Piękna canna od Marcina. Nie potrafię uchwycić prawdziwego koloru, nie jest to do końca pomarańcz, jakby morelowy.Bardzo mnie ucieszył ten kwiat w obliczu szaro -deszczowej pogody

Len nowozelandzki pięknie się rozrósł.

piękne jabłka, u mnie w tym roku ani jednego, jak trzeba tą latane przechowywać to u mnie odpada, ale kolor ciekawy.
  piękne jabłka, u mnie w tym roku ani jednego, jak trzeba tą latane przechowywać to u mnie odpada, ale kolor ciekawy.

może uda się porobić sadzonki
 może uda się porobić sadzonki   

mam też taka jak Twoja kanna i kwiatki mi się też podobają , choć ten rok rzeczywiście nie sprzyja kwiatkom , zbyt dużo wiatru i deszczu kwiaty szybko robią się brzydkie .
  mam też taka jak Twoja kanna i kwiatki mi się też podobają , choć ten rok rzeczywiście nie sprzyja kwiatkom , zbyt dużo wiatru i deszczu kwiaty szybko robią się brzydkie .
 a ja się wystrzegam wszelkich roślin. które trzeba wykopywać na zimę
  a ja się wystrzegam wszelkich roślin. które trzeba wykopywać na zimę   bo normalnie bym o nich wiosną już nie pamiętał
  bo normalnie bym o nich wiosną już nie pamiętał   

W zasadzie mogę ją trzymać zimą w mieszkaniu, bo mam chłodno, a psianki to nawet lubią tak w granicach 15st.
 W zasadzie mogę ją trzymać zimą w mieszkaniu, bo mam chłodno, a psianki to nawet lubią tak w granicach 15st.

będę pamiętać.
 będę pamiętać.

a tego co jest na liściu oberżyny nie zazdroszczę
  a tego co jest na liściu oberżyny nie zazdroszczę 

Uchwyciłaś ich urodę po mistrzowsku
 Uchwyciłaś ich urodę po mistrzowsku  Choć Ty chyba wolisz trochę ciemniejsze barwy
 Choć Ty chyba wolisz trochę ciemniejsze barwy  

, u mnie skromnie.
 , u mnie skromnie. 

Twoje białe zawilce bardziej mi się widzą.
 Twoje białe zawilce bardziej mi się widzą.

) Teraz rudbekie, len, kanny,trawy, cynie, lantana , słonecznik ( świetny kolor !) , psianki, róże , mieczyki,zawilce , przegorzan , na dodatek oberżyna ??? Niesamowita jesteś .
 ) Teraz rudbekie, len, kanny,trawy, cynie, lantana , słonecznik ( świetny kolor !) , psianki, róże , mieczyki,zawilce , przegorzan , na dodatek oberżyna ??? Niesamowita jesteś .