lanceta-Lodziu , ewelkacha88-Ewelinko ; jonatanka-Asiu; Margo2-Gosiu     Dziękuję za te miłe słowa . 

I cieszę się ,że moje ozdóbki  i  różne  mojej  prace wam  się spodobały  

Ja sama próbuję tych rzeczy i uczę się  .
Hmmm  czy mogę jeszcze czymś zaskoczyć ?  W  głowie  mam  kilka   pomysłów., To  zobaczymy  czy  coś  mi  z  nich  wyjdzie 
Święta  upłynęły  w miłej  rodzinnej  atmosferze. Czego  chęć  więcej. Bezcenny  i  rzadki  wspólny  czas.  

Śnieg  jak najbardziej tegoroczny. Poświąteczny. Ale  jest.
 I  fajnie ,że przyprószyło śniegiem. I to mnie cieszy. Bo rośliny przystopowane.
Bo to co było wcześniej to jak przedwiośnie było.
A pora zimowa, to niech ona będzie. Normalna w  normalnym  swoim  czasie. .   a ja się cieszę ,że i śnieg jest i mrozik mały.
Dziękuję  za  życzenia. Niech  się  spełnią  i  tobie  życzę  najlepszego  ,  pełnego  radości  Nowego  roku ! 
[b Maska-Marysiu   [/b]Ciemierniki  są  pod  puchową  pierzynką. Ten  biały  już  w  poprzednich  latach    tak miał.I  nic  a nic  mu  się  nie  stało.
Dziękuję  za  pochwałę  moich  prac,  pudełeczek  i  aniołka. Nawet  ten  aniołek  mi  się   podoba.
Dziękuję   i  wzajemnie   dobrego,  pomyślnego  całego  2020  roku  ci  życzę  

Ciemiernik pod  częściową , śniegową kołderką 

wiewioreczka-Anetko
  wiewioreczka-Anetko   cieszę  się  ,że   do  mnie  zajrzałaś  . A także ,że  ci  się  podobały  moje  bombeczki  i  inne  prace.
Fajnie, że  troszkę  śniegu  miałąs.U  mnie  dalej  zimowo. 
Dziękuję  za  życzenia i  tobie  również  życzę  udanego   całego  2020  roku.!
 korzo_m-Dorotko    Dziękuję  bardzo  za  miłe  słowa  pod  adresem  moich  prac. 
Tak  pudełka  i  bombki  są  robione  techniką  decoupage. Ale  i  malowane    przeze mnie. A  anioł  tylko  malowany  przeze mnie   farbami. 
 Locutus-Loki  Dziękuję  za  szczegółową  wykładnię  wyflizowanej  łazienki  i  tego  słowa  w  pełnym  polskim  znaczeniu.
Zabrzmiało  bardzo  polonistycznie. Czyżbyś  miał  coś  z  polonistyka  wspólnego ?? 
cieszę  się ,że moja  bombka-  bańka  się  spodobała.
danuta z-Danutko      U  mnie  wciąż  zimowo. I  mnie  to  cieszy. 
wreszcie   jest  zima.I  niech  trwa.
Szkoda,że  u  ciebie  śnieżek  odpuścił. 
Dziękuje  za   pochwałę  mojego  rękodzieła. 

Dziękuje  i  ja  pozdrawiam  noworocznie.  

azalia  japońska

Rodek