życzę miłego wieczoru
Roślinki Ani cz.3
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- ewasz29

- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cholera co z nią się stało ? Trzymaj ją nadal ,może rzeczywiście coś jeszcze odbije od korzeni .Kupowałaś ją czy masz ją z odnóżki ? Bo ja mam czasem wrażenie ,że te z masowych produkcji są tak nafaszerowane jakimś paskudztwem żeby szybko rosnąć i pięknie wyglądać do sprzedaży ,a potem to nie dają sobie rady w warunkach domowych i mają krótszą żywotność 
- Andziax007

- Kontakt:
Dziewczyny z dnia na dzień listki schły i robiły się miękkie i opadały......ostrożnie podlewam begonie więc raczej jej nie przelałam....kupiłam ją na all, tym bardziej że brałam kilka a tej jakoś nie spasowało moje towarzystwo....tamte mają się dobrze 
Nie wiem może ją przesadzić do świeżej ziemi....bulwy ma nawet zdrowe....może jeszcze coś wypuści
Nie wiem może ją przesadzić do świeżej ziemi....bulwy ma nawet zdrowe....może jeszcze coś wypuści
- Zgredo
- -Moderator Forum-.

- Od: 1 maja 2008, o 15:42
No ja też obawiała bym się robactwa - czasem jest paskudztwo małe i nie widać... Coś jej się musiało stać, coś porazić - jakieś zdjęcia listków w czasie pogromu masz?
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
Ja też uważam,że one są czymś faszerowaneewasz29 pisze: Bo ja mam czasem wrażenie ,że te z masowych produkcji są tak nafaszerowane jakimś paskudztwem żeby szybko rosnąć i pięknie wyglądać do sprzedaży ,a potem to nie dają sobie rady w warunkach domowych i mają krótszą żywotność
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wyjmowałaś z ziemi? To chyba najlepsze wyjście. Szkoda, że zachorowała, ale może jeszcze jest szansa. Może glizdy są w ziemi - ja miałam ostatnio plagę w doniczkach, wiec teraz o wszystko je podejrzewam
Ps. Aniu, a mi chyba się nie uda ukorzenić tych listków begonii, jeden już prawie usechł całkowicie, a oba jednak gniją w tej wodzie, chlip
Ps. Aniu, a mi chyba się nie uda ukorzenić tych listków begonii, jeden już prawie usechł całkowicie, a oba jednak gniją w tej wodzie, chlip
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007

- Kontakt:
Dziewczyny to tak jak piszecie zmienię ziemię i zobaczę czy czasem jakiegoś gościa tam nie było
Nie mam już żadnych zdjęć tej begoni.....kurcze a mogłam zrobić :x Mam nadzieję że jeszcze odbije 
Kasiu mnie zawsze się tak ukorzeniały, mimo że listek usechł a i tak miał korzonki.....może to jest taka odmiana begoni że w ten sposób się nie ukorzeni.....szczerze to nie mam pojęcia
Kasiu mnie zawsze się tak ukorzeniały, mimo że listek usechł a i tak miał korzonki.....może to jest taka odmiana begoni że w ten sposób się nie ukorzeni.....szczerze to nie mam pojęcia