A kto jest normalny na tym forum Geniu a jaką odmianę chcesz , bo ja kojarzę rosnącą normalnie jak drzewko i taką małą miniaturkę, chyba że mi się coś pomyliło.
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
marivsz pisze:A kto jest normalny na tym forum Geniu a jaką odmianę chcesz , bo ja kojarzę rosnącą normalnie jak drzewko i taką małą miniaturkę, chyba że mi się coś pomyliło.
Mówisz o jodle koreańskiej zwykłą mam , a chodzi o tę małą ,gdzieś i Sylwka jest .
Geniu wiem ja mówię o 'Silberlocke' ja mam u siebie odmianę taką która rośnie bardziej na boki, tak jak jodełka balsamiczna, a widziałem też 'Silberlocke' normalnego pokroju.
Jak dla mnie to najładniejsza jest koreanka 'Silver Show'.
ogródeczek storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
marivsz pisze:Geniu wiem ja mówię o 'Silberlocke' ja mam u siebie odmianę taką która rośnie bardziej na boki, tak jak jodełka balsamiczna, a widziałem też 'Silberlocke' normalnego pokroju.
Jak dla mnie to najładniejsza jest koreanka 'Silver Show'.
Geniu no niestety odmiany 'Silver Show' nie mam także zdjęcia nie zapodam
Jakbyś chciała zobaczyć u mnie koreankę 'Silberlocke' to zapraszam.
ogródeczek storczyki
Geniu , a czemu Ty chciałaś pozbyć się tego perukowca, ? jest piękny i dodaje koloru w ogrodzie , a ja go właśnie wiosną zakupiłem i posadziłem u mnie , bo strasznie mi się u Ciiebie spodobał.Geniu iryski i liliowce Twoje to jakieś całoroczne odmiany masz może , bo kwitną i kwitną albo dobrze je karmiszi i są piękne przez całe lato .
Geniu widzę, że wciąż dosadzasz kolejne roślinki nie zapomnij zostawić miejsca na driakiew i kokorycz złocistą , która czeka na przeprowadzkę do Ciebie
Adam mam jeszcze jeden perukowiec na trawniku ,a ten troszkę przymarzł zimą i nie wyglądał zbyt specjalnie . A w to miejsce chciałabym posadzić taki który zawiązuje peruczki .
Ale jak on tak pięknie wygląda to mi go szkoda .
Adam to zwykłe liliowce i iryski ,ale czasem jak takie dziwne lato jest to niektóre kwitną .
AGNESS pisze:Geniu widzę, że wciąż dosadzasz kolejne roślinki nie zapomnij zostawić miejsca na driakiew i kokorycz złocistą , która czeka na przeprowadzkę do Ciebie
Agnieszko nie martw się jest miejsce na driakiew i kokorycz .
Genia
ZENOBIUSZ pisze:Witaj Geniu bardzo ładny perukowiec , pięknie wykolorowany i wyeksponowany.
Mnie też się teraz podoba ,jest taki czerwony i cieszę się że go jeszcze nie wykopałam ,myślę żeby w przyszłym roku ten drugi też tak przyciąć ,skoro i tak nie zawiązuje peruczek .