Mam jeszcze jeden sposób: Coco grunt Brykiet wyparzony (np właśnie w piekarniku ) zalać wodą i przykryć całość folią naokoło 6 dni a wilgotność naokoło 80-95 % . Też sprawdzony sposób, ale nie przeze mnie
Adenium obesum (Róża pustyni )cz.1
mąż mnie przechrzci jak będę chciała wyparzyć w naszym piekarniku coś typu ziemia, piasek czy inne tego typu.. 
Mam jeszcze jeden sposób: Coco grunt Brykiet wyparzony (np właśnie w piekarniku ) zalać wodą i przykryć całość folią naokoło 6 dni a wilgotność naokoło 80-95 % . Też sprawdzony sposób, ale nie przeze mnie
Hej.
Dostałam moje nasionka i teraz poszukuje takiej mini szklarni http://www.quickstartgarden.com/index.c ... gory_id=59 w leroymerlin nie znalazłam :/ tylko te taki z przegrudkami tam są a wolałabym taką jedną kuwetę. Ponoć jest w OBI ale do obi mam trochę za daleko. Czy ktoś z was widział gdzieś może w jakimś sklepie internetowym? albo w sklepie i mógłby dla mnie kupić i wysłać?
Dostałam moje nasionka i teraz poszukuje takiej mini szklarni http://www.quickstartgarden.com/index.c ... gory_id=59 w leroymerlin nie znalazłam :/ tylko te taki z przegrudkami tam są a wolałabym taką jedną kuwetę. Ponoć jest w OBI ale do obi mam trochę za daleko. Czy ktoś z was widział gdzieś może w jakimś sklepie internetowym? albo w sklepie i mógłby dla mnie kupić i wysłać?
-
chudziak84
- 0p - Nowonarodzony

- Od: 2 lip 2009, o 15:06
-
chudziak84
- 0p - Nowonarodzony

-
chudziak84
- 0p - Nowonarodzony

- patrykgiel
- 500p

- Od: 10 lut 2009, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
moje roslinki tez stoją na balkonie - robią sie miękie z braku wody. Rosną w bardzo mineralnym podłożu i nie nasiąkają tak bardzo wodą jak podlewam - mam zasade żepodlewam je jak zaczynają sie marszczyć i to pare razy (co parenaście minut po troszke) i na drugi dzień roślinka juz wygląda normalnie - kaudex robi sie twardy...