Ona taka pokręcona jak jaSylweste pisze:ok, Gieniu ta jodełka to Abies koreana 'Silberlocke', taka pokręconatrafię to dam znać
Kolorowy ogród Geni -Cz.9
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A kto jest normalny na tym forum
Geniu a jaką odmianę chcesz
, bo ja kojarzę rosnącą normalnie jak drzewko i taką małą miniaturkę, chyba że mi się coś pomyliło.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Słuchajcie ten kwiat już trzeci dzień kwitnie ,latem tylko kwitł 1 dzień

Irysem ma jeszcze dużo pąków

Po ostatnim pieleniu ścięłam już gipsówkę i teraz wygląda tak .

A przy wejściu do domu ciągle tak samo

A ten perukowiec miałam wykopać i wyrzucić już nawet do mąż obciął a on zrobił się taki piękny że nie mam sumienia go wykopać
Genia
-
marivsz
- 1000p

Geniu wiem
ja mówię o 'Silberlocke' ja mam u siebie odmianę taką która rośnie bardziej na boki, tak jak jodełka balsamiczna, a widziałem też 'Silberlocke' normalnego pokroju.
Jak dla mnie to najładniejsza jest koreanka 'Silver Show'.
Jak dla mnie to najładniejsza jest koreanka 'Silver Show'.
ogródeczek
storczyki
storczyki
-
marivsz
- 1000p

Geniu no niestety odmiany 'Silver Show' nie mam
także zdjęcia nie zapodam
Jakbyś chciała zobaczyć u mnie koreankę 'Silberlocke' to zapraszam.
Jakbyś chciała zobaczyć u mnie koreankę 'Silberlocke' to zapraszam.
ogródeczek
storczyki
storczyki
Geniu , a czemu Ty chciałaś pozbyć się tego perukowca, ? jest piękny i dodaje koloru w ogrodzie , a ja go właśnie wiosną zakupiłem i posadziłem u mnie , bo strasznie mi się u Ciiebie spodobał.Geniu iryski i liliowce Twoje to jakieś całoroczne odmiany masz może , bo kwitną i kwitną albo dobrze je karmiszi i są piękne przez całe lato .

A ten perukowiec miałam wykopać i wyrzucić

A ten perukowiec miałam wykopać i wyrzucić
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Adam mam jeszcze jeden perukowiec na trawniku ,a ten troszkę przymarzł zimą i nie wyglądał zbyt specjalnie . A w to miejsce chciałabym posadzić taki który zawiązuje peruczki .
Ale jak on tak pięknie wygląda to mi go szkoda .
Adam to zwykłe liliowce i iryski ,ale czasem jak takie dziwne lato jest to niektóre kwitną .
Ale jak on tak pięknie wygląda to mi go szkoda .
Adam to zwykłe liliowce i iryski ,ale czasem jak takie dziwne lato jest to niektóre kwitną .
- rose_marek
- -Moderator Forum-.

- Od: 14 wrz 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Geniu, bardzo ładnie wygląda ta róża pod płotem. Czy wiesz jak się nazywa?e-genia pisze:
Pozdrawiam, Marek
rose_marek_malinki
rose_marek_malinki