Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
Madziu kupiłam kilka kolorów wszystkie to orient pety - jeszcze muszę siatkę drobną dokupić przeciwko nornicom 
Pozdrawiam. Ewa
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ciekawe czy twoja szkółka otworzyła podwoje.
I co kupiłaś w Biedronce ?
Pochwal się.
I co kupiłaś w Biedronce ?
Pochwal się.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Pashmina2006
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko do Biedronki idę dopiero jutro
A szkółka otwiera się podobno za tydzień. Także jak tylko będzie ciepło i będę jechać na działeczkę to biegusiem skręcę do szkółki 
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pozdrawiam
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pashmina2006

Sylwia Dzięki za wiadomosc, mialam dzisiaj isc ale wzielam sie za sprzatanie. Jutro musze koniecznie w takim razie podskoczyc, zwlaszcza po te konwalie.
DO KONCA PRZYSZLEGO TYGODNIA PRAWDOPODOBNIE będę PISALA Z KLAWIATURY BEZ POLSKICH ZNAKOW. TAKZE UPRZEDZAM I PRZEPRASZAM
DO KONCA PRZYSZLEGO TYGODNIA PRAWDOPODOBNIE będę PISALA Z KLAWIATURY BEZ POLSKICH ZNAKOW. TAKZE UPRZEDZAM I PRZEPRASZAM
- iwwa

- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Hejka Madziu
Cyprysy, to wdzięczne rośliny, tylko muszą się zaadoptować w Twoim ogródku. Czytam, że szkóka się otwiera w Twoich okolicach ? Dobra rzecz, szczególnie, że po drodze na działeczkę hi, hi
Tylko Madziu, żebyś ceny miała przyzwoite
Już chyba za tydzień damy radę ruszyć w ogrody ? Inaczej chyba się zapłaczę z tą zimą, śniegiem i mrozem
JoluDzięki wielkie za informację o Biedronce
, zawsze to taniej... Ja ostatnio byłam w ogrodniczym sklepie i widziałam niektóre ceny jak z kosmosu! Ale i zajrzałam do Carrefoura , jest dużo Brabantów, róż, krzewów owocowych i kwiatowych, kwiatów - spory wybór. Ceny 5-6 zł. Nic miałam nie kupować, ale wyszłam z Bodziszkiem bialym... Pomyslałam, że posadzę go pod Migdałkiem - chyba tak można ?
Cyprysy, to wdzięczne rośliny, tylko muszą się zaadoptować w Twoim ogródku. Czytam, że szkóka się otwiera w Twoich okolicach ? Dobra rzecz, szczególnie, że po drodze na działeczkę hi, hi
Już chyba za tydzień damy radę ruszyć w ogrody ? Inaczej chyba się zapłaczę z tą zimą, śniegiem i mrozem
JoluDzięki wielkie za informację o Biedronce
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
-
Pashmina2006

Hej Asiu, u mnie dzisiaj piekne sloneczko swieci. Wreszcie. Zero stopni poki co, ale licze ze podskoczy. Szkolca z tego co pytalam przez telefon ma zadziwiajaca niskie ceny jak na taka wielkosc roslin jakkie chcialam. Dwa razy sprawdzalam co jakis czas. Takze jade (mam nadzieje) i ruszam na lowy hehehe. Z trasy na dzialke nadrabiam do szkolki tylko 60 m takze kawaleczek. A najlepsze jest to ze tyle lat tam jezdze i nie wiedzialam ze kawaleczek dalej jest szkolka. Kupowalam w tamtym roku gdzie indziej, nadrabialam wtedy 15 km i placilam duzo drozej niz u tego pana. A jakie ceny tych brabantow w cerfie sa? I jaka wysokosc? Pamietasz moze? Co do bodziszka, to wydaje mi sie ze absolutnie nie ma przeciwskazan
Oby pogoda nas nie zawiodla.
-
Pashmina2006

Dziewczyny u mniee w biedronce nic nie ma. Nie kupilam nic poza doniczka na kwiatka domowego. Bylam tez w carefourze. Faktycznie sa brabanty i cyprysy ivonne. Nawet dorodne sa. Jak nie dostane tego cyprysu taniej w szkolce to sie chyba wybiore po niego. Piekna pogoda dzisiaj. Naprawde. Az sie nie chce w domu siedziec. Pijemy z m kawke i ruszamy na spacer. Jak ja dlugo czekalam na taka ladna niedziele...
No to chociaż po sklepikach pobiegałaś . Pogoda u nas ładna ,wiec spacerek jak najbardziej wskazany 
Pozdrawiam. Ewa
- jode22

- Od: 22 lut 2011, o 14:07
Bo trzeba patrzeć w różnych Biedronkach - koło mnie w jednej nie było, a w drugiej było 
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Madziu, może należy się cieszyć, że w Biedrze pustawo, bo czego nie kupiłaś dzisiaj, pozostawia lukę zakupową, którą może wypełnisz czymś ciekawszym, co upolujesz za moment (ale sobie wymyśliłam
). Słońce, fakt, zachęcające, przez moment też miałam pomysł, byśmy wybrali się na spacer, ale uznałam, że jeszcze nie czuję się za dobrze i lepiej nie kusić choróbska. Jednak spaceru po ogrodzie z kijem od miotły (w celu bezmyślnego zrzucania śniegu z drzew), nie potrafiłam sobie odmówić 
Piękny teren, piekny domeczek.
Mój koci raj-zapraszam...
pozdrawiam Danka
pozdrawiam Danka
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam
Ale dzisiaj piękne słoneczko świeciło.
Rozpuściło dużo śniegu. Idzie już wiosna!!!!
To chyba tak z radości
Teraz sezon sie zacznie i w każdym supermarkiecie coś będzie. A to ciekawa roślinka, doniczka. Człowiek obojętnie nie przejdzie. Przystanie popatrzy i kupi
Ale dzisiaj piękne słoneczko świeciło.
Teraz sezon sie zacznie i w każdym supermarkiecie coś będzie. A to ciekawa roślinka, doniczka. Człowiek obojętnie nie przejdzie. Przystanie popatrzy i kupi
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- becia123

- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Pogoda się robi ładniejsza może poszalejemy wkrótce na działeczkach.

Poszalejemy ,poszalejemy tylko chyba za kil---ka dni.Ach jaka to będzie przyjemna praca, po tak długo trwającej zimie.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown