Kilka moich zielonych :) agaM

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kilka moich zielonych :) agaM

Post »

Agnieszko pozdrawiam serdecznie i cieszę się, że problemy z piecem zostały zażegnane ;:196
Ale masz rację trzeba mieć pieniążki w pogotowiu, bo jakby tak znów się zepsuł a na dworze mróz to strach pomyśleć. :roll:
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

agaM pisze:Celinko sama wiesz że nie ma za co, ale nie wyobrażasz sobie mojej radochy jak zobaczyłam że wygrałaś :D teraz to z górki wszystko bedzie (musi być) odmiana losu, tak jak pisałam ;) hihi
Dzięki kochana dobra duszko ;:196

Cieszę się że Twój wspaniały M dał radę i nie czeka cię masakryczny wydatek, znam ten ból razy dwa :( życzę żeby cały sezon grzewczy poszedł jak z płatka bezawaryjnie ;:196
Awatar użytkownika
agaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 kwie 2008, o 19:29
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Celinko ja też mam taką nadzieję, że bezawaryjnie, I u Was też. Tak pomyślałam że i u CIebie szczęście że jeszcze takiego zimna nie było, że na początku sezonu grzewczego.. także tak jak w tym przysłowiu.. nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło ;) i aby do przodu
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

agaM pisze:także tak jak w tym przysłowiu.. nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło ;) i aby do przodu
Masz rację Agnieszko ;:196 a ja zaczęłam już produkcję aniołeczków tegorocznych :D
Piotrek T
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2010, o 08:16

Post »

Ja też cichutko bywałem u ciebie , ale czas zaznaczyć , bo ciekawie się dzieje. Kwiatów widzę u ciebie w bród . Zobaczysz jak im służy nowe powietrze .To nie to co blokowe :D .Wiem co mówię :wink: . Suczka fajna, bedzie miała gdzie się wybiegać.Na zdjęciu widać ,że się kwiatami interesuje :D . Ciekawe ,czy ogrodowe też lubi ;:224 ? Wszelkie "niedogodności" wynikające z mieszkania w domu , traktuj proszę z przymrużeniem oka. Z czasem nie będą sprawiać kłopotu ,lecz staną się przyjemnym obowiązkiem. Poza tym nawet najmniejszy kawałek własnej ziemi, dostępny zaraz po wyjściu z łóżka, jest lepszy niż największy balkon w bloku . Póki masz siłę o niego dbać. A potem wnuki zagonisz do pomocy :idea:. Pozdrawiam ,Piotr.
Pół hektara perzu , w końcu mam stałą pracę :-)
Mój poligon doświadczalny Popieram : http://www.zanimnapiszesz.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 paź 2010, o 15:24

Post »

nawet najmniejszy kawałek własnej ziemi, dostępny zaraz po wyjściu z łóżka, jest lepszy niż największy balkon w bloku
Podpisuję się pod tym stwierdzeniem rękoma i nogami. :D
Ale... To się lubi co się ma. A nie każdy MA tak dobrze... Ba, większość nie ma... :|
Henryk - moje kaktusy i sukulenty 1..., 8, 9,cz. 10
W tematach roślin proszę pisać na priv.
alunia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lis 2010, o 18:31

Post »

;:7 super kwiatuszki ;:138
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Przydreptałam z pozdrowieniami ;:196
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Dora1964
500p
500p
Od: 21 sty 2010, o 13:55

Post »

Aguś roślinek masz sporo, wszystkie zdrowiutkie ;:138
Mam nadzieje,ze wkrótce pokażesz nam kolejne badylki.
Jak sprawuje się PSIUNIA?
Palenie w piecu opanowane?
POZDRAWIAM.
Awatar użytkownika
agaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piotr :D jak miło że przydreptałeś do mnie i miły ślad zostawiłeś : D dzięki za słowa otuchy, mam nadzieję że przetrzymam jakoś 'trudne początki" ; ) poja sunia tej samej rasy co i Twój piesek : D kooondel booory :D ale się z tego uśmiałam :D więc mój kooondelek jak się dobrze domyśliłeś ogrodowe kwiatki jeszcze bardziej lubi niż domowe, ale podejrzewam że to bardziej ta ziemia ją interesuje i jakieś zwierzątko które grasuje bo intensywne podkopy robi ..
Poza tym nawet najmniejszy kawałek własnej ziemi, dostępny zaraz po wyjściu z łóżka, jest lepszy niż największy balkon w bloku . Póki masz siłę o niego dbać. A potem wnuki zagonisz do pomocy :idea:
to prawda, i to pierwsze i to drugie ;) tylko o tych wnukach to..kiedy to będzie ;) ale pomysł niezły : )
na razie mamy jeszcze czas by jakoś urządzić ten nasz kawałek świata ; )

