Moja kolekcja
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Mamba

- Od: 25 cze 2008, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dusiu, dziękuję. Mi marzy się jesze phal.equestris biały i mam nadzieję kupić go na tegorocznej wystawie
Madzik, zdrowiutko wyglada Twój phal.equestris. Jest chyba trochę mniejszy od mojego, ale z tego co pamiętam już jak go kupiłaś był mniejszy. Ja miałam nadzieję, że to co pojawiało się na pędach mojego będzie rozgałęzieniem, ale kolejne trzy razy okazywało się keiki
Jedno z moich
wypuszcza już korzonek
a wszystkie rosną w bardzo dużym tempie. Teraz nieśmiało liczę na jakiś pęd
i z ciekawością czekam na to co pojawi się u ciebie 
Madzik, zdrowiutko wyglada Twój phal.equestris. Jest chyba trochę mniejszy od mojego, ale z tego co pamiętam już jak go kupiłaś był mniejszy. Ja miałam nadzieję, że to co pojawiało się na pędach mojego będzie rozgałęzieniem, ale kolejne trzy razy okazywało się keiki
- Storczykowa

- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mi się marzy różowy, ale o troszkę większych kwiatkach. białego widziałam kiedyś na wystawie i też mi się podobał.Mamba pisze:Dusiu, dziękuję. Mi marzy się jesze phal.equestris biały i mam nadzieję kupić go na tegorocznej wystawie![]()
Madzik, zdrowiutko wyglada Twój phal.equestris. Jest chyba trochę mniejszy od mojego, ale z tego co pamiętam już jak go kupiłaś był mniejszy. Ja miałam nadzieję, że to co pojawiało się na pędach mojego będzie rozgałęzieniem, ale kolejne trzy razy okazywało się keikiJedno z moich
wypuszcza już korzonek
a wszystkie rosną w bardzo dużym tempie. Teraz nieśmiało liczę na jakiś pęd
i z ciekawością czekam na to co pojawi się u ciebie
- Mamba

- Od: 25 cze 2008, o 21:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ostatnio mam mało czasu
ale staram się przynajmniej przeglądać i czytać, co piszecie.
Moni, dziękuję za pochwały i muszę się pochwalić, że phal.equestris zaczął wypuszczać nowy pęd
A tak niedawno pisałam Madzik, że też mi się marzy pędzik
Moje keiki, o którym jakiś czas temu pisałam i pokazywałam, też rozwinęło pąk
Pokażę je razem z mamą

Moni, dziękuję za pochwały i muszę się pochwalić, że phal.equestris zaczął wypuszczać nowy pęd
Moje keiki, o którym jakiś czas temu pisałam i pokazywałam, też rozwinęło pąk