Ale masz rację trzeba mieć pieniążki w pogotowiu, bo jakby tak znów się zepsuł a na dworze mróz to strach pomyśleć.

Dzięki kochana dobra duszkoagaM pisze:Celinko sama wiesz że nie ma za co, ale nie wyobrażasz sobie mojej radochy jak zobaczyłam że wygrałaśteraz to z górki wszystko bedzie (musi być) odmiana losu, tak jak pisałam ;) hihi
Masz rację AgnieszkoagaM pisze:także tak jak w tym przysłowiu.. nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło ;) i aby do przodu
Podpisuję się pod tym stwierdzeniem rękoma i nogami.nawet najmniejszy kawałek własnej ziemi, dostępny zaraz po wyjściu z łóżka, jest lepszy niż największy balkon w bloku
to prawda, i to pierwsze i to drugie ;) tylko o tych wnukach to..kiedy to będzie ;) ale pomysł niezły : )Poza tym nawet najmniejszy kawałek własnej ziemi, dostępny zaraz po wyjściu z łóżka, jest lepszy niż największy balkon w bloku . Póki masz siłę o niego dbać. A potem wnuki zagonisz do pomocy
hen_s to prawda, nie każdy ma tak dobrze że ma,hen_s pisze:Ale... To się lubi co się ma. A nie każdy MA tak dobrze... Ba, większość nie ma...
Podpisuję się pod tym stwierdzeniem oboma rękoma.najważniejsze to mieć marzenia, obrać cel i szukać dróg by je spełnić
Pisz kiedy chcesz aby dobrze było. A jest i na co popatrzeć i co przeczytać.![]()