Dziś spędziłam miły dzień w miłym gronie
Zostałam dość nieoczekiwanie zgarnięta na Targi Gardenia. Miałam okazję po raz pierwszy spotkać się w realu z naszymi forumowiczami. Bardzo miło było mi ich poznać. To było bardzo wesołe spotkanie, bo ludzie lubiący kontakt z naturą są pogodni. A tu wszyscy wręcz promienieli

. Rozmowy toczyły się wokół forum i naszych zielonych przyjaciół. Marolex pomyślał o nas i ugościł bardzo serdecznie. Dostaliśmy nawet prezenty! Od przemiłej forumki
wiewióreczki dostałam też prześliczne jajo, które sama pracowicie ozdobiła. Dzięki wielkie

.
A potem kawa, zakupy... Oczywiście budżet niezaplanowany... Ale taki shopping to ja uwielbiam!

Ogromna hala pełna przeróżnych cebulek, kłączy, doniczek i innych pokus... Nie sposób było przejść obojętnie.
Skusiłam się na różowe lilie azjatyckie, dalie 'Micks Pepermint'. Na stoisku Rosarium też nie mogłam się powstrzymać i biała okrywówka 'Bienenweide Weiss@' z gołym korzeniem trafiła do mojej torby. Z kolei na stoisku Rosa Ćwik pokusiłam się na podobno niesłychanie żywotną niewielką różową 'Flirt'.
A to ?ścianka? Marolexu, gdzie można było zostawić ślad po sobie
edit:
Jak ja to LUBIĘ!!!
'Bienenweide Weiss@' wkopana