Ogródek EdytyB - początki amatora
- EdytaB
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie
, miejsca mam rzeczywiście sporo, teraz głównym zadaniem jest oczyszczenie wszystkiego dokładnie z chwaściorów, trawa i posadzenie jeszcze 1-2 drzew (wiąz, katalpa, głóg
) Do tego trzeba posprzątac za garażem.
Jeśli nam się to uda to za rok będą wytyczane rabaty pod nowymi iglakami, i nowe zakupy krzakowo - kwiatowe.
Maliny zjadane sa na bieżąco i sok jest robiony. Przetworów nie robię, mam jeszcze mamę i teściową i od nich dostaję słoiki wszelkiej masci
dobrze mam
Mam nadzieję, że trawa wyjdzie na tym kawałku już odchwaszczonym,
Ach i cieszę sie bo tamaryszek puścił listki a myślałam, ze zmarzł bo za wcześnie wsadziłam go ziemi
Jeśli nam się to uda to za rok będą wytyczane rabaty pod nowymi iglakami, i nowe zakupy krzakowo - kwiatowe.
Maliny zjadane sa na bieżąco i sok jest robiony. Przetworów nie robię, mam jeszcze mamę i teściową i od nich dostaję słoiki wszelkiej masci
Mam nadzieję, że trawa wyjdzie na tym kawałku już odchwaszczonym,
Ach i cieszę sie bo tamaryszek puścił listki a myślałam, ze zmarzł bo za wcześnie wsadziłam go ziemi
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Edytko
Poczytałam o babci, z którą dzielisz ogród ...
Masz tak samo jak ja miałam z teściową
Tylko ja, żeby uniknąć wszelkich sporów odpuściłam i kupiłam działkę na drugim końcu miasta ... i mam święty spokój
Jak ja się cieszę, że odważyłam się tak zrobić ...
Oczywiście była w związku z tym awantura, pretensje ... i takie różne
ale było, minęło i teraz moge się cieszyć każdym dniem spędzonym na swojej działeczce
Ogród Twój pięknieje z dnia na dzień ... brawo
Bardzo dużo już masz zrobione a na drugi rok to już będziesz miała swój prawdziwy RAJ!!
Jakbyś coś chciała co można podzielić z mojej działki to śmiało pisz
Chętnie podzielę się z Tobą

Poczytałam o babci, z którą dzielisz ogród ...
Masz tak samo jak ja miałam z teściową
Jak ja się cieszę, że odważyłam się tak zrobić ...
Oczywiście była w związku z tym awantura, pretensje ... i takie różne
Ogród Twój pięknieje z dnia na dzień ... brawo
Bardzo dużo już masz zrobione a na drugi rok to już będziesz miała swój prawdziwy RAJ!!
Jakbyś coś chciała co można podzielić z mojej działki to śmiało pisz
Chętnie podzielę się z Tobą