Zakątki na Dębowym 3
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Zakątki na Dębowym 3
Anusiu brawa dla uwiecznionego ogrodu w czasopiśmie
.To zawsze nagroda za ciężką pracę a i satysfakcja ze ktoś to docenił.Udanego sezonu i zdróweczka 
Ależ piękny ogród! Jestem pod wrażeniem. Mogę tylko pomarzyć o takim.
U mnie... Sylwia
-
clem3

- Od: 8 lip 2014, o 15:28
I ja się przyłączę do gratulacji
Cieszę się, że już wszystko w porządku i znów będziemy mogli podziwiać twój piękny ogród
Cieszę się, że już wszystko w porządku i znów będziemy mogli podziwiać twój piękny ogród
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Shalina

- Od: 3 paź 2017, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aneczko moje gratulacje z publikacji Twojego pięknego ogrodu

Widać, że będzie jeszcze piękniej
Szkoda tylko, że pogoda nie sprzyja
Pozdrawiam cieplutko i życzę

Widać, że będzie jeszcze piękniej
Pozdrawiam cieplutko i życzę
Pozdrawiam Halina
Przydomowy ogród emerytki
Przydomowy ogród emerytki
- Shire

- Od: 3 kwie 2016, o 21:33
Dzień dobry Aniu. Ja również gratuluję wyróżnienia!
W pełni zasłużone.
Zmiana pracy, zamieszkanie w domu z ogrodem- same dobre zmiany, które dają człowiekowi poczucie szczęścia. Nic tylko brać przykład.

- Locutus

- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Gratuluję wyróżnienia ? w pełni zasłużonego, powiedzmy sobie szczerze.
Pozdrawiam!
LOKI
Pozdrawiam!
LOKI
- jarha

- Od: 17 lip 2014, o 23:28
Aniu, wiele pracy włożyliście z mężem w porządki, ale efekty już są, a będą jeszcze lepsze.
Kwiatuszki rwą się do życia i już pięknie zdobią rabaty, ogrodniczka z poidełkiem czy może z karmidełkiem zachęca skrzydlatych gości, tylko pogoda, żeby dopisała, to już będzie pełnia szczęścia.
Jeszcze raz gratuluję prezentacji Twojego ogrodu w czasopiśmie
Życzę zdrówka i słońca
Kwiatuszki rwą się do życia i już pięknie zdobią rabaty, ogrodniczka z poidełkiem czy może z karmidełkiem zachęca skrzydlatych gości, tylko pogoda, żeby dopisała, to już będzie pełnia szczęścia.
Jeszcze raz gratuluję prezentacji Twojego ogrodu w czasopiśmie
Życzę zdrówka i słońca
- anabuko1

- Od: 16 sty 2013, o 17:19
Witajcie kochani. Bardzo cieszę sie ,ze do mnie zaglądacie.
Maska-Marysiu ,Iwonkao1, any57-Andrzeju, Martusiu64; Madziagos;plocczanka- Lucynko; Alicjo125; Kasiu100780;
ewelkacha88-Ewelinko;slila1-Lidziu; cyma2704-Soniu; Aniu 77; Ignis05-Kryniu,JAKUCH-Jadziu , Clio1; clem3-Małgoniu,
Shire-Aguś, Locutus-LOKI;jarha- Halinko
Dziękuję za miłe słowa. Tak pracę mam lepszą. Co mnie cieszy.
Publikacja też cieszy , chociaż nie wszystko opisane po mojej myśli. Ale to wybór redakcji.
Ciągle coś tam się robi. Ale wiadomo codziennie są różne rzeczy sprawy. A po pracy mało czasu.
I nie wszystko jeszcze uporządkowaliśmy. Ale już mało zostało.
nowy fragment działki się zmienia.
Posadziliśmy dalej ze 4 drzewka owocowe. Niech rosną. Za jakiś czas może doczekamy się owocków.
Zimne noce,, przymrozkowi, ech..Warzywnik czeka na cieplejsze dni i noce i na jakieś wysiewy. Na razie posadziłam tylko dalie i ziemniaczki.
Może przyjdzie ta ciepła wiosna i w końcu wiele prac się nadrobi.
Nowa ogrodnicza, mam nadzieję, że ptaszki polubi i napoi.
Najbardziej cieszy mnie, ze wczoraj postawiliśmy tunel. Dopiero. Ale nie miałam wcześniej To mnie cieszy.
I po niedzieli coś już wysieję. Rzodkiewkę , sałatę pikówki itp. A pomidorki tunelu to chyba za wcześnie ?
Sadzonek swoim mam sporo. I papryki swoje też rosną na parapetach.

Jeszcze rabaty muszę wysypać korą.

I bardzo mnie cieszy nowy zakup do ogrodu. Kosiareczka. ( na raty .ale jest )
W końcu koszenie trawy nie będzie męczące i nie będzie trwało 6-7-8 godzin. Tylko tak, jak wczoraj godzinkę.
Chętnych na koszenie było. Mąż, córka, syn( akurat się zjechali ) Ja jeszcze nie próbowałam. Inne prace porządkowe robiłam.
Także pierwsze koszenie trawy mamy już za sobą.

Ten ciemiernik kwitnie cały czas od listopada. Zaczynał jako biały. A teraz różowy

Dobrej niedzieli wam życzę
Wieczorem zajrzę do was. 
Maska-Marysiu ,Iwonkao1, any57-Andrzeju, Martusiu64; Madziagos;plocczanka- Lucynko; Alicjo125; Kasiu100780;
ewelkacha88-Ewelinko;slila1-Lidziu; cyma2704-Soniu; Aniu 77; Ignis05-Kryniu,JAKUCH-Jadziu , Clio1; clem3-Małgoniu,
Shire-Aguś, Locutus-LOKI;jarha- Halinko
Dziękuję za miłe słowa. Tak pracę mam lepszą. Co mnie cieszy.
Publikacja też cieszy , chociaż nie wszystko opisane po mojej myśli. Ale to wybór redakcji.
Ciągle coś tam się robi. Ale wiadomo codziennie są różne rzeczy sprawy. A po pracy mało czasu.
I nie wszystko jeszcze uporządkowaliśmy. Ale już mało zostało.
Posadziliśmy dalej ze 4 drzewka owocowe. Niech rosną. Za jakiś czas może doczekamy się owocków.
Zimne noce,, przymrozkowi, ech..Warzywnik czeka na cieplejsze dni i noce i na jakieś wysiewy. Na razie posadziłam tylko dalie i ziemniaczki.
Może przyjdzie ta ciepła wiosna i w końcu wiele prac się nadrobi.
Nowa ogrodnicza, mam nadzieję, że ptaszki polubi i napoi.
Najbardziej cieszy mnie, ze wczoraj postawiliśmy tunel. Dopiero. Ale nie miałam wcześniej To mnie cieszy.
I po niedzieli coś już wysieję. Rzodkiewkę , sałatę pikówki itp. A pomidorki tunelu to chyba za wcześnie ?
Sadzonek swoim mam sporo. I papryki swoje też rosną na parapetach.

Jeszcze rabaty muszę wysypać korą.

I bardzo mnie cieszy nowy zakup do ogrodu. Kosiareczka. ( na raty .ale jest )
W końcu koszenie trawy nie będzie męczące i nie będzie trwało 6-7-8 godzin. Tylko tak, jak wczoraj godzinkę.
Chętnych na koszenie było. Mąż, córka, syn( akurat się zjechali ) Ja jeszcze nie próbowałam. Inne prace porządkowe robiłam.
Także pierwsze koszenie trawy mamy już za sobą.

Ten ciemiernik kwitnie cały czas od listopada. Zaczynał jako biały. A teraz różowy

Dobrej niedzieli wam życzę
- Madziagos
- -Moderator Forum-.

- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Aniu,
na pomidory stanowczo za wcześnie, ja wysadzam dopiero około połowy maja, w zależności od sytuacji meteo w danym roku.
W tym roku na ciepło jeszcze sobie poczekamy, eh ten kwiecień-plecień...
na pomidory stanowczo za wcześnie, ja wysadzam dopiero około połowy maja, w zależności od sytuacji meteo w danym roku.
W tym roku na ciepło jeszcze sobie poczekamy, eh ten kwiecień-plecień...
My też jeszcze nie zaczęliśmy nic robić w warzywniaku. Szklarnia nawet nie ogarnięta. Wczoraj posadziłam ostatnie dalie. Ale nie wiem czy to sens, bo to zimno nie wpłynie na ich wzrost. Od jutra też się zabieramy za trawę. Niestety nie mam takiego pojazdu, więc parę godzin nie moje. Piękne masz te wiosenne kwiaty. Takie umilacze dla oka. Pozdrawiam serdecznie.
U mnie... Sylwia
- marta64

- Od: 8 kwie 2018, o 19:35
Aniu, pogoda niezbyt przyjazna ogrodowaniu, ale miejmy nadzieję, że w końcu zmieni się na lepsze
Traktorek, przy takiej powierzchni trawnika, to duża oszczędność czasu i chętnych do koszenia od razu przybywa
Ogród rozkwita hiacyntami, pierwiosnkami, narcyzami i tulipanki zaczynają i zaraz kwitnień przybędzie
Brateczki w donicach śliczne
Miłego dnia
Traktorek, przy takiej powierzchni trawnika, to duża oszczędność czasu i chętnych do koszenia od razu przybywa
Ogród rozkwita hiacyntami, pierwiosnkami, narcyzami i tulipanki zaczynają i zaraz kwitnień przybędzie
Brateczki w donicach śliczne
Miłego dnia
Pozdrawiam! Marta
Ogród pod wierzbą 3
Ogród pod wierzbą 3
- jonatanka

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Aniu pomidorki można już hartować ale na posadzenie w szklarni muszą poczekać gdy temperatura nie będzie niższa jak 12 stopni. Ja tez jeszcze nic nie przygotowałam pod warzywa a i montaż szklarni będzie jeszcze . Może w tym tygodniu uda się przygotować miejsce na szklarnię. Pogoda płata figle ,raz deszcz ,raz śnieg.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Aniu wcale się nie dziwię ze teraz każdy chciałby kosić .Niestety na takim obszarze wskazane i super zakup.Ten sezon zaczyna sie gorzej niż ubiegłoroczny i gdzie to ocieplenie klimatu
Nawet zbytnio nie nacieszyliśmy się krokusami a już w pogotowiu czekają tulipany i narcyzy 
- Krychna

- Od: 23 mar 2010, o 19:27
Fajnie w gazetce oglądać swój ogród- gratuluję publikacji
W ogródeczku już się dużo dzieje, roślinki w nosie mają ociągającą się wiosnę, u mnie ubogo, ziemia zimna, dopiero co śnieg stopniał. Ale może w końcu się ociepli i będziemy ogrodować
Ciemiernik uroczy
- kasia100780

- Od: 31 lip 2014, o 16:39
Aniu widzę, że u Ciebie też się dzieje
Tunel super sprawa, też dzisiaj skończyliśmy
Traktorek super, mój Em byłby zachwycony, może kiedyś kupimy
Tunel super sprawa, też dzisiaj skończyliśmy
Traktorek super, mój Em byłby zachwycony, może kiedyś kupimy