Będę miała prośbę o identyfikację krzewu, który mi przysłałaś, super rośnie, ale zgubiłam ściągawkę i nie pamiętam co to było
Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anula, zdjęcia cudne
Nieźle pobalowałaś, ja mam tylko jedno majowe wesele, na szczęście na miejscu i jednodniowe.
Będę miała prośbę o identyfikację krzewu, który mi przysłałaś, super rośnie, ale zgubiłam ściągawkę i nie pamiętam co to było
, jutro cyknę fotkę i wyślę Ci na PW.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz rację Guciugucia pisze:Anula, zdjęcia cudneNieźle pobalowałaś, ja mam tylko jedno majowe wesele, na szczęście na miejscu i jednodniowe.
Będę miała prośbę o identyfikację krzewu, który mi przysłałaś, super rośnie, ale zgubiłam ściągawkę i nie pamiętam co to było, jutro cyknę fotkę i wyślę Ci na PW.
Dawno nie byłam na weselu a tu trafiło się wyjazdowe i trzydniowe
i do tego nad samym jeziorem i w piękną pogodę ;:84 Rób zdjęcie, rób
Jak tam Twoje kanny? Rosną?
Przepraszam, że nie wysłałam Ci jeszcze następnych, ale przez to weselisko czasu miałam mało
Po tych szaleństwach poczty na pewno już Ci wyślę ...
- gucia
- Przyjaciel Forum

Anula, nie pali się......poczekam
A ta moja nosek już wystawiła, ale myślałam, że szybciej będzie rosła. Zrobię później zdjęcie to zobaczysz. Sypnęłam jej trochę azofoski, może się ruszy 
Moje wątki
Moje wątki
- empuza

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, moja działka w porównaniu z Twoją, to mały pikuś
Wymuskałaś ją niesamowicie
Śliczne kwiaty, przy hiacyntach i narcyzach zaczęłam buczeć, że ja takich nie mam buuuuu
Śliczne kwiaty, przy hiacyntach i narcyzach zaczęłam buczeć, że ja takich nie mam buuuuu
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- aanula

Guciu, moje jeszcze nawet nie myślą o wystawianiu noskówgucia pisze:Anula, nie pali się......poczekamA ta moja nosek już wystawiła, ale myślałam, że szybciej będzie rosła. Zrobię później zdjęcie to zobaczysz. Sypnęłam jej trochę azofoski, może się ruszy
Empuzo, moja działka i Twoja to takie same oazy spokojuempuza pisze:Aniu, moja działka w porównaniu z Twoją, to mały pikuś Wymuskałaś ją niesamowicie
Elżuniu
Przyjedz i sama zobacz czy jest u mnie cudownie ...
- gucia
- Przyjaciel Forum

Anula, zdjęcie tego krzewu już wysłałam na PW, a nos kanny ma już 3 cm, a ja niewdzięczna na nią narzekam
, czyli jest ok......ale się cieszę. Podsypałam jej odrobinę azofoski.
Moje wątki
Moje wątki
- aanula

Zapraszam
Grzegorzu
Jesteś tu zawsze mile widziany

Dzisiaj i wczoraj ciężko pracowaliśmy na działce, bo nasza szklarnia niestety skończyła swój żywot i trzeba było ją rozebrać ...
Na razie nie planujemy budowania nowej, więc jest trochę pracy z zagospodarowaniem wolnego miejsca. W związku z tym, popełniłam dzisiaj kolejne zakupy
Weszłam w posiadanie 4 pięknych Clematisów, 2 nowe krzaczorki Hebe też są u mnie
Do tego jeszcze doszły 2 krzaczki Pierisa, 1 Oleander i największy zakup to 8 Tui "Brabant" na nowy żywopłot
Mania zakupów ogrodowych jest niestety nie do wyleczenia ...
.... co mnie baaaardzo cieszy ....

Dzisiaj i wczoraj ciężko pracowaliśmy na działce, bo nasza szklarnia niestety skończyła swój żywot i trzeba było ją rozebrać ...
Mania zakupów ogrodowych jest niestety nie do wyleczenia ...
.... co mnie baaaardzo cieszy ....