To nie róże, to różyska!!!
Olu, oni chyba czytają nasze posty - akurat 2 Pomponelle? ;)
 Przypadek?
 Przypadek?  

Przypadek?
 Przypadek?  

Ewuś,nie wiem.Ja już tam sporo kupiłam, może dlatego mały gratisik.
 Ewuś,nie wiem.Ja już tam sporo kupiłam, może dlatego mały gratisik.

Ja dzisiaj również otrzymałam przesyłkę z Rosa Ćwik,jestem zadowolona,zobaczymy jak różyczki będą kwitły nam w czerwcu
  Ja dzisiaj również otrzymałam przesyłkę z Rosa Ćwik,jestem zadowolona,zobaczymy jak różyczki będą kwitły nam w czerwcu 

Na dzisiaj mam dosyć sadzenia.Miałam co prawda dwóch pomocników ale oni do ciężkiej pracy byli a kosmetykę ja sam już.
 Na dzisiaj mam dosyć sadzenia.Miałam co prawda dwóch pomocników ale oni do ciężkiej pracy byli a kosmetykę ja sam już. 

dobrze,że byłam w domu bo inaczej musiałabym jechać 12 km do miasta na pocztę
 dobrze,że byłam w domu bo inaczej musiałabym jechać 12 km do miasta na pocztę  [nam wioskową zabrali w ramach oszczędności]
 [nam wioskową zabrali w ramach oszczędności]no właśnie ja też byłam zaskoczona..Aszka pisze:Nie,byłam zaskoczona bo myślałam,że przyjdzie póżniejdobrze,że byłam w domu bo inaczej musiałabym jechać 12 km do miasta na pocztę
[nam wioskową zabrali w ramach oszczędności]

szkółki póki co nie chwalę.,.
 szkółki póki co nie chwalę.,.
 czyli miałaś pecha.Ja nie miałam z nimi nigdy problemu.Kiedyś nawet nie zdążyłam zapłacić a oni już przysłali.Jedyne zaskoczenie,że tak wcześnie
 czyli miałaś pecha.Ja nie miałam z nimi nigdy problemu.Kiedyś nawet nie zdążyłam zapłacić a oni już przysłali.Jedyne zaskoczenie,że tak wcześnie