Teraz okazało się że trzeba wymienić całe podłączenie pralki, wymaga to kupna całej masy różności i oczywiście fachowiec przyjdzie dopiero w poniedziałek
Jadziu to może jakieś mutanty - te Twoje ślimaki? Życzę powodzenia w tej "wojnie"

Ambo-od dziś od 20.00 w podwórkowym miodunka już jest, piękna, ciemno zielona w białe kropki.U Elwirki ślimaki ogromne winniczki pełzały po pniach drzew.amba19 pisze:Jadziu! Może masz i rację. Ja już nie mam tamtej działki około pięć lat. Przez ten czas może im się gusta zmieniły. Wierz mi czego jak czego - ale begonii to nigdy u mnie nie zaczepiały. Ale zawsze będę twierdzić że to potwory![]()
![]()
![]()
Ewuniu, zarówno ciemierniki jak i miodunka to ładne rośliny i bez względu na motywy, warto mieć je w ogrodzie

Ewo-Sterlizjo wytłumacz mi w którym miejscu w Chwaszczynie jest to centrum ogrodnicze. Bardzo dawno nie jechałam przez Chwaszczyno, więc nawet nie wiedziałam że tam takie cuda można kupić. Wybiorę się na pewno, tylko na wypłatę poczekać muszęsterlizja36 pisze:Amba19 pięknie ci zakwitł Kardynał... wspaniały kolorek.Ja wczoraj miałam małą wycieczkę między innymi przejeżdżałam przez Chwaszczyno no i nie omieszkałam tam zajrzeć do ogrodniczego(szkółka Garczyn).W wątku różanym czytałam że szukasz róży,jeśli masz możliwość to zajedż tam mają piękne żółte i nie tylko z licencjami po 15zł dość duże krzaki angielki i poulsena.Można dostać oczopląsów ,ja oczywiście musiałam tam coś kupić.