Działka na Kaszubach - amba 19 cz.2
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu niewielki Fidelek Ma 7 i pół kg żywej wagi i 84 cm w wersji rozciągniętej (zmierzony od łepetyny do końca ogonka)
A Kardynał R. rośnie pod płotem od połowy maja b.r. i nie sądzę żeby mu na zdrowie wyszło tak częste przesadzanie. Poza tym myślę o jakimś bardziej "energetycznym" kolorze. W grę wchodzi albo żółty albo oranż - jeśli chodzi o róże oczywiście. Bo coraz bardziej jestem zdecydowana na różę.
Kardynał R. pod płotem
A Kardynał R. rośnie pod płotem od połowy maja b.r. i nie sądzę żeby mu na zdrowie wyszło tak częste przesadzanie. Poza tym myślę o jakimś bardziej "energetycznym" kolorze. W grę wchodzi albo żółty albo oranż - jeśli chodzi o róże oczywiście. Bo coraz bardziej jestem zdecydowana na różę.
Kardynał R. pod płotem- pestka

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Ambo
dawno u ciebie nie byłam
więc teraz wpadłam zobaczyć co u ciebie
pozdrawiam
dawno u ciebie nie byłam
więc teraz wpadłam zobaczyć co u ciebie
pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tujko - zakupy obejrzałam. Super są! Najbardziej spodobała mi się miecznica. Zapomniałam o tej roślinie, a przecież miałam ją kiedyś na poprzedniej działce.
Pesteczko miło że zaglądasz. Zawsze mnie cieszą odwiedziny w moim ogródku
Ido - wiciokrzew jest chyba za bardzo ekspansywny. Myślałam o bardziej delikatnej roślinie. Myślę zdecyduję się na jakąś pnącą różę, najchętniej żółtą. A do Lęborka ode mnie jest spory kawałek drogi myślę że około 70 km. Moja działka jest bliżej Kościerzyny.
Pesteczko miło że zaglądasz. Zawsze mnie cieszą odwiedziny w moim ogródku
Ido - wiciokrzew jest chyba za bardzo ekspansywny. Myślałam o bardziej delikatnej roślinie. Myślę zdecyduję się na jakąś pnącą różę, najchętniej żółtą. A do Lęborka ode mnie jest spory kawałek drogi myślę że około 70 km. Moja działka jest bliżej Kościerzyny.
Ambusiu! Zadziwiający kolor ma ta róża Kardynał!I piękne zdjęcie!
A róże w zakątku tarasu to chyba optymalny wybór, długo kwitnąca i pachnąca roślina.
A róże w zakątku tarasu to chyba optymalny wybór, długo kwitnąca i pachnąca roślina.
Ogród nad Oranią
Z miłością do Ogrodu - Orania
Z miłością do Ogrodu - Orania
- tara

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ja od wczoraj chwale u siebie pogodę rozsyłałam słoneczko a teraz ciemno, buro, zaraz chluśnie, strasznie, masz racje jak w pazdzierniku kwiaty umęczone a my? eeee co gadać 
Przyznam, że Kardynał jest piękny.
Na taras proponowałabym bladoróżową np.New Dawn jest pieknie wytonowana, ładnie się pnie, delikatna, długo kwitnie, powtarza kwitnienie a w połączeniu z clematisem czerwonym lub niebieskim kawka na tarasie to marzenie.
pozdrawiam i życzę słoneczka
Przyznam, że Kardynał jest piękny.
Na taras proponowałabym bladoróżową np.New Dawn jest pieknie wytonowana, ładnie się pnie, delikatna, długo kwitnie, powtarza kwitnienie a w połączeniu z clematisem czerwonym lub niebieskim kawka na tarasie to marzenie.
pozdrawiam i życzę słoneczka