Tego łososiowego mam od +- 2 lat. Na poczatku byl w korze, pozniej przsadzialam do mchu i zaraz po posadzeniu do mchu wydal tak wielka ilosc kwiatow

Pozdrawiam

... ale to nie koniec - w końcu po to mamy forum
 ... ale to nie koniec - w końcu po to mamy forum   

Jak ja mogłam, tu wcześniej nie zajrzeć?:roll:
  Jak ja mogłam, tu wcześniej nie zajrzeć?:roll: 

Ten storczyk co pokazalas, to wlasnie on tak bujnie zakwitl po pasadzeni do mchu torfofca, poczatkowo byl w plastikowej doniczce, a teraz na stale przesadzilam go do gliniane. Fotka tego falka w pakach, wczesniejszej nie mam
 Ten storczyk co pokazalas, to wlasnie on tak bujnie zakwitl po pasadzeni do mchu torfofca, poczatkowo byl w plastikowej doniczce, a teraz na stale przesadzilam go do gliniane. Fotka tego falka w pakach, wczesniejszej nie mam  Az nie takie dlugie lata praktyki, bo tylko chyba 4 lata. Duzo w storczykach pomaga mi takze SYN, ktory takze sie nimi intersuje ;)
 Az nie takie dlugie lata praktyki, bo tylko chyba 4 lata. Duzo w storczykach pomaga mi takze SYN, ktory takze sie nimi intersuje ;) 

a tu proszę! i rosną i kwitną jak oszalałe
 a tu proszę! i rosną i kwitną jak oszalałe  
   Mariolko, czy to cudo pochodzi z jakiegoś sklepu internetowego?
 Mariolko, czy to cudo pochodzi z jakiegoś sklepu internetowego?

Czasem mam problemy z podlewaniem - robię to wyłącznie ,,na oko", bo jest zabardzo zastawiony, żeby go ciągle wyjmować z osłonki i patrzeć, czy korzonki wyschły, choć raz na jaaakiś czas to robię. I jest wszystko ok.
 Czasem mam problemy z podlewaniem - robię to wyłącznie ,,na oko", bo jest zabardzo zastawiony, żeby go ciągle wyjmować z osłonki i patrzeć, czy korzonki wyschły, choć raz na jaaakiś czas to robię. I jest wszystko ok.
 ciekawe czy one są tam wyhodowane, czy tylko sprzedawane.
  ciekawe czy one są tam wyhodowane, czy tylko sprzedawane.