No proszę nowa metoda na schudnięcie- chcesz być szczupłym i pięknym zacznij hodować roślinki (uwaga przed zastosowaniem przeczytaj encyklopedie roślin od A do Z lub skonsultuj się z najbliższą kwiaciarnia w celu dobrania diety niskotłuszczowej)
3wa pisze:No proszę nowa metoda na schudnięcie- chcesz być szczupłym i pięknym zacznij hodować roślinki (uwaga przed zastosowaniem przeczytaj encyklopedie roślin od A do Z lub skonsultuj się z najbliższą kwiaciarnia w celu dobrania diety niskotłuszczowej)
Gratuluje wszystkich nowych nabytków ! i nie przejmuj się ,że nabyłaś kwiatki zamiast ...chlebka . Wiadomo wszak, że "nie samym chlebem żyje człowiek..."
aanula pisze:Też mam do oddania parę kilogramów z gratisami ale myślę, że zanim znajdą się chętni to szybciej je stracę na działce
... wiosnę już widać ... i czuć ...
Ja też na to liczę! Anula wsadziłaś już kannę? Martwię się o swoją, bo zupełnie nic nie wypuszcza. Ziemia jest wilgotna, ale jej nie podlewam, aż się boję , że zrobiłam coś nie tak!
Guciu, jeszcze nic nie robiłam z Kannami Na razie ładuję akumulatory w Krynicy
Wracam do domu w sobotę i dopiero od poniedziałku biorę się za roślinki Na razie muszą spokojnie leżeć w trocinach