Mały ogródek basowej cz.2
Mariolu, gdzieś czytałam ,że nie chcesz magnolii ,bo wielkie....Wiesz , są takie 2 - 3 metrowe
Ja takie właśnie mam.
Łopatkę wsadzę chyba na stałe do torebki , bo doszłam do wniosku ,że w niektórych sytuacjach bardzo jej brakuje
Przed planowaną wizytą we wrocku zadzwonię do Ciebie - to się umówimy.
Łopatkę wsadzę chyba na stałe do torebki , bo doszłam do wniosku ,że w niektórych sytuacjach bardzo jej brakuje
Przed planowaną wizytą we wrocku zadzwonię do Ciebie - to się umówimy.
Pozdrawiam,Małgorzata
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja naprawdę nie mam na magnolię miejsca.
W zeszłym roku kupiłam kilka drzewek owocowych co prawda karłowych ale i tak przecież urosną.
Jeśli nie chcę mieć za kilka lat działki takiej jak Karol objął pierwotnie w posiadanie - mogę kupować tylko małe i niskie roślinki
Nawet już nie mam gdzie róż wtykać :P
W zeszłym roku kupiłam kilka drzewek owocowych co prawda karłowych ale i tak przecież urosną.
Jeśli nie chcę mieć za kilka lat działki takiej jak Karol objął pierwotnie w posiadanie - mogę kupować tylko małe i niskie roślinki
Nawet już nie mam gdzie róż wtykać :P
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Dziewczyny miłe , mostek chowam ,bo z jego lewej strony jest bałagan okropny.....
Musieliśmy przenieść stertę łupka i trafiło akurat na okolice mostka
Ale jak tylko zrobimy trochę porządku wstawię zdjęcie mostka w pełnej okazałości.
Dominiko sadź tulipanki sadź , bo tyle radości dostarczają!!!!!Ja mam w ogóle korbę na tle cebulowych....Ale są tak wdzięczne ,że po prostu muszą być w każdym ogrodzie.Miło mi ,że mnie cichaczem odwiedzasz!
Mariolu znam to z autopsji.....tę "pazerność " na rośliny....Najgorsze jest to ,że nie jeden sezon przed nami , a wiadomo,że co sezon - to nowe zachcianki....Ogród musiałby być z gumy...
Dominiko sadź tulipanki sadź , bo tyle radości dostarczają!!!!!Ja mam w ogóle korbę na tle cebulowych....Ale są tak wdzięczne ,że po prostu muszą być w każdym ogrodzie.Miło mi ,że mnie cichaczem odwiedzasz!
Mariolu znam to z autopsji.....tę "pazerność " na rośliny....Najgorsze jest to ,że nie jeden sezon przed nami , a wiadomo,że co sezon - to nowe zachcianki....Ogród musiałby być z gumy...
Pozdrawiam,Małgorzata
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Nareszcie się odezwałaś Małgoś.
Piękne fotki z ogródka.
Teraz czas na nadrabianie zaległośći ze zdjęciami.

Piękne fotki z ogródka.
Teraz czas na nadrabianie zaległośći ze zdjęciami.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48