Piękne wspomnienia aż się zatęskniło za latem . Jestem ciekawa czy ten rok również będzie dla nas łaskawy w uprawach .

Ja już nie mogę się doczekać, kiedy wyjdę na bosaka do ogrodu.
  Ja już nie mogę się doczekać, kiedy wyjdę na bosaka do ogrodu.  Już mam tyle planów związanych z nowym sezonem... Jestem ciekawa, czy moje ostatnie nasadzenia bezpiecznie przezimują.
 Już mam tyle planów związanych z nowym sezonem... Jestem ciekawa, czy moje ostatnie nasadzenia bezpiecznie przezimują.  .
 .
 ) roku regularnie ją podlewałam i było znacznie lepiej. Twoja magnolia jest naprawdę śliczna i szkoda by ją coś wykończyło.
 ) roku regularnie ją podlewałam i było znacznie lepiej. Twoja magnolia jest naprawdę śliczna i szkoda by ją coś wykończyło.  Zamówiłam lilie z wysyłkowej i nawet chryzantemy na FO. Znów przyjdzie zmniejszyć trawnik
 Zamówiłam lilie z wysyłkowej i nawet chryzantemy na FO. Znów przyjdzie zmniejszyć trawnik  

. Ostatnio żeby nie zmniejszać trawnika, wyrzuciłam truskawki
. Ostatnio żeby nie zmniejszać trawnika, wyrzuciłam truskawki  

.
.  ).
 ).

. Rozmowy toczyły się wokół forum i naszych zielonych przyjaciół. Marolex pomyślał o nas i ugościł bardzo serdecznie. Dostaliśmy nawet prezenty! Od przemiłej forumki wiewióreczki dostałam też prześliczne jajo, które sama pracowicie ozdobiła. Dzięki wielkie
 . Rozmowy toczyły się wokół forum i naszych zielonych przyjaciół. Marolex pomyślał o nas i ugościł bardzo serdecznie. Dostaliśmy nawet prezenty! Od przemiłej forumki wiewióreczki dostałam też prześliczne jajo, które sama pracowicie ozdobiła. Dzięki wielkie  .
. Ogromna hala pełna przeróżnych cebulek, kłączy, doniczek i innych pokus... Nie sposób było przejść obojętnie.
 Ogromna hala pełna przeróżnych cebulek, kłączy, doniczek i innych pokus... Nie sposób było przejść obojętnie.

a wielka szkoda... bo nigdy nie byłem na takich ogromnych targach
 a wielka szkoda... bo nigdy nie byłem na takich ogromnych targach  Aczkolwiek z moją słabą wolą musiałbym iść bez portfela chyba tam
 Aczkolwiek z moją słabą wolą musiałbym iść bez portfela chyba tam  

Były dla wszystkich zwiedzających czy tylko użytkowników FO?
  Były dla wszystkich zwiedzających czy tylko użytkowników FO? 

. Czy prezenty otrzymywali też ludzie spoza forum? Nie wiem, jak byliśmy, wszyscy byli z naszego forum
. Czy prezenty otrzymywali też ludzie spoza forum? Nie wiem, jak byliśmy, wszyscy byli z naszego forum  .
. . Jeśli sprawdzi się w najbliższych sezonach, to może dokupię jej kilka koleżanek
. Jeśli sprawdzi się w najbliższych sezonach, to może dokupię jej kilka koleżanek   ? Może nawet apricot?
 ? Może nawet apricot? . Moje rozmnożone na parapecie hortensje troszkę się pospieszyły
. Moje rozmnożone na parapecie hortensje troszkę się pospieszyły   Ale przynajmniej widzę, jaki mają kolor.
 Ale przynajmniej widzę, jaki mają kolor.   

super widoczek no i  super efekt ukorzeniania!
 super widoczek no i  super efekt ukorzeniania!