Dora dzięki śliczne, cieszę się że kwiatki się podobają
z tym 'zdrowiem kwiatków' to niezupełnie bo nie mogę się zebrać i dżdżownic wyplenić : ( kwiatki rosną ale widać po nich że coś nie tak..
kolejne badylki już wkrótce, obiecuję : )
a psiunia rozrabia psotnica, na podwórku co i rusz mam jakieś dołki, podkopy wykopy ; ) uwielbia to, ja niestety mniej bo w rabaty mi wchodzi (za wiele tego nie ma alee
piec też opanowany, już skubańca wyczułam (mniej więcej) i nie zdarzyło się bym ponownie zagotowała wodę :oops:
również pozdrawiam i dziękuję za odwiedzinki, miło mi

elcia, alunia, hen_s za chwilkę oddrepczę do Was ;) zapraszam częściej : D
hen_s pisze:Ale... To się lubi co się ma. A nie każdy MA tak dobrze... Ba, większość nie ma... :|
hen_s to prawda, nie każdy ma tak dobrze że ma,
ja (tzn. my ja i mój luby) tak goniłam za tym marzeniem prawie 10 lat i jakimś cudem chyba ; ) się udało. Nie będę pisać ile nas to kosztowało wyrzeczeń, ile było dołków, dołów i zwątpień i ile razy mieliśmy dość..ale nadzieja nas trzymała.. bo co ma być to będzie, gdzie ma być to będzie i kiedy ma być to będzie ; ) szczęściu się troszkę dopomogło.. no i się udało : D
masz rację lubi się to co się ma jak się nie ma tego co by się chciało.. ale czasem okazuje się że to co się ma jest lepsze od tego co by się chciało i trzeba tym się cieszyć i docenić to by nie stracić czegoś ważniejszego w pogoni za tym co albo nieosiągalne albo zbyt wiele może kosztować (i nie chodzi mi tu o kasę) - wszystko z głową, jak to mówił mi mój przyjaciel

najważniejsze to mieć marzenia, obrać cel i szukać dróg by je spełnić
pisałam już to? "marzyć można marzyć trzeba marzeniami sięgać nieba.. bo marzenia się spełniają" ; )
pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Świetnie napisane.
Masz dar pisania, rzadkość nie tylko na Forum.
najważniejsze to mieć marzenia, obrać cel i szukać dróg by je spełnić
Podpisuję się pod tym stwierdzeniem oboma rękoma. :D
Na imę mi Henryk i tak proszę się do mnie zwracaj. hen_s to nick przecież

Pozdrawiam
Henryk
Awatar użytkownika
agaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Henryku dziękuję dziękuję :oops: :oops: :oops:
ale to chyba żaden dar gdy pisze się to co się myśli i co serducho dyktuje ;) literki same w słowa a te w zdania się składają ;)
kiedyś to się myślało, pisało, szukało, zagłębiało teraz na to za bardzo czasu nie ma a może to bardziej wenę tzn. muzę ;) wcięło :;230

hmm.. tak sobie pomyślałam że powinnam pisać dobrze po północy albo jeszcze lepiej nad ranem skoro tak dobrze to wychodzi ;) hihi :;230 wtedy 'samo wszystko się pisze' hihi
Awatar użytkownika
hen_s
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Skromna jesteś. To też rzadka cnota. :)
Pisz kiedy chcesz aby dobrze było. A jest i na co popatrzeć i co przeczytać. :D

Zapraszam z rewizytą na mój skromny wątek, może coś tam Cię chociaż troszkę zainteresuje? :wink:
Awatar użytkownika
agaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Henryku widzę że piszemy jednocześnie :D ja u Ciebie a Ty u mnie :;230
Pisz kiedy chcesz aby dobrze było. A jest i na co popatrzeć i co przeczytać. :D
:D będę będę bo bardzo lubię to forum i ludzi 'stąd' ;)

dziś próbowałam zgrać zdjęcia z telefonu, takie lepsze przecież niż żadne tylko oczywiście coś nie tak jest albo z kablem albo z usb albo z samym telefonem bo już sama nie wiem, poddaje się normalnie
obserwator
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 wrz 2010, o 07:32

Post »

Witam.Też lubię paprotki.Ostatnio wyczytałam że lubią czasami być podlane wodą z dodatkiem cytryny,mocną herbatą lub wodą z dodatkiem mleka.Wodę z mlekiem parę razy zastosoawałam i zrobiły się bardziej zielone.Resztę dopiero będę eksperymentować.Też mi się marzą takie paprocie od sufitu do ziemi. :wink: Ładne masz kwiateczki :D
Pozdrawiam Iwona
rośliny domowe///
rośliny ogrodowe///wymiana
Pozdrawiam serdecznie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”