Iwonko po cichu marzę, że się nawet rozrośnie
Agatko daj spokój jest ok!
Malvy może jeszcze będą, w tych sklepach bywa różnie i z zaopatrzeniem i z popytem. A może w dodatku przecenią

Daj znać czy się udało go zdobyć
Krysiu ma jedno okno bardzo nasłonecznione i naświetlone i tu zawsze zaczynam siewy, potem rozkładam szklarenkę o już jadę na całego w drzwiach tarasowych, a wszystko płd-wsch. Pumpkina wysiałam rok temu w kwietniu i wszystko było ok, ale chyba nie zajęłam się nim jak trzeba i przestał przyrastać (w doniczce) pewnie jakby był w ziemi byłoby lepiej. No cóż będziemy się męczyć

Czy te owoce są jadalne? Obfitego sezonu Ci życzę
Małgosiu napisałam Ci pw
Lucynko nie wysiałam paru rzeczy bo przyjechał wnuk i obsiedli dół razem z wyspą. Nie będę im przeszkadzać

tym bardziej że jeszcze jutro jest dobry dzień. Mam tylko problem bo w te dni co siejemy nie wolno podlewać bo sprzyja to szkodnikom, a jak posiać i nie podlać

Petunie muszę jeszcze wysiać, jeżówki też się teraz sieje? i te nasiona do stratyfikacji. Pierwiosnków ma 4 rodzaje

Cofnij się na poprzednią stronę gdzie Krysia pisze o Pumpkinie

Według mnie to taka atrakcja a nie jakaś roślina użytkowa.
Dostałam pakę nasion z akcji i dopiero mam frajdę bo są różne ciekawostki
Buziaki!
Martuś nie wiem jak uważasz, nie miałam problemu z ukorzenianiem budlei, ale tych innych. Jak coś to Iwonka obiecała mi posłać ze Szczecina z wałów więc będzie. Z ciemiernika się cieszę, bo jest roślina zdrowa nieprzesuszona i ma te kwiateczki takie bielutkie, pozostałe moje mają biało zielonkawe przechodzące z takie kremowe. Pozdrawiam
Dzisiaj doszła większa partia nasion z akcji i wyraźnie widać podniecenie na FO! no i ten 11 stycznia