Witajcie kochane dziewczyny. Dzisiaj do Mrówki nie dotarłam ale odwiedziłam Kauf. i dwie patelnie zakupiłam
Nie wiem jak u Was ale u mnie takim śniegiem straszyli i na tym się tylko skończyło. Owszem wiaterek jest ale co najważniejsze słoneczko świeci. I całkiem inny nastrój panuje.
Madziu jak najbardziej pochwal się. sama jestem ciekawa czy będzie smakować. Mojej rodzince smakuje a największym łasuchem na tego zawijasa jest mój tato

wiem kochana człowiek nie może się skupić na pracy i już by podłubał w ziemi. Oj te nasze sny. Wierzę że wiosna przyjdzie szybko.
A widzisz tego nie wiedziałam. Fajny znalazłam i nawet nie drogi ale właśnie jest obawa że możemy nie poradzić sobie z postawieniem go. Najlepsze rozwiązanie kupić gotowy

Ja też o krasnalach dowiedziałam się od Milenki i Martusi. Chciałabym znaleźć cała kolekcję ale zobaczymy jak to będzie. Z wyborem róż ciężka sprawa bo wszystkie chciałabym mieć tylko miejsca za mało.
Madziu to najlepiej zapisywać sobie nazwy by nie umknęły. Ja do tej pory stosowałam metodę karteczek a że karteczki się gubią to zapisuję w kompie.

Pozdrawiam
Asiu dziękuję

do zakupów się przymierzam bo jeszcze czekam na koleżankę z pracy. Razem mamy zamawiać różyczki żeby było troszkę taniej. Jeszcze się nie odezwała więc dzisiaj pewnie z zamówienia nici ale może coś innego zamówię

Pozdrawiam
Martusiu takie widoki to jedyny plus zimy jaki widzę

Teraz nie to zima ni to wiosna. Zawsze mam jakieś dziwne obawy przed zamawianiem róż z gołym korzeniem. Jest niby opcja zamówienia w doniczce ale drożej. I sama nie wiem.
Pozdrawiam