Lukrecjowy ogród - metamorfozy
- Lukrecja
- 1000p
- Od: 31 maja 2009, o 07:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Lukrecjowy ogród - metamorfozy
Aniu bardzo mi miło czytać tyle pięknych słów, ale ja dopiero zaczynam! Tak naprawdę zaczęłam tworzyć to miejsce w zeszłym roku... O ilości błędów nie będę nawet pisać, bo stron by brakło
Ale zapraszam! Wpadaj kiedy tylko chcesz, a każdy trzymany kciuk na wagę złota!

- bonia244
- 1000p
- Od: 19 lis 2010, o 08:18
- Kontakt:

mnie lilie nie pociągnęły, kilka posadziłam jesienią ale za to wpadłam w róże

miłego dnia

- Lukrecja
- 1000p
Bożenko choćby małymi kroczkami, ale byle ciągle do przodu
Damy radę. Woda w ogrodzie bardzo mi się podoba, choć u siebie raczej zdecyduję się tylko na jakieś małe ciurkadełko, ot byle ptaszyny miały się z czego napić. Wszystko w ogrodzie robię sama, a z oczkiem trochę roboty jest. A w związku z tym, że nikt mi w tym nie pomoże wybieram opcję minimalistyczną. W domu mam duże akwarium i to mi wystarczy. A poza tym przed domem płynie rzeczka, dość kapryśna, ale zawsze to rzeczka, jak już uporam się z terenem za domem, gdzie spędzam najwięcej czasu, przyjdzie też czas na ogarnięcie rzeczki. Nie umiem zrobić wszystkiego na raz, więc też idę niewielkimi kroczkami, a jednak wciąż do przodu.
Będę czekać cierpliwie na otwarcie Twojego wątku! Nic tak nie motywuje jak wspólna praca, choć każdy na swoim

Będę czekać cierpliwie na otwarcie Twojego wątku! Nic tak nie motywuje jak wspólna praca, choć każdy na swoim

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 3 gru 2011, o 09:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czy można się zapisać do fanclubu tego ogrodu
No to się zapsuję
Pozdrowienia dla miłej Gospodyni
Sławek

No to się zapsuję

Pozdrowienia dla miłej Gospodyni

Sławek
Dziewczęta, ja za liliami też specjalnie nie szaleję, ale powiedzmy sobie otwarcie, że nie w każdym ogrodzie każda roślina się sprawdzi czy pasuje... ja u siebie widzę je tylko w okolicy oczka wodnego i tam też je sadzę.
Róże zamawiajcie, chociażby po to by umilić sobie otoczenie tarasu, czy uatrakcyjnić nasadzenia donicowe... róże doskonale będą wyglądać zarówno w Twoim, Nelu, ogrodzie, jak i Twoim, Bożenko
Pozdrawiam sennie,
A
Róże zamawiajcie, chociażby po to by umilić sobie otoczenie tarasu, czy uatrakcyjnić nasadzenia donicowe... róże doskonale będą wyglądać zarówno w Twoim, Nelu, ogrodzie, jak i Twoim, Bożenko

Pozdrawiam sennie,
A
- variegata
- 1000p
- Od: 24 sie 2012, o 13:45
Ale fantastyczny kawałek świata stworzyłaś wokół siebie
Masz sprecyzowane plany i ogromna wiedzę, dlatego jestem pewna, że dokonasz kolejnych cudownych metamorfoz
Bardzo chętnie będę śledziła dalsze poczynania, bo to co już gotowe jest śliczne a przyszłość zapowiada się równie ciekawie

Masz sprecyzowane plany i ogromna wiedzę, dlatego jestem pewna, że dokonasz kolejnych cudownych metamorfoz

Bardzo chętnie będę śledziła dalsze poczynania, bo to co już gotowe jest śliczne a przyszłość zapowiada się równie ciekawie

Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda.
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV
Tak, lubię koty ;)
wpisuję się koniecznie
już czekam na fotki twoich prac ogrodowych 

- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ładne lilijki zamówiłaś
a wracając do twojej odpowiedzi - tylko nie mojito...
strasznie źle mi sie kojarzy ten drink

a wracając do twojej odpowiedzi - tylko nie mojito...

Ave, zaciekawilas mnie ;-) Opowiesz swoje doswiadczenia z mojito?
Uwielbiam
Uwielbiam

- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguniu, to sie nie nadaje na Forum... staciłabym reputację...

- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
Ave pisze:Aguniu, to sie nie nadaje na Forum... staciłabym reputację...![]()
![]()

ja mam pewnie podobne doświadczenia z Tequilą

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Witaj Nelu, trochę mnie nie było a ty nową część otwarłaś. Wspaniałe plany robisz, trzeba przyznać, że handlowcy potrafia sprzedawać i zachwalać fotkami- nie mozna się im oprzeć
Miejmy nadzieję, że trafiłaś na uczciwych sprzedawców bo ja w zeszłym roku dużo straciłam. Podaj link sprzedawcy lilii please
może cos mnie za serce chwyci chociaz muszę powiedzieć, że zdjęcia tych bladoróżowych lilii bardzo zachęcające 

- Lukrecja
- 1000p
Sławku witam w fan clubie!
Oj po wizycie u Ciebie zapachniało różowymi irysami
Agunia jak zwykle 100 % racji w tym co piszesz. Znajdę tym lelijom odpowiednie miejsce - na krętej rabacie, powinny mieć nogi w cieniu, bo tam przecież rosną wrzosy
A 15 kępek powinno już fajnie wyglądać, tak myślę. Zobaczymy jak wyjdzie w realu.
Madziu - Variegata witaj
Zmiany zmianami, ale Ty to idziesz u siebie jak burza! Dosłownie i w przenośni
Fajnie, że jesteś
Anushka do wiosny jeszcze trochę. Będą nowe fotki jak tylko coś wykiełkuje z ziemi
Póki co, awaria systemu i komputera zeżarła wszystkie fotki jakie miałam. A to problem, bo miałam cyknięte miejsca gdzie i co posadziłam na jesieni! Mniej więcej wiem, ale mniej niż więcej!
Ewciu - Ave no jakżesz mojito mogłoby nadszarpnąć Twoją reputację?
Toż ono tak wybornie smakuje, zwłaszcza w upalne wieczory!
Aniu witam i pięknie dziękuję! Wszystko wciąż w procesie zmian... plany już są, teraz czekam na wiosnę
Madziu - Lulko tequilla to już zupełnie inna inszość! U mnie po tym trunku wystapiła taka jasność umysłu, że dyskusjom nie było końca, a jakie przemyślane dogłębnie, wszystko spoko i cacy do momentu ułożenia się na łóżku, dwa dni helikopter! Oj to były loty!

EWCIU nareszcie! Czytałam u Ciebie dlaczego taka absencja na FO. Momencik i wysyłam pw. Już się nie mogę doczekać spotkania!

Agunia jak zwykle 100 % racji w tym co piszesz. Znajdę tym lelijom odpowiednie miejsce - na krętej rabacie, powinny mieć nogi w cieniu, bo tam przecież rosną wrzosy

Madziu - Variegata witaj

Anushka do wiosny jeszcze trochę. Będą nowe fotki jak tylko coś wykiełkuje z ziemi

Ewciu - Ave no jakżesz mojito mogłoby nadszarpnąć Twoją reputację?

Aniu witam i pięknie dziękuję! Wszystko wciąż w procesie zmian... plany już są, teraz czekam na wiosnę

Madziu - Lulko tequilla to już zupełnie inna inszość! U mnie po tym trunku wystapiła taka jasność umysłu, że dyskusjom nie było końca, a jakie przemyślane dogłębnie, wszystko spoko i cacy do momentu ułożenia się na łóżku, dwa dni helikopter! Oj to były loty!

EWCIU nareszcie! Czytałam u Ciebie dlaczego taka absencja na FO. Momencik i wysyłam pw. Już się nie mogę doczekać spotkania!

Ave, mojito może być zdradliwe, ale w dużej ilości ;-) Popłynęłaś?
Takim płynem to żaden wstyd 
Lulka, może cytryny z solą nie polizałaś na czas
Nelu, jak ja lubię tę Twoją krętą rabatę... ona daje takie możliwości! Z liliami będzie jeszcze piękniejsza

Lulka, może cytryny z solą nie polizałaś na czas

Nelu, jak ja lubię tę Twoją krętą rabatę... ona daje takie możliwości! Z liliami będzie jeszcze piękniejsza

- bina12
- 1000p
- Od: 17 mar 2011, o 13:15

- Motyle wymyślają cudowne bajki, by je podszeptywać kwiatom.- Pozdrawiam Ewa
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2
Na końcu tęczy - Na końcu tęczy cz.