Multiflori
Ogródkowe rozkosze Hanki - cz.2
Haniu opowieść o nowych mieszkańcach ogrodu przepyszna. Abraham otoczony uwielbieniem będzie cieszył ci oczy i nos, bo zaiste zapach jego mocny być musi skoro go poczułaś 8)
A z gliny to baranki możesz wypalać, tylko gdzie postawiłabyś taki piecyk?
Bo miejsca to u ciebie mało coraz mniej a apetyt jesienią ... rośnie
A z gliny to baranki możesz wypalać, tylko gdzie postawiłabyś taki piecyk?
Bo miejsca to u ciebie mało coraz mniej a apetyt jesienią ... rośnie
Edyta
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To powojnik tangucki tak ciągle kwitnie? No to cudnie! Nie wiem, czy z sadzonek coś będzie (zielone jakoś nie udają mi sie specjalnie
), ale uratowałam jedną siewkę przed zarłocznymi szkodnikami i juz rosnie pod płotem
Wzeszły tez kolejne 4 ;:49 
Różyczki masz Hanuś jak marzenie! Piękne i zdrowe. A Twój chusteczkowy wyglada na zdjeciach na dwa razy większy
Różyczki masz Hanuś jak marzenie! Piękne i zdrowe. A Twój chusteczkowy wyglada na zdjeciach na dwa razy większy
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Prześliczny Abraham ale i Barkarolle piękna. Na Abrahama nie mam miejsca ale tę pąsowo-czarną piękność postanowiłam zamówić jesienią. Bardzo mi się podobała ogrodowa opowieść. Dobranoc Haniu.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Ave

- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Słuchałam cudnej opowieści i aż się zdziwiłam, że tak szybko się skończyła, bo chciałam jeszcze i jeszcze
Piękności pokazywałaś z tego swojego chusteczkowego, oj piękności. Żadnej jesieni nie widac tylko lato, no troszke może późniejsze, ale lato
Jak zaczniesz z tej wyciaganej gliny lepić jakieś fajne donice albo takie figurynki do ogrodu, to przyjadę jako pierwszy odbiorca
Uścisków moc przesyłam.
Piękności pokazywałaś z tego swojego chusteczkowego, oj piękności. Żadnej jesieni nie widac tylko lato, no troszke może późniejsze, ale lato
Jak zaczniesz z tej wyciaganej gliny lepić jakieś fajne donice albo takie figurynki do ogrodu, to przyjadę jako pierwszy odbiorca
Uścisków moc przesyłam.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu, widzę że masz posadzone róże między innymi bylinami i krzewami.
Powiedz mi czy im to nie szkodzi ? A może mi się wydaje że rosną blisko ?
Ja mam posadzone na przemian z tawułami, które niestety muszę związywać aby dały "powietrza" różom.
Wiem że róże potrzebują przestrzeni aby były dorodne.
Mam jedną taką - olbrzymie krzaczysko.
Powiedz mi czy im to nie szkodzi ? A może mi się wydaje że rosną blisko ?
Ja mam posadzone na przemian z tawułami, które niestety muszę związywać aby dały "powietrza" różom.
Wiem że róże potrzebują przestrzeni aby były dorodne.
Mam jedną taką - olbrzymie krzaczysko.
-
Bogusia2

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu, poznałam Twojego-Tessowego Abrahama za drugim razem. Pięknie wygląda wsród innych zdjęć tej róży. Super to wygląda: Podhale, Poland. Jesteś niemożliwa, że wysłałaś swoje zdjęcie do HMF. Brawo! 
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia