyny cieszę się niezmiernie że zareagowałyście też nie chciałabym kogoś wprowadzać w błąd a przy okazji sama się dowiem co mam.Mam jeszcze jedną zmieniającą kolor często pokazywaną bo ją lubię może to ta jest nostalgiczna ?
te wszystkie ujęcia to ta sama róża tylko inaczej wybarwiona pomarańczowo żółta niestety nie mam nazw ,te natomiast to od Kamilki
Aphrodite jak znowu czegoś nie pomyliłam

te wszystkie ujęcia to ta sama róża tylko inaczej wybarwiona pomarańczowo żółta niestety nie mam nazw ,te natomiast to od Kamilki
Aphrodite jak znowu czegoś nie pomyliłam - lojka 63

- Kontakt:
- lojka 63

- Kontakt:
Choroba jeszcze na dodatek komputer mi pozmieniał miejsca napisów i już nic z tego nie będziecie wiedzieć może Kamila pomoże gdzieś mam zdjęcie tej Saint Exupery ale za diabła nie mogę znaleźć,bardzo przepraszam za to zamieszanie ale muszę się nauczyć podpisywać zdjęcia od razu jak wprowadzam w komputer bo robię to całościowo jest szybko tylko nie podpisane a potem nic nie wiem.

- Francesca

- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Widzę, że choroba różana i u Ciebie, Jolu, ma się dobrze
. Ładne okazy
Piszesz wszystko ciurkiem, stąd czasami robi się misz-masz
Ja zawsze daję podpis na górze, a potem wrzucam link do zdjęcia w następnym wierszu, np.
Róża różowa enter
[img]coś%20tam%20coś%20tam[/img] enter
itd.
Oczywiście można i odwrotnie, najpierw zdjęcie, potem opis
.
Piszesz wszystko ciurkiem, stąd czasami robi się misz-masz
Ja zawsze daję podpis na górze, a potem wrzucam link do zdjęcia w następnym wierszu, np.
Róża różowa enter
[img]coś%20tam%20coś%20tam[/img] enter
itd.
Oczywiście można i odwrotnie, najpierw zdjęcie, potem opis
- Piotr=)

- Od: 24 maja 2008, o 17:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różano u cb super 
-- Pt 21 wrz 2012 15:06 --
Różano u cb super
-- Pt 21 wrz 2012 15:06 --
Różano u cb super
Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- lojka 63

- Kontakt:
Dzięki wam za wsparcie nie chce mi się każdej wiadomości wysyłać osobno i jak mówisz Agatko robi się misz-masz ale postaram się o lepszy porządek jak będę na urlopie na pewno w listopadzie wtedy i na dworze nie będzie co robić to posiedzę przed kompem i zrobię ład- skład.
Piotruś ty masz dopiero czym się pochwalić masz już takie okazy różniaste że oko bieleje i dech zapiera jak osiągniesz mój wiek to ty ogród botaniczny i park jurajski założysz a co twoi rodzice na taką pasję ja bym była Przedumna z takiego syna.

Piotruś ty masz dopiero czym się pochwalić masz już takie okazy różniaste że oko bieleje i dech zapiera jak osiągniesz mój wiek to ty ogród botaniczny i park jurajski założysz a co twoi rodzice na taką pasję ja bym była Przedumna z takiego syna.
- ewa w

Jolu nazwy róż muszę pamiętać do czasu zamawiania , a póżniej .... niekoniecznie 
- E@K66

- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Jolcia ,Jolcia kochana ,co słychać moja droga ,byłaś dziś w ogródku?
- lojka 63

- Kontakt:
Witajcie Ewunie dziękuję że zaglądacie i przepraszam że tak późno odpisuję kiedyś tam byłam w ogródku ale ostatnie dni to gotowanie i praca a dzisiaj to byłam tak osłabiona że mimo pogody nie dałam rady nic w ogrodzie zrobić .Przeleniuchowałam cały dzień ale już jest lepiej i mogę na łykend dalej pracować a potem październiki jesień na całego trzeba pomyśleć o nawozie na grządki bo znowu będę jęczeć że nic nie rośnie.Aha posadziłam tulipanki ciekawe ile z nich zakwitnie i mały rekonesans w przednim ogródku ścieżeczka zlikwidowana bo tuje zarosły a powstała nowa ale ogólnie nic nowego.Pozdrowienia i