O liliach nawet nie myślę, oby już wiosna była
Leśny ogród Moni68 cz.5
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Leśny ogród Moni68 cz.5
Geniu, dziękuję, na pewno pozdrowię

- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Moniko, widzę że dobrze się bawisz, miłego dnia 
- Mama Ani
- 1000p

- Od: 17 cze 2009, o 14:40
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
MONIKO cieszymy sie,ze przyjeżdzasz do WROCŁAWIA jak masz problemy z noclegiem to mozemy Was przenocować miejsca na tyle mamy i nie pracyjemy więc możemyzająć się synkiem i pomóć w zwiedzniu miesta. I myśle,że możemy sie spotkać w niedużym gronie KRYSIA ADA kj mieszka tęż niedaleko mnie pa do zobaczenia 
- fela

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Moniu, życzę niezapomnianch wrażeń! Właśnie slucham Diany. http://www.youtube.com/watch?v=it1NaXrIN9I Ale będziesz miała pyszny wieczór! Ciekawa jestem czy będzie jej towarzyszyła orkiestrta, czy jakiś skromniejszy skład muzyków.
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Monisiu co ja czytam, przed Tobą podróż do Wrocławia
zdradź nam na jakie koncerty jedziesz ?
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
To jest tak jak ktoś dokładnie nie czyta
już wiem co to za koncerty
Moniś baw się dobrze....
-
x-d-a
Moniko, fajnie, że będziesz na koncercie Diany Krall i to do tego we Wrocławiu.
Życzę Ci wielu wrażeń i miłego pobytu
Hala Stulecia jest pięknie usytuowana w Parku Szczytnickim; jak będziesz miała chwilkę warto tam zajrzeć i zwiedzić n.p. Ogród Japoński...
Życzę Ci wielu wrażeń i miłego pobytu
Hala Stulecia jest pięknie usytuowana w Parku Szczytnickim; jak będziesz miała chwilkę warto tam zajrzeć i zwiedzić n.p. Ogród Japoński...
- fela

- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Tak sobie słuchając dziś Diany Krall, pomyślałam, że spiewanie standardów to najlepszy sprawdzian wielkości wykonawcy. To trochę tak jak z dobrą kuchnią. Kiedy jestem w znanej i cenionej restauracji (n.p. Marta Gesler) to, aby sprawdzić talent kucharza, zamawiam najbardziej standardowe danie(n.p. gołąbki).W ten sposób najłatwie?j sprawdzić wielkość talentu.
- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
Piękne lilie Moniś
Zdjęcie gdzie są dwie hosty -mogłabyś podać mi nazwy ,mam obie
Świetnie że masz taką atrakcję [cudną]w tym tygodniu
Wesołej zabawy

Monika
zazdraszczam koncertu
też bym chciała....
zazdraszczam koncertu
- Cynthia

- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Moniś ale miałam u Ciebie zaległości
Już wszystko nadrobiłam i muszę koniecznie kupić Dolomit i podsypać co nieco na działce.....
W tym roku rozsypwałam go bardzo wczesną wiosną ale pójdę za Twoimi radami i zrobię to teraz
Ciemierniki masz cudowne, ja przez Forum strasznie na nie zachorowałam i kilka okazów już zadomowiło się u mnie
Mam nadzieję ,że wiosną już pochwalą się jakimś skromnym kwieciem
Zdjęcia z wojaży wspaniałe, tak samo jak i osóbka ,która się na nich przewija
Poprzedni ogród mieliście naprawdę piękny, szkoda ,że nowi właściciele go nie docenili.....
Życzę Ci Moniu udanego pobytu we Wrocławiu
Już wszystko nadrobiłam i muszę koniecznie kupić Dolomit i podsypać co nieco na działce.....
W tym roku rozsypwałam go bardzo wczesną wiosną ale pójdę za Twoimi radami i zrobię to teraz
Ciemierniki masz cudowne, ja przez Forum strasznie na nie zachorowałam i kilka okazów już zadomowiło się u mnie
Mam nadzieję ,że wiosną już pochwalą się jakimś skromnym kwieciem
Zdjęcia z wojaży wspaniałe, tak samo jak i osóbka ,która się na nich przewija
Poprzedni ogród mieliście naprawdę piękny, szkoda ,że nowi właściciele go nie docenili.....
Życzę Ci Moniu udanego pobytu we Wrocławiu
Pozdrawiam słonecznie - Baśka 
- Zabeczka101059

- Od: 12 lis 2008, o 14:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miniko
Cieszę się razem z Tobą, udanego koncertu
Zdjęcia cudowne

Cieszę się razem z Tobą, udanego koncertu
Zdjęcia cudowne
-
Monia68

Kochane Kobietki, witam Was serdecznie
Jestem tak rozczarowana, że nawet nie chce mi się pisać... W zasadzie odkąd mam własną rodzinę, powinnam się przyzwyczaić, że z zaplanowanych wyłącznie moich przyjemności nic nie wychodzi
Nie pojadę do Wrocławia, bo dzisiaj po południu dowiedziałam się, że od jutra mam gościa ze Stanów...Miał wykłady na poznańskim UAM-ie, a przed powrotem do domu chce zobaczyć Pawełka i spotkać sie z nami. Oczywiście jest to bardzo miłe, ale... Miałam nadzieję na dwa wspaniałe koncerty, oderwanie się od codzienności i spotkanie z przemiłymi Wrocławiankami. W tym miejscu chciałam bardzo serdecznie podziękować Marioli- coma i Stasi
Na moje nocne zapytanie na możliwości atrakcyjnego miejsca zamieszkania z dzieckiem już rano otrzymałam niezwykle miłą propozycję gościny. Dziewczyny, to jest naprawdę niesamowite!!! Zaproszenie obcej baby z przyległościami pod swój dach było dla mnie niesamowicie miłym zaskoczeniem- bardzo Wam dziękuję
Moja Mama była w szoku
Cały czas powtarzała, że przecież są hotele, nie możemy nikomu sprawiać kłopotu
Bardzo żałuję tych koncertów,mam jednak nadzieję, że niebawem się spotkamy
Jak słusznie zauważyła Mariola w przemiłej rozmowie telefonicznej, mogę przyjechać do Wrocławia na weekend
Możliwe to będzie najwcześniej w styczniu, teraz będę zajęta, a grudzień to już przygotowanie do świąt. Jeszcze raz bardzo dziękuję, chyba przywróciłyście mi wiarę w ludzi
Skłamałabym mówiąc, że nie cieszę się z wizyty amerykańskiego gościa. Ian, dyrektor najlepszego na świecie Radiation Lab wchodzącego w skład Notre Dame University, jest człowiekiem niezwykle miłym i otwartym, a dyskusje na temat chemii jądrowej z jego udziałem wydają się zrozumiałe nawet dla takiego laika, jak ja
Teraz tylko pozostaje mi dobrze zorganizować jego pobyt u nas
Mam nadzieję, że wybaczycie mi moją nieobecność na forum od jutrzejszego wieczoru.
Majko, miałam zamiar inaczej sie bawić, ale teraz też nie będzie źle
Stasiu, cóż mogę napisać poza podziękowaniami z głębi serca płynącymi...

CDN
Jestem tak rozczarowana, że nawet nie chce mi się pisać... W zasadzie odkąd mam własną rodzinę, powinnam się przyzwyczaić, że z zaplanowanych wyłącznie moich przyjemności nic nie wychodzi
Skłamałabym mówiąc, że nie cieszę się z wizyty amerykańskiego gościa. Ian, dyrektor najlepszego na świecie Radiation Lab wchodzącego w skład Notre Dame University, jest człowiekiem niezwykle miłym i otwartym, a dyskusje na temat chemii jądrowej z jego udziałem wydają się zrozumiałe nawet dla takiego laika, jak ja
Majko, miałam zamiar inaczej sie bawić, ale teraz też nie będzie źle
Stasiu, cóż mogę napisać poza podziękowaniami z głębi serca płynącymi...

CDN
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
Moniko, to na pewno będzie miłe spotkanie, baw się dobrze. 
-
Monia68

Felu, niestety nie jadę
Przykro mi bardzo z tego powodu, ale liczę na to, że kiedyś się uda
Zgadzam się z Tobą całkowicie, że najprostsze dania są najlepszym sprawdzianem umiejętności. W restauracjach MartyGessler można naprawdę dobrze zjeść, najczęściej właśnie tam zabieramy zagranicznych gości.
Joluś, muszę się obejść smakiem...ech, życie...
Romciu, jeśli masz na myśli hosty, to na pierwszym planie jest Guacamole, biało- zielona to hosta undulata.
Tess, już chyba nic nie napiszę w tej sprawie...
Basiu, cieszę się, że jesteś
Wapnuję zawsze jesienią, bo uważam, że wiosną jest lepiej nawieźć rośliny. Nie można tych zabiegów wykonywać jednocześnie.
Ciemierniki u Ciebie rozrosną się bardzo szybko, a i zakwitną na pewno wiosną. Ten mój malutki kwitnący ma tylko trzy listki
Poprzedni ogród był zupełnie inny...Po pierwsze malutki- tylko 800 m, więc i szybko gęsto się zrobiło. Poza tym rosło sporo naprawdę okazałych róż, o których teraz mogę tylko pomarzyć... Dziękuję za komplementy
Staram sie jakoś trzymać po 40, małe dziecię zobowiązuje
Żabeczko, dziękuję
Daluś, na razie nic nie wyszło z wyjazdu... mam nadzieje, że uda się to szybko naprawić
Miłego wieczoru Wszystkim życzę

Joluś, muszę się obejść smakiem...ech, życie...
Romciu, jeśli masz na myśli hosty, to na pierwszym planie jest Guacamole, biało- zielona to hosta undulata.
Tess, już chyba nic nie napiszę w tej sprawie...
Basiu, cieszę się, że jesteś
Ciemierniki u Ciebie rozrosną się bardzo szybko, a i zakwitną na pewno wiosną. Ten mój malutki kwitnący ma tylko trzy listki
Poprzedni ogród był zupełnie inny...Po pierwsze malutki- tylko 800 m, więc i szybko gęsto się zrobiło. Poza tym rosło sporo naprawdę okazałych róż, o których teraz mogę tylko pomarzyć... Dziękuję za komplementy
Żabeczko, dziękuję
Daluś, na razie nic nie wyszło z wyjazdu... mam nadzieje, że uda się to szybko naprawić
Miłego wieczoru Wszystkim życzę