Moja działka - danutab cz.1
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Danusiu. Przeczytałam o Twoim surwiwalu, który stosujesz roślinkom
, bardzo dobra metoda, też spróbuję ją wykorzystać. Natomiast drzewko kwitnące w domu dla mnie bomba. Może wcale nie trzeba ogrodu. Wystarczy doniczki w domu i będziemy zbierać owoce.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- abeille
- 1000p

- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Danusiu, nie chciałam Ci sprawić przykrości. Ja też nie warczę ani na ludzi ani na roślinki. Chciałam pożartować ale
jakoś niezręcznie, wybacz jeśli Cię uraziłam. Ten Twój pomysł z miejscem na roślinki co nie chcą rosnąć jest świetny.
Też go zastosuję. A drzewko ślicznie Ci zakwitło w domu. U mnie zakwitł wprowadzony do domu na zimę agapant
i zawiązał owoce. Zawsze jakaś muszka się znajdzie nawet w domu by zapylić. Fakt że na dworze byłoby lepiej.
życzę ci szybkiej wiosenki.
jakoś niezręcznie, wybacz jeśli Cię uraziłam. Ten Twój pomysł z miejscem na roślinki co nie chcą rosnąć jest świetny.
Też go zastosuję. A drzewko ślicznie Ci zakwitło w domu. U mnie zakwitł wprowadzony do domu na zimę agapant
i zawiązał owoce. Zawsze jakaś muszka się znajdzie nawet w domu by zapylić. Fakt że na dworze byłoby lepiej.
życzę ci szybkiej wiosenki.
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
piękny początek wiosny u ciebie, aż się chce wyjść na dworek i zabrać do pracy:)
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt: