Nasze marzenie- realizacja krok po kroku

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku

Post »

Madziu kupiłam kilka kolorów wszystkie to orient pety - jeszcze muszę siatkę drobną dokupić przeciwko nornicom :evil:
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ciekawe czy twoja szkółka otworzyła podwoje. :uszy
I co kupiłaś w Biedronce ?
Pochwal się.
Grażyna.
kogro-linki
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Grażynko do Biedronki idę dopiero jutro :) A szkółka otwiera się podobno za tydzień. Także jak tylko będzie ciepło i będę jechać na działeczkę to biegusiem skręcę do szkółki :)
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:wit Madziu w biedronce sa konwalie. Śpiesz sie.
Pozdrawiam
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwia Dzięki za wiadomosc, mialam dzisiaj isc ale wzielam sie za sprzatanie. Jutro musze koniecznie w takim razie podskoczyc, zwlaszcza po te konwalie.
DO KONCA PRZYSZLEGO TYGODNIA PRAWDOPODOBNIE będę PISALA Z KLAWIATURY BEZ POLSKICH ZNAKOW. TAKZE UPRZEDZAM I PRZEPRASZAM :-)
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Hejka Madziu :wit
Cyprysy, to wdzięczne rośliny, tylko muszą się zaadoptować w Twoim ogródku. Czytam, że szkóka się otwiera w Twoich okolicach ? Dobra rzecz, szczególnie, że po drodze na działeczkę hi, hi :tan Tylko Madziu, żebyś ceny miała przyzwoite ;:108
Już chyba za tydzień damy radę ruszyć w ogrody ? Inaczej chyba się zapłaczę z tą zimą, śniegiem i mrozem ;:222

JoluDzięki wielkie za informację o Biedronce :D , zawsze to taniej... Ja ostatnio byłam w ogrodniczym sklepie i widziałam niektóre ceny jak z kosmosu! Ale i zajrzałam do Carrefoura , jest dużo Brabantów, róż, krzewów owocowych i kwiatowych, kwiatów - spory wybór. Ceny 5-6 zł. Nic miałam nie kupować, ale wyszłam z Bodziszkiem bialym... Pomyslałam, że posadzę go pod Migdałkiem - chyba tak można ?
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej Asiu, u mnie dzisiaj piekne sloneczko swieci. Wreszcie. Zero stopni poki co, ale licze ze podskoczy. Szkolca z tego co pytalam przez telefon ma zadziwiajaca niskie ceny jak na taka wielkosc roslin jakkie chcialam. Dwa razy sprawdzalam co jakis czas. Takze jade (mam nadzieje) i ruszam na lowy hehehe. Z trasy na dzialke nadrabiam do szkolki tylko 60 m takze kawaleczek. A najlepsze jest to ze tyle lat tam jezdze i nie wiedzialam ze kawaleczek dalej jest szkolka. Kupowalam w tamtym roku gdzie indziej, nadrabialam wtedy 15 km i placilam duzo drozej niz u tego pana. A jakie ceny tych brabantow w cerfie sa? I jaka wysokosc? Pamietasz moze? Co do bodziszka, to wydaje mi sie ze absolutnie nie ma przeciwskazan :-) Oby pogoda nas nie zawiodla.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziewczyny u mniee w biedronce nic nie ma. Nie kupilam nic poza doniczka na kwiatka domowego. Bylam tez w carefourze. Faktycznie sa brabanty i cyprysy ivonne. Nawet dorodne sa. Jak nie dostane tego cyprysu taniej w szkolce to sie chyba wybiore po niego. Piekna pogoda dzisiaj. Naprawde. Az sie nie chce w domu siedziec. Pijemy z m kawke i ruszamy na spacer. Jak ja dlugo czekalam na taka ladna niedziele...
Awatar użytkownika
mewa
1000p
1000p
Od: 25 paź 2009, o 17:13

Post »

No to chociaż po sklepikach pobiegałaś . Pogoda u nas ładna ,wiec spacerek jak najbardziej wskazany ;:108
Pozdrawiam. Ewa
Awatar użytkownika
jode22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 14:07

Post »

Bo trzeba patrzeć w różnych Biedronkach - koło mnie w jednej nie było, a w drugiej było ;:65
Pozdrowienia, Jola, Utile dulci miscere Spis aktualnych wątków
Ogród przydomowy Joli
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Madziu, może należy się cieszyć, że w Biedrze pustawo, bo czego nie kupiłaś dzisiaj, pozostawia lukę zakupową, którą może wypełnisz czymś ciekawszym, co upolujesz za moment (ale sobie wymyśliłam :wink: ). Słońce, fakt, zachęcające, przez moment też miałam pomysł, byśmy wybrali się na spacer, ale uznałam, że jeszcze nie czuję się za dobrze i lepiej nie kusić choróbska. Jednak spaceru po ogrodzie z kijem od miotły (w celu bezmyślnego zrzucania śniegu z drzew), nie potrafiłam sobie odmówić ;:14
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
dangar1
500p
500p
Od: 10 kwie 2011, o 20:42

Post »

Piękny teren, piekny domeczek.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam :wit :wit :wit
Ale dzisiaj piękne słoneczko świeciło. ;:3 ;:3 Rozpuściło dużo śniegu. Idzie już wiosna!!!! :tan :tan :tan :tan :tan :tan :tan :tan :tan To chyba tak z radości :D
Teraz sezon sie zacznie i w każdym supermarkiecie coś będzie. A to ciekawa roślinka, doniczka. Człowiek obojętnie nie przejdzie. Przystanie popatrzy i kupi :)
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Pogoda się robi ładniejsza może poszalejemy wkrótce na działeczkach. :D ;:138
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Poszalejemy ,poszalejemy tylko chyba za kil---ka dni.Ach jaka to będzie przyjemna praca, po tak długo trwającej zimie.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”