Mój ogródek - Dorota T.- 2008r
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko ślicznie wygląda twój skalniak i roślinki.
U mnie na razie nie ma jaszczurek,ale może się pojawią?
Mam do ciebie wielką prośbę [oczywiście jak już wydobrzejesz]
Czy możesz podpisywać roślinki?
Masz wiele pięknych kwiatków,których nie znam.
U mnie na razie nie ma jaszczurek,ale może się pojawią?
Mam do ciebie wielką prośbę [oczywiście jak już wydobrzejesz]
Czy możesz podpisywać roślinki?
Masz wiele pięknych kwiatków,których nie znam.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Ha... ha...ha.... dobreKaRo pisze: Lataj ,lataj z aparatem niech i o Tobie myślą sąsiedzi to samo co o mnie ...
Ja wielokrotnie leżę na brzuchu i robię fotki z "parteru" i też dopiero jak się podniosę to myślę sobie co inni mogli pomyśleć patrząc na moje wyczyny...![]()
![]()
Karo, to jest nas więcej !
Na mnie też sąsiedzi patrzą dziwnie, i zastanawiam się tylko kiedy zaczną się pukać w czoło na mój widok, jak latam po działce z aparatem i dziwnie się wyginam
Dorotko, zdjęcia jak zwykle super
Dziękuję Agnieszko miewam się już lepiej, a po Waszych odwiedzinach i życzeniach jeszcze lepiej.empuza pisze:Witaj Dorotko![]()
U Ciebie nawet zwykły chwaścior wygląda jak cudowny okaz, tak pięknie potrafisz wszystko pokazać. Nie masz za dużo jaszczurek?, bo u mnie właśnie zaczyna się bitwa ze ślimakami hihihi.
Zdrowiej nam , kochana, zdrowiej
Moje jaszczurki albo się przejadły, albo zmieniły mieszkanko, bo po deszczu zaczęły panoszyć się ślimaki.

A chwaściory też ludzie

Wiolu dziękuję za odwiedzinki.
Ja też mam zaległości na Forum.
Ja również uwielbiam orliki i powiększam kolekcję, a hosty mam dwie, ale nie znam ich nazw.
Witaj Krysiu, miło mi Cię gościć.
Jak już pisałam miewam się lepiej, ale mam wiele zaległości.
Skalniak zmienia się z dnia na dzień niesamowicie, szkoda tylko, że jest taki mały.
Jednak ja i tak zawsze wypatrzę coś ciekawego, uśmieszki sąsiadów również
i latam, i klękam, i pokładam się po całym ogródku.
Dziękuję za życzenia.
Tak Małgosiu mam świerk biały, kupiłam go w ubiegłym roku i miałam obawy czy to nie conica, ale wiosna przyniosła dobre wieści. Kolor przyrostów świadczy, że jest to świerk biały, dorasta do 1,5m., a jak będzie życie pokaże.
Oto zdjęcia.

Ja też mam zaległości na Forum.
Ja również uwielbiam orliki i powiększam kolekcję, a hosty mam dwie, ale nie znam ich nazw.
Witaj Krysiu, miło mi Cię gościć.
Jak już pisałam miewam się lepiej, ale mam wiele zaległości.
Skalniak zmienia się z dnia na dzień niesamowicie, szkoda tylko, że jest taki mały.
Jednak ja i tak zawsze wypatrzę coś ciekawego, uśmieszki sąsiadów również
Dziękuję za życzenia.
Tak Małgosiu mam świerk biały, kupiłam go w ubiegłym roku i miałam obawy czy to nie conica, ale wiosna przyniosła dobre wieści. Kolor przyrostów świadczy, że jest to świerk biały, dorasta do 1,5m., a jak będzie życie pokaże.
Oto zdjęcia.

Aniu dziękuję.
Przepraszam
, już się poprawię i będę opisywać roślinki.
Myślałam, że już każdy takie ma, jestem jeszcze na takim etapie, że nawet chwaściory mnie fascynują.
Życzę Ci takich lokatorów jak jaszczurki, są bardzo pożyteczne w walce z ślimakami.
Pozdrawiam.
Dziękuję Gabrysiu!
Miło usłyszeć, że jest nas więcej, szalonych fotografek
.
Gabrysiu pokaż sąsiadom swoje fotki, to się przestaną pukać, a zaczną podziwiać.
Witaj Beatko!
Dziękuję za miłe słowa.
Ja ślimaki fotografuję, a później wysyłam lotem w siną dal.
Jednak ta fascynacja jest do czasu... są okropnymi szkodnikami i gdyby nie pomoc jaszczurek w ich zwalczaniu nie miałabym dla nich cierplkiwości.
Przepraszam
Myślałam, że już każdy takie ma, jestem jeszcze na takim etapie, że nawet chwaściory mnie fascynują.
Życzę Ci takich lokatorów jak jaszczurki, są bardzo pożyteczne w walce z ślimakami.
Pozdrawiam.
Dziękuję Gabrysiu!
Miło usłyszeć, że jest nas więcej, szalonych fotografek
Gabrysiu pokaż sąsiadom swoje fotki, to się przestaną pukać, a zaczną podziwiać.
Witaj Beatko!
Dziękuję za miłe słowa.
Ja ślimaki fotografuję, a później wysyłam lotem w siną dal.
Jednak ta fascynacja jest do czasu... są okropnymi szkodnikami i gdyby nie pomoc jaszczurek w ich zwalczaniu nie miałabym dla nich cierplkiwości.
- eukomis

- Od: 13 sty 2008, o 17:31
Ogród
Dorotko masz takie piękne kwiaty, dzisiaj trochę dłużej pospacerowałam po twoim ogrodzie. Mam pytanko czy bys mi nie pożyczyła tej jaszczureczki to by u mnie też zrobiła porządek ze ślimakami. I jeszcze jedno zdjęcia kwiatów są prześliczne jednym słowem jesteś fachowiec .Pozdrawiam Halina