Wiosna na działce - ewkapaw
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
BOŻENKO jest to mała roślinka
Szkoda , że nie zrobiłam zdjęcia całej roślinie . Jutro jak będę na działce zrobię FOTKĘ .
Szkoda , że nie zrobiłam zdjęcia całej roślinie . Jutro jak będę na działce zrobię FOTKĘ .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- ewkapaw

Dziękuję Bożenko za szczegółowy wykład na temat trójsklepki . W trakcie lata swoją przesadzałam , ponieważ posadziłam ją na wstępie na miejscu słonecznym , które jej nie służyło . Ale i tak jestem zadowolona , że zakwitła . Mam jeszcze jedna , ponoć żółtą , ale ona cała mi zżółkła i nie wiem czy zakwitnie . Może powinnam ją czymś podsycić , tylko czym 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- ewkapaw

Dzisiaj zaczęłam już jesienne przesadzania / czyli nowe przemyślenia o nasadzeniach bylin / . Trochę brakuje mi słonecznych miejsc , bo w dalszym ciągu będę chciała sadzić pomidory i ogórki , a one muszą rosnąć na słoneczku . Po pracy zrobiłam trochę fotek , pewnie niektóre już pokazywałam , ale może jeszcze raz wstawię np.
CYNIE

CYNIE

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw

ASTRY wysiane przeze mnie zaczynają dopiero kwitnąć . Pewnie przez suszę i tak wysokie temperatury sadzonki przez pewien czas w ogóle nie rosły . Może teraz we wrześniu pokażą swoją urodę .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw

TESSCO już zmieściłam i jest stanowczo za mało host . Ja mam sporo miejsca w cieniu orzecha i tam rośliny ciemno lubne .
Miejsca w słoneczku mam dużo mniej , ale mam nadzieję , że jeszcze parę róż też kupię .
Trudno , jak zabraknie "forsy" zrobię sałatkę z Host , a na deserk wąchanie różyczek . Super dieta , a na pewno mi się przyda .
Miejsca w słoneczku mam dużo mniej , ale mam nadzieję , że jeszcze parę róż też kupię .
Trudno , jak zabraknie "forsy" zrobię sałatkę z Host , a na deserk wąchanie różyczek . Super dieta , a na pewno mi się przyda .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków