Pochylony świat na piasku cz.1
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trzymaj, trzymaj, przyda się bardzotu.ja pisze: Widzę,że solidnie i profesjonalnie podchodzisz do zagadnienia wrzosowiska. Super! Będzie co podziwiać jesienią. Trzymam kciuki by wszystko poszło zgodnie z planem!
Fajnie, fajnie, jak przywiozę to dam znać jakie mam i sobie wybierzesz.iga23 pisze:Aniu ja się chętnie podepnę pod zamówienie wrzosów, 25 sztuk po 5 z kolorów.
Uroki mieszkania na odludziu:
Ksiądz nie trafił do mnie na kolędę. Czekamy z dziećmi od 9 w pełnej gotowości, a tu do południa nic. Zadzwoniłam do sąsiadki, a ona mówi, że u niej już dawno był. Fakt, że domu prawie z drogi nie widać.
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Jestem szczęśliwa. Nie wyobrażam sobie już życia gdzie indziej, choć na początku miałam porządnego stracha, kiedy mąż wyjeżdżał. Nadal nie czuję się komfortowo, kiedy u rodziców nikogo nie ma, a ja zostaję na noc sama z dziećmi. Wtedy pies zostaje luzem na całą noc i śpi na progu. Zimą to rozwiązanie odpada, bo Ronja zmarzłaby. Wydaje mi się, że nie wróciłaby do budy sama, bo w ciągu dnia nawet w te duże mrozy siedziała na wycieraczce, zamiast wejść do budy. Nie bardzo się znam na psach, ale ona chyba nas pilnuje w ten sposób.jollla500 pisze:Aniu Ty to chyba jesteś szczęśliwa że mieszkasz w tak pięknym miejscu .Nawet zimą jest ślicznie. U mnie jedynie w koło domy i płoty
Oj jest jest. Nawet już nam się zbierać nie chce, chyba że tak na zjedzenie od razu jak kogoś najdzie ochota. Najlepsze są takie smażone na bardzo mocno rozgrzanym maśle, króciutko.Aska pisze:Musi być maślaków jesienią...
- Babopielka

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- jollla500

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu przypomina mi się taki scenariusz 10 lat temu , ja sama w domu z małymi dziećmi a mąż szedł na nockę .Może to śmieszne ale przez pierwsze miesiące tak się bałamkubanki pisze:jollla500 pisze: Jestem szczęśliwa. Nie wyobrażam sobie już życia gdzie indziej, choć na początku miałam porządnego stracha, kiedy mąż wyjeżdżał. Nadal nie czuję się komfortowo, kiedy u rodziców nikogo nie ma, a ja zostaję na noc sama z dziećmi.