Ta akacja robi wrażenie ... Żeby chociaz chciała miec korzeń jak sosna
Mój ogródek - chatte /cz.5/
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Najważniejsze, że jesteś Aniu
A swoją drogą przeciez w Szczecinie już wiosna! Właśnie szukam Twojego ogrodu, zeby sprawdzić, czy wstawiłaś jakies wiosenne zdjęcia
Jaka starość?! A co ja mam powiedziec? ...
Gabi, bo sosna ma korzeń palowy i słabo rozpuszcza korzenie na boki. Mozna próbować cos pod nia sadzić ...
Jaka starość?! A co ja mam powiedziec? ...
Gabi, bo sosna ma korzeń palowy i słabo rozpuszcza korzenie na boki. Mozna próbować cos pod nia sadzić ...
-
minismok
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Witaj Kocio
.............wiosna udaje młodosc takie czasy
........mam mała radosc niezamarznieta ziemie pod 1m poduchą sniegu :o ............ale WIEM ze w maju biel zmieni się w zieleń !
nie ma zmiłujjjjjj!
i wiesz co?....... TO JEST PIEKNE
i wiesz co?....... TO JEST PIEKNE
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Izus, już napisałam do Ciebie na Pw, zernij i obciachaj mi wątek 
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- chatte
- Przyjaciel Forum

Halinko, Jollu, Smoku i Halinko/eukomis, ze smutkiem donoszę, ze u mnie chyba 3 dzień leje, boli mnie juz nie tylko lewa ręka ale i prawa, tudzież lewa noga - pewnie przez ten deszcz
i jak tak dalej pójdzie, to zaczną mnie boleć paznokcie i włosy!
Moja rustykalna (chacha, przyswoiłam;) ) pergola lezy w deszczu, pączki ranników i śnieżyc tuż przy ziemi, wciąż zamknięte. Niesmiało z ziemi wyglądają krokusy, ale na razie przypominają fioletowe patyczki, a nie kwiaty. Dziś temperatura oscylowała wokół zera
W takich warunkach nie mam chęci na nic 
Muszę szukać pociechy w ogrodach, do których wiosna juz dotarła naprawdę, bo u mnie zastygła w bezruchu, jakby ją ktoś zaczarował
Aga, najpierw byłam tam, potem tu ;)
Moja rustykalna (chacha, przyswoiłam;) ) pergola lezy w deszczu, pączki ranników i śnieżyc tuż przy ziemi, wciąż zamknięte. Niesmiało z ziemi wyglądają krokusy, ale na razie przypominają fioletowe patyczki, a nie kwiaty. Dziś temperatura oscylowała wokół zera
Muszę szukać pociechy w ogrodach, do których wiosna juz dotarła naprawdę, bo u mnie zastygła w bezruchu, jakby ją ktoś zaczarował
Aga, najpierw byłam tam, potem tu ;)
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Izuś to zapraszam do siebie na archiwalną wiosnę w kogrobuszu.
U mnie tak samo a na dodatek wiatr jak diabli.
Aż się boję, żeby moich świerków nie wyrwało.
Na Kasprowym podobno wichura do 300km na godzinę - szok.
U mnie tak samo a na dodatek wiatr jak diabli.
Aż się boję, żeby moich świerków nie wyrwało.
Na Kasprowym podobno wichura do 300km na godzinę - szok.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo zajrzałam dzisiaj do Ciebie po dłuższej przerwie/ostatnio bardzo mało mnie na forum/ i dowiedziałam się, że niedawno przyjmowałaś kwiatki i życzenia. Wybacz, że tak bardzo spóźnione ale naprawdę szczere. Życzę Ci przede wszystkim jak najszybciej ciepłej wiosny, długiego słonecznego lata i jesieni aż do lutego 2010 r. Do tego dużo zdrowia byś miała siły pracować w ogrodzie i trochę pieniędzy na nowe ogrodowe inwestycje. 

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- chatte
- Przyjaciel Forum

Grażynko, byłam już u Ciebie, nawet dwa razy, tylko dziś niewiele bardzo piszę, bo mam masę zaległości po 2-dniowej absencji (brak netu). U mnie mocno wiało, ale kilka dni temu, na szczęście niedługo.
Mam nadzieję, ze ten wicher wielkich szkód nie wyrządzi. Też musisz "wziąć na przetrzymanie"
Jolllu, ładna mi pociecha, ze u Ciebie też paskudnie
Dziś 23 ... jeszcze tydzień i powinno być już normalnie. Mam nadzieję ...
Ewuś, ja mam krótka pamięć i z czasem jestem na bakier, to nie mam pojęcia jak było o tej porze w ubiegłym roku
To pewnie zależy jeszcze od regionu, bo np. w Szczecinie czy Wrocławiu to juz ten i ów chwalił się, ze pracował w ogrodzie ...
Krysiu, bardzo Ci dziękuję
Cudne życzenia!
Takiej jesieni to pewnie większość by sobie zyczyła ;)
Mam nadzieję, ze ten wicher wielkich szkód nie wyrządzi. Też musisz "wziąć na przetrzymanie"
Jolllu, ładna mi pociecha, ze u Ciebie też paskudnie
Dziś 23 ... jeszcze tydzień i powinno być już normalnie. Mam nadzieję ...
Ewuś, ja mam krótka pamięć i z czasem jestem na bakier, to nie mam pojęcia jak było o tej porze w ubiegłym roku
Krysiu, bardzo Ci dziękuję
Takiej jesieni to pewnie większość by sobie zyczyła ;)