Ogródek Lady-r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 lis 2006, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Basiu cieszę się,że ci się podoba, :lol: ten kolorek bardzo szybko sie rozrasta,bo jest z tych okazałych,a mam jeszcze podobny bladoróżowolawendowy kolorek tez by pasował :D Te iryski od ciebie też mi kwitły,ale w natłoku prac ogrodowych nie zdążyłam zrobić im fotki. :oops:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu!!
Gdzie jesteś???!!!
Może rodzinne miasto odwiedzasz... ??
Jeżeli tak, to może mnie byś też odwiedziła ?? :D
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witaj Aniu :lol: jeszcze nie wyjechałam,ale mam w planach wakacyjnych odwiedzenie Białegostoku.Nic nie piszę ,bo zepsuł się aparat i nie mogę robić fotek :cry: Mamy też straszną suszę i pół dnia spędzam na podlewaniu :? brakuje mi na wszystko czasu.Płot już mam prawie zrobiony,ale musiałam miejscami podnieść poziom ogródka ,ze trzy przyczepy ziemi zawieźć taczkami :evil: i prawie wszystko poprzesadzać.I jeszcze końca tej roboty nie widać. :(
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cieszę się, że nie przepadłaś :D :D
Nie szalej tak z tą robotą bo jeszcze narobisz sobie kłopotów zdrowotnych.
Sama te taczki ciągasz ...?? :roll:

U Ciebie susza a u nas leje jak z cebra :( i ma tak lać jeszcze prawie do końca tygodnia :evil: a ja właśnie zaczęłam urlop i nawet na działkę nie mogę pojechać ;:145

Kiedy będziesz w Białymstoku?
Oczywiście nie wyobrażam sobie, żebyś tu była i nie odezwała się do mnie ;:164
Koniecznie odezwij się do mnie jak będziesz w Białymstoku, umówimy się na kawusię na działce! Koniecznie!!
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Aniu jak będę to się odezwę :wink:
Co do taczek to większą część sama przewalam :? Mam młode w wieku 17 lat ale często "nie ma czasu"albo sił na pomaganie :twisted: i narzeka po co ci tyle zielska.Ale fakt mam tego za dużo i ogródek pęka w szwach świeżo po posadzeniu,a co to będzie jak to się wszystko rozrośnie :shock:
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lady-r pisze:Aniu jak będę to się odezwę :wink:
Co do taczek to większą część sama przewalam :? Mam młode w wieku 17 lat ale często "nie ma czasu"albo sił na pomaganie :twisted: i narzeka po co ci tyle zielska.Ale fakt mam tego za dużo i ogródek pęka w szwach świeżo po posadzeniu,a co to będzie jak to się wszystko rozrośnie :shock:
Aniu, na prawdę nie przesadzaj z tą robotą :wink: Wiem to z własnego doświadczenia ... :wink: :wink: A to, że ogródek pęka w szwach to sama radość :D Jak się to wszystko rozrośnie to dopiero będziesz miała prawdziwy RAJ!! :D :D :D
Awatar użytkownika
agape
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2008, o 21:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu,
Ja chętnie Twój ogród odwiedzę. Dziś już noc, ale na pewno tu wrócę, bo po kilku pierwszych stronach widziałam, jak barzdzo u Ciebie jest kolorowo i tyle roślin?! Tyle odmian! Będę musiała poświęcić na Twój ogród nockę;)

pozdrawiam,
Aga
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Agnieszko bardzo się cieszę,że ci się podoba :lol: .Teraz dużo się zmieniło,ale jeszcze nie jest tak jak bym chciała.Myślę ,że przesadziłam z ilością gatunków i nie wygląda to najlepiej. :?
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Po dość długiej przerwie spowodowanej brakiem czasu chcę pokazać jak u mnie się zmieniło :wink: dodam,że są to jednoroczne nasadzenia.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

i jeszcze moja psina nieco rozleniwiona...
Obrazek
Obrazek
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mój ogródek cz.1
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

ładnie :) nawet bardzo, widzę, że w trawy Cię ciągnie... ta zwarta taka okrąglutka to co ?
Psina bardzo fajnie wychodzi na zdjęciach, pomiziaj ją ode mnie, takie jedwabne futerko:)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

To fakt lubię trawy :) ta okrągła to "gratis"z jakiejś szkółki po prostu siewka była z inną roślinką myślę ,że to jakaś kostrzewa jest śliczna jak kwitnie,taka srebrna teraz to już przekwitła.Fakt te fotki są trawiaste,ale robiła je moja córcia ,bo ja jestem trochę chora ,a na dworze brrr...i poprosiłam ją o to,widocznie dziecku najbardziej podobają się trawki :wink: :lol: w mamy ogrodzie.
Mój ogródek cz.1
ANETA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2006, o 19:12

Post »

Aniu dobrze wypatrzyłam , że u Ciebie żółta chryzantema już przekwita ? :shock: , moja dopiero ma maluteńkie pączki :)
a ta hosteczka miniaturka o żółtych liściach z białym obrzeżeniem to jaka odmiana ? Fajna jest :wink:
Awatar użytkownika
Lady-r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Anetko moja chryzantemka jest wyjątkowo wczesna :shock: i już się zrobiła brzydka :( a o które zdjęcie ci chodzi hosty?Jeśli o ostatnie to nie wiem jaka to odmiana,bo kupiona jako mix w Obi :wink:
Mój ogródek cz.1
ANETA
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2006, o 19:12

Post »

Lady-r pisze: a o które zdjęcie ci chodzi hosty?Jeśli o ostatnie to nie wiem jaka to odmiana,bo kupiona jako mix w Obi :wink:
Właśnie o tą na ostatniej fotce , co rosną dwie obok siebie , szkoda że bez nazwy kupiłaś :?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”