Różo miło mi że mnie odwiedziłaś, a nasturcję będziemy rozpowszechniać, bo jest atrakcyjna!

Dopóki nie będziesz tam miała ogrodzenia, nie ma sensu nic sadzić. Już wiedzą, że jest co jeść i będą wracać...
 Dopóki nie będziesz tam miała ogrodzenia, nie ma sensu nic sadzić. Już wiedzą, że jest co jeść i będą wracać...

W ogrodzie też potrafią narozrabiać
 W ogrodzie też potrafią narozrabiać  . Szkoda malin.
 . Szkoda malin. Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

wyższe ogrodzenia , straszydła coraz to nowe. Do stracha z ubiegłego roku już się przyzwyczaiły i traktują go jak drzewko - tylko patrzeć jak go zaczną obgryzać
  wyższe ogrodzenia , straszydła coraz to nowe. Do stracha z ubiegłego roku już się przyzwyczaiły i traktują go jak drzewko - tylko patrzeć jak go zaczną obgryzać   
   Bogusiu zawsze się gdzieś znajdujemy
  Bogusiu zawsze się gdzieś znajdujemy   

ale chabry owszem
 ale chabry owszem  

a czy Pomponella nie powtarza kwitnienia, bo taką informację miałam od Danusi. Podoba mi się ten wściekły róż - drugiej takiej nie mam
  a czy Pomponella nie powtarza kwitnienia, bo taką informację miałam od Danusi. Podoba mi się ten wściekły róż - drugiej takiej nie mam   

Chabry prześliczne są i pewnie by się ładnie z różami komponowały... ale najpiękniejszy widok bezkresnych pól!
 Chabry prześliczne są i pewnie by się ładnie z różami komponowały... ale najpiękniejszy widok bezkresnych pól!
 , ale nasionka będą bo są śliczne i łatwe w uprawie.
 , ale nasionka będą bo są śliczne i łatwe w uprawie. 

Marysiu wysiewałaś mieszankę nasion ???
  Marysiu wysiewałaś mieszankę nasion ???
 )
 )
 Kolory Twoich chabrów to niekończąca się niespodzianka
 Kolory Twoich chabrów to niekończąca się niespodzianka  U mnie żeruje zając ale wielkich szkód nie poczynił. Siatka leśna jest rzeczywiście skuteczna na sarenki. Łosie już potrafią ją wywalić, jak znajda coś smakowitego.
 U mnie żeruje zając ale wielkich szkód nie poczynił. Siatka leśna jest rzeczywiście skuteczna na sarenki. Łosie już potrafią ją wywalić, jak znajda coś smakowitego. Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj
 Nie porzucaj, nie rozmnażaj - sterylizuj