Tara - oaza marzeń cz.2
Re: Tara - oaza marzeń cz.2
Aniu u Ciebie też wielokolorowe hortusie na jednym krzaczku,bardzo to lubię.Biała hortensja ,jak już dużo wcześniej pisalam;zrobiła się szkaradna jak brudna ścierka.Wszystkie inne są śliczne i przebarwiają się jesiennie,ładnie.
Przykro mi,że czeka Was niespodziewany wydatek i praca w domu-tak sasiadów też się nie wybiera i my forumki dobrze o tym wiemy w przypadku graniczenia działki z sąsiadem oszołomem.Całuski-u nas słonecznie,więc dusza spiewa.
Przykro mi,że czeka Was niespodziewany wydatek i praca w domu-tak sasiadów też się nie wybiera i my forumki dobrze o tym wiemy w przypadku graniczenia działki z sąsiadem oszołomem.Całuski-u nas słonecznie,więc dusza spiewa.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ANIU ,słonecznie
.To może byś się tak łaskawie podzieliła z forumowymi koleżankami .U nas w przewadze pochmurno ,albo deszcz . 
U mnie też leje i to od wczoraj
szkoda gadać
Taro to współczuję z powodu zalanej łazienki
dobrze , że ja nie mam tego problemu
Taro to współczuję z powodu zalanej łazienki
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Widzę że się sporo u Ciebie dzieje....dobrze i źle....no cóż,to chyba ta równowaga w przyrodzie,nie?
U nas dziś jest ładnie....słoneczko i ciepło....więc -do pracy-rodacy
A ogródki połącz...zawsze potem można rozdzielić...a domek z kominkiem....och....moje marzenie
Widziałam taki w Rabce-mieszkalny-kominek był na dole a po całym domku rury doprowadzające ciepło-i nie było czuc dymu...a domek miał razem 3 kondygnacje
U nas dziś jest ładnie....słoneczko i ciepło....więc -do pracy-rodacy
A ogródki połącz...zawsze potem można rozdzielić...a domek z kominkiem....och....moje marzenie
Widziałam taki w Rabce-mieszkalny-kominek był na dole a po całym domku rury doprowadzające ciepło-i nie było czuc dymu...a domek miał razem 3 kondygnacje
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
dziś na poprawę humoru pojechaliśmy nad morze ale tam wcale nie było do śmiechu pogoda nawet dobra, bez wiatru ale to co zobaczyliśmy to straszne w Mielnie dwa wejścia zamknięte robotnicy ze sprzętem ciężkim uwijają się a najgorsze to ileż ubyło plaży ciekawe jak to wszystko przygotują do sezonu. W Unieściu - tam gdzie rybacy maja swoje stoiska to widok przykry.

- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dzięki za te zdjęcia , zaraz poszukałam moich z czerwca . Faktycznie w Unieściu dużo plaży ubyło.
Ja też często w łazience i WC jestem zalewana. Ale i mi zdarza się zalać sąsiada
Ja też często w łazience i WC jestem zalewana. Ale i mi zdarza się zalać sąsiada
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
OLU to macie fajne rury kanalizacyjne .
TARUŚ widok nie za bardzo budujacy jak plaż ubywa . Kolorowych snów .
TARUŚ widok nie za bardzo budujacy jak plaż ubywa . Kolorowych snów .
- tara

Jadziu to są uroki mieszkania w bloku, ja 3 lata temu wymieniałam kanalizację, instalacje elektryczną - miałam generalny remont dlatego jestem wściekła, każdemu może się to zdarzyć i ja to rozumiem ale do tanga trzeba dwojga. Jutro może się zmobilizuję na działkę nie bedę czekać aą zjawi się pan z administracji.
- aguskac

- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Witaj:)
Widzę, że masz 7 światów, szczerze współczuję. Cieszę sie, ze przynajmniej wyprawa na działkę Ci się udała. Aż jestem ciekawa jak wygląda teraz Mielno, głównie tam jeździmy latem nad morze.
Widzę, że masz 7 światów, szczerze współczuję. Cieszę sie, ze przynajmniej wyprawa na działkę Ci się udała. Aż jestem ciekawa jak wygląda teraz Mielno, głównie tam jeździmy latem nad morze.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
TARUŚ u mnie dzisiaj pogoda monopolowa i nici z moich planów .Dobrze ,że wczoraj porobiłam w ogrodzie . Dlatego nie będę planować pójdę na zywioł . Miłego dnia
- Olusia

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Jestem ciekawa czy ta zima w grudniu dotyczy tylko gór czy całej Polski
Dobrze byłoby jeszcze w listopadzie pobyć na działeczce.
Dobrze byłoby jeszcze w listopadzie pobyć na działeczce.
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Tarunia...roślinki na miejscu
jakie wielkie te sadzonki-Dziękuję Ci jak nie wiem co
Już kawałek trawnika skubnęłam żeby posadzić....jakby było po niedzieli ciepło to robię przeróbkę....zrobiłabym dziś bo ciepełko u mnie...ale jutro mam wesele i muszę się upiększyć...wiesz,paznokcie tu i tam,włosy obcięłam właśnie,a pazurki zrobi mi córa-kosmetyczka
Jeszcze raz Ci serdecznie dziękuję i czekam na wiadomość jak mogę się odwdzięczyć

Już kawałek trawnika skubnęłam żeby posadzić....jakby było po niedzieli ciepło to robię przeróbkę....zrobiłabym dziś bo ciepełko u mnie...ale jutro mam wesele i muszę się upiększyć...wiesz,paznokcie tu i tam,włosy obcięłam właśnie,a pazurki zrobi mi córa-kosmetyczka
Jeszcze raz Ci serdecznie dziękuję i czekam na wiadomość jak mogę się odwdzięczyć
- tara

zapraszam, kluczyk pod wycieraczką,

jak wspominałam z sąsiadką puszczamy powojniki po siatce i poszło 19 szt, widać mi mało bo z drugiej strony puściłam jeszcze zobaczymy co to bedzie wiosną.

to miejsce czeka na różyce, już będą kopane dołki ale będzie się działo

a tu mój sąsiad zachowuje się trochę jak pies ogrodnika ma naprawdę dorodne i zadbane drzewa owocowe ale nie zbiera owoców ale podjeżdża cichaczem czy ktos tego nie zrywa, efekt na mojej działce zgnilizna a ja planuje na tej działce królestwo różane

zanudziłam pozdrawiam

jak wspominałam z sąsiadką puszczamy powojniki po siatce i poszło 19 szt, widać mi mało bo z drugiej strony puściłam jeszcze zobaczymy co to bedzie wiosną.

to miejsce czeka na różyce, już będą kopane dołki ale będzie się działo

a tu mój sąsiad zachowuje się trochę jak pies ogrodnika ma naprawdę dorodne i zadbane drzewa owocowe ale nie zbiera owoców ale podjeżdża cichaczem czy ktos tego nie zrywa, efekt na mojej działce zgnilizna a ja planuje na tej działce królestwo różane

zanudziłam pozdrawiam
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Oj. To współczuję takiego sąsiada. Poproś aby obciął gałęzie przechodzące na Twoją stronę. Mój przynosi swoje zerwane owoce do mnie i stawia w wiaderku prosząc aby pomóc mu uporać się z klęską urodzaju. A ja już bardzo mało szykuję, gdyż nie ma kto tego wszystkiego zjadać.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki