Hejka Mariusz jasne. Pewnie chodzi Ci o to miejsce co Marcin odwiedził. Już podaję link: http://www.zurek.com.pl/ To jest przy tej szkółce. Ta firma jest właścicielem tegoż ogrodu.
Można kupić na terenie szkółki każdą roślinę tam prezentowaną Greta o to już bardzo dorodny okaz. Jestem ciekaw gdzie rośnie takie cudo Goryczka dzięki wielkie chętnie zobaczę Twoje zdjęcia
Krzysiu;troszkę więcej czasu,jesień na fotkach całą gębą,gama kolorów różnorodna,może będzie" babie lato".Zakończyłem prace murarsko-malarskie,została farba olejna-okna, drzwi.Może uda mi się wyrwać do parku zobaczyć jak urzęduję jesień.
Serdeczne pozdrowienia, Ryszard
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Hejka Rysiu cieszę się że wpadłeś na momencik. No to dobrze że już niewiele do skończenia masz Mariusz nie ma sprawy Coma to jest nawłoć taka przekwitnięta. Widziałem taką w parku i zrobiłem fotkę
Krzysiu - spełnienia marzeń o ogrodzie, zawsze radosnego uśmiechu, niezliczonych obiektów do fotografowania i szczęścia... cokolwiek miałoby to oznaczać
Nie udało mi się upolować dla Ciebie jesiennego liścia w locie ale zostawiam jesienne kwiatki
A ja dzisiaj zaglądam na moment. Gosiu nie wiem skąd wiesz ale bardzo dziękuję
Ja tez jeszcze nie zrobiłem tego zdjęcia. Jeszcze za mało liści spada chyba Geniu piękny kwiat. Chciałem pytać Ciebie o niego ale uciekło mi to a tu mam odpowiedź u siebie Sylwek ja też poszukam informacji na ten temat koniecznie Kolorek ma bajerancki