Czereśniak - basjak
-
marzenaF
- 1000p

- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Czereśniak - basjak
Jasne,że korci
Jak się raz sekator do ręki weźmie to wiśta wioooo ,wszystko by się cięło
Basiu u Ciebie to dopiero wiosna
pięknie 
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Spełnione marzenie Marzenki
Praca wre
ależ ogromna kępka tych irysków u mnie jeszcze malutkie 
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Basiu
gratuluję !!! Odwaliłaś kawał dobrej roboty !!!
Zdjęcia piękne - dziękuję
Zdjęcia piękne - dziękuję
Basiu... ja trafiłam na forum w ten sam sposób... najpierw nieśmiało podczytywałam... polubiłam... popodziwiałam... a potem... co mi tam
założyłam wątek... i wsiąkłam
Hmmm... krokusiki masz jeszcze w formie... moje dziś się pokładały na trawie... zmęczone?
Hmmm... krokusiki masz jeszcze w formie... moje dziś się pokładały na trawie... zmęczone?
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
BASIU niestety dzisiaj nie mialam czasu na chodzenie po wszystkich ogrodach . Zasuwałam w mieszkaniu i dopiero tak sobie przysiadłam . Było zimno ,wiec tylko pozaglądałam i wio do domu . M. przyniósł mi dzisiaj z piwnicy moje dalie ,acidanthery i jeszcze inne cebulowe . Niestety większą część będę musiała wyrzucić gdyż pomarzły . Beznadziejni lokatorzy zamiast zabezpieczyć okienka na zimę to
. Zobaczę czy ta reszta wystartuje . W poniedziałek może jak będzie pogoda to powsadzam te karpy . na razie dzęki za wiadomość odpisałam

- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
gorzata76 pisze:Basiu... ja trafiłam na forum w ten sam sposób... najpierw nieśmiało podczytywałam... polubiłam... popodziwiałam... a potem... co mi tamzałożyłam wątek... i wsiąkłam
![]()
Gosiu to tak jak ja. Teraz nie wyobrażam sobie dnia bez forum, a bywa ciężko z czasem.
-
goryczka143
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj BASIU!
Ja cieszę każdym kwiatem, który zakwitnie. Największą przyjemność sprawiają mi moje maluszki.
Niestety dużo wygniło.

Ja cieszę każdym kwiatem, który zakwitnie. Największą przyjemność sprawiają mi moje maluszki.
Niestety dużo wygniło.
- bodzia3012

- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Basiu
Spotkanie widać superowo
U Ciebie już wszystko uporządkowane i tak wiosennie , możesz być z siebie dumna,
ja oczywiście wybrałam się w sobotę na działkę , a cały czas lał deszcze i niewiele mogłam zrobić
pozdrawiam
Spotkanie widać superowo
U Ciebie już wszystko uporządkowane i tak wiosennie , możesz być z siebie dumna,
ja oczywiście wybrałam się w sobotę na działkę , a cały czas lał deszcze i niewiele mogłam zrobić
pozdrawiam
- basjak

- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Witam
Iwona tez przez weekend nie przemęczyłam się w ogródku. Chciałam dzisiaj na spokojnie posadzić kilka lilii, ale nie udało się. Wsadziłam dwie róże pienne, a potem zaczął padać deszcz i skończyło się. Dla mnie to przyjemność i nie przeszkadza mi, że sąsiedzi krzywo patrzą
Marzena jeszcze moment i możesz poszaleć z sekatorem. Ja jestem codziennie w ogródku i codziennie widzę nowe pąki, nawet na pędach, które wydawały mi się martwe.
Adrian ja kupiłam w ubiegłym roku na All.. komplet 180 cebulek irysków. Były śmiesznie tanie, bo jakoś poza sezonem, skazane na śmierć. Połowę rozdałam, resztę wsadziłam w różne miejsca. Teraz się odwdzięczają...
Halinko moja praca w ogródku poniżej planu. Za to w sobotę umyte dwa okna i przywiezione 3 duże pojemniki obornika
czyli narzekać nie powinnam
Gosia stąd chyba nie ma odwrotu
biegam nie tylko po wątkach ogródkowych...wyszukiwarka to dla mnie skarb
U mnie też połowa krokusów już leży, ale nowe wciąż się pokazują. Pewnie różne odmiany różnie startują.
Jadzia ja jeszcze moich dalii nie oglądałam. Moje mogły się co najwyżej zesuszyć
Nie za wcześnie na sadzenie, one są bardzo wrażliwe na mróz? W ubiegłym roku sadziłam w połowie kwietnia. Wszyscy dookoła krzywo patrzyli, bo podobno najlepsza pora to maj.
Byłam dzisiaj na wycieczce w zlikwidowanych ogródkach. Ma tam przebiegać autostrada. Można było wykopać milion tulipanów, krokusów, żonkili itp. piwonii setki
Chyba się tam wybiorę ze szpadlem
Gosia forum wciąga, jak każdy nałóg
Krysiu co ci wyginęło? Cebulki? Ja też podziwiam każdy jeden kwiatek, a do małych niebieskich cebulic w trawie to się prawie modlę
Bożenko ja przemeblowuję rabaty i daleko mi do zakończenia. Wciąż czekają na posadzenie róże, lilie i inne. Idzie mi gorzej niż planowałam, chyba starość mi dokucza
Ciemierniki pokazują coraz więcej kwiatów
Pokazała się puszkinia i pierwszy pączek tulipanka
Śmieszne krokusy
Świeżo posadzona skrzydlinka

Iwona tez przez weekend nie przemęczyłam się w ogródku. Chciałam dzisiaj na spokojnie posadzić kilka lilii, ale nie udało się. Wsadziłam dwie róże pienne, a potem zaczął padać deszcz i skończyło się. Dla mnie to przyjemność i nie przeszkadza mi, że sąsiedzi krzywo patrzą
Marzena jeszcze moment i możesz poszaleć z sekatorem. Ja jestem codziennie w ogródku i codziennie widzę nowe pąki, nawet na pędach, które wydawały mi się martwe.
Adrian ja kupiłam w ubiegłym roku na All.. komplet 180 cebulek irysków. Były śmiesznie tanie, bo jakoś poza sezonem, skazane na śmierć. Połowę rozdałam, resztę wsadziłam w różne miejsca. Teraz się odwdzięczają...
Halinko moja praca w ogródku poniżej planu. Za to w sobotę umyte dwa okna i przywiezione 3 duże pojemniki obornika
Gosia stąd chyba nie ma odwrotu
U mnie też połowa krokusów już leży, ale nowe wciąż się pokazują. Pewnie różne odmiany różnie startują.
Jadzia ja jeszcze moich dalii nie oglądałam. Moje mogły się co najwyżej zesuszyć
Byłam dzisiaj na wycieczce w zlikwidowanych ogródkach. Ma tam przebiegać autostrada. Można było wykopać milion tulipanów, krokusów, żonkili itp. piwonii setki
Gosia forum wciąga, jak każdy nałóg
Krysiu co ci wyginęło? Cebulki? Ja też podziwiam każdy jeden kwiatek, a do małych niebieskich cebulic w trawie to się prawie modlę
Bożenko ja przemeblowuję rabaty i daleko mi do zakończenia. Wciąż czekają na posadzenie róże, lilie i inne. Idzie mi gorzej niż planowałam, chyba starość mi dokucza
Ciemierniki pokazują coraz więcej kwiatów
Pokazała się puszkinia i pierwszy pączek tulipanka
Śmieszne krokusy
Świeżo posadzona skrzydlinka

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
Sliczna Basiu wiosna u Ciebie! jaka starość ci dokucza co ty opowiadasz? to przez tą pogodę że taka w kratke..... ja mam też mnóstwo do zrobienia, posadzenia. W weekend na ogródeczku nie byłam.... no nie było jak
, pozdrawiam!
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Basia nawet jakieś nowości masz . Co to za skrzydlinka a krokusy rzeczywiście śmieszne ,ale fajnie wyglądają . U Ciebie co dzień coś nowego kwitnie a ciemierniki obsypane kwiatami . U mnie ani jednego kwiatka nie mają
- Margo2

- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Jadziu może się doczekasz. u mnie dopiero pierwszy rok kwitnie. Ale warto czekać.
Basiu masz cudne te ciemierniki. Naprawdę masa kwiecia.
Basiu masz cudne te ciemierniki. Naprawdę masa kwiecia.
- kasia_rom

- Od: 5 paź 2008, o 12:32
Basiu, ale piękne kwiaty
Cieszę się że kupiłam ciemierniki
, są naprawdę śliczne, ciekawe czy moje też będą mieć kiedyś tyle kwiatów
Powtarzam się , masz bardzo oryginalne roślinki, chętnie zaglądam i podziwiam

Cieszę się że kupiłam ciemierniki
Powtarzam się , masz bardzo oryginalne roślinki, chętnie zaglądam i podziwiam
- AAleksandra

- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Basiu, u Ciebie już moc kwiecia
Skrzydlinkę widzę pierwszy raz. Jej liście są podobne dogubosza. A te krokusiki nie dziwne,ale piękne 
Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Basiu
tulipanek uroczy
U mnie też już pokazała się puszkinia, zrobiłam jej nawet zdjęcie, ale gdzieś je wcięło
U mnie też już pokazała się puszkinia, zrobiłam jej nawet zdjęcie, ale gdzieś je wcięło