A ja zamówiłam nasiona karczocha,nonie tylko

Widzę w ofertach też pełne, ale nie wiem na ile są u nas trwałe?
 Widzę w ofertach też pełne, ale nie wiem na ile są u nas trwałe?
 Synuś miał zawieść dzisiaj na pocztę.
 Synuś miał zawieść dzisiaj na pocztę.

Będzie stał w pokoju, ale jak przekwitnie to dam do chłodu
  Będzie stał w pokoju, ale jak przekwitnie to dam do chłodu  

widziałam w reklamówce ze sklepu że będą, nawet się napaliłam na niego, ale zobaczyłam, że dopiero w poniedziałek, a mi daleko więc raz w tygodniu w soboty jeżdżę po zakupy to pewnie już nie będzie żadnych
  widziałam w reklamówce ze sklepu że będą, nawet się napaliłam na niego, ale zobaczyłam, że dopiero w poniedziałek, a mi daleko więc raz w tygodniu w soboty jeżdżę po zakupy to pewnie już nie będzie żadnych  

Swoje sieję na początku kwietnia - szybko kiełkują , potem uszczykuję i do gruntu pod koniec maja bo wrażliwe na przymrozki . W sierpniu ten w gruncie  już miał  ponad 150 cm i obsypany owocami .
   Swoje sieję na początku kwietnia - szybko kiełkują , potem uszczykuję i do gruntu pod koniec maja bo wrażliwe na przymrozki . W sierpniu ten w gruncie  już miał  ponad 150 cm i obsypany owocami .

Daj znać czy się udało go zdobyć
  Daj znać czy się udało go zdobyć  
  Czy te owoce są jadalne?  Obfitego sezonu Ci życzę
 Czy te owoce są jadalne?  Obfitego sezonu Ci życzę  

tym bardziej że jeszcze jutro jest dobry dzień. Mam tylko problem bo w te dni co siejemy nie wolno podlewać bo sprzyja to szkodnikom, a jak posiać i nie podlać
  tym bardziej że jeszcze jutro jest dobry dzień. Mam tylko problem bo w te dni co siejemy nie wolno podlewać bo sprzyja to szkodnikom, a jak posiać i nie podlać  Petunie muszę jeszcze wysiać, jeżówki też się teraz sieje? i te nasiona do stratyfikacji. Pierwiosnków ma 4 rodzaje
  Petunie muszę jeszcze wysiać, jeżówki też się teraz sieje? i te nasiona do stratyfikacji. Pierwiosnków ma 4 rodzaje  Cofnij się na poprzednią stronę gdzie Krysia pisze o Pumpkinie
  Cofnij się na poprzednią stronę gdzie Krysia pisze o Pumpkinie  Według mnie to taka atrakcja a nie jakaś roślina użytkowa.
  Według mnie to taka atrakcja a nie jakaś roślina użytkowa.