Ewuś piękną masz kalinę , ja też mam opory bo kalina podobno lubi mszyce choc jest piękna, widzisz piwonie też Ci pięknie kwitną, a te jajaka sadzone rewolacja.
Teraz bylo kilka pieknych słonecznych dni i wszystko ruszyło jak z kopyta.
Pozdrawiam
Dzisiaj rano lał deszcz , a cały dzień wieje bardzo silny wiatr
Na jutro zapowiadają ładną pogodę , więc trzeba będzie trochę popracować na działce . DYPTAM
Mnie również podobają sie te sadzone jajeczka . Może w przyszłym roku mój dyptam wreszcie tez zakwitnie . Masz mnóstwo kwiatów Ewuniu . Miałam w ubiegłym roku penstemona ,ale jakoś teraz go nie widzę czyżby wybył do lepszej krainy . Niedługo zakwitną Twoje szałwie . Fajne krzaczory porosły
Jadziu w takim razie czekam i myślę , że się pochwalisz jak u Ciebie urosła szałwia . U mnie w tym roku nie jest duża i jeszcze trzeba poczekać na kwiaty .
Witajcie w upalnym Szczecinie . W końcu i do nas dotarło ciepełko , może nawet i za gorąco . Zimno źle , ale i taki upał też nie dobrze . Jak tu dogodzić
Kilka kwitnących kwiatków .
Ewuś a na ostatniej fotce to kroplik?
I szałwia mi od ciebie będzie w końcu kwitła (tyle że zapomniałam jaka ci ona ).
A kuklika czerwonego pełnego od ciebie mam?
No skwar taki że dziś z działki uciekłam bo nic się robić nie dało .
Chyba wszędzie dziś był taki skwar. Agnieszko. Jak od Ewci to pewnikiem szałwia muszkatołowa. Jak raz u Ciebie zagości to już stale będzie. Również dostałam od niej w ubiegłym roku nasionka.
Agnieszko , kuklika na pewno masz ode mnie . Były to moje siewki i nawet się ładnie prezentuje - u mnie już też kwitnie .
Dzisiaj podzieliłam się jeszcze z sąsiadkami działkowymi , bo za bardzo właził mi na różę .
Jutro postaram się zrobić fotkę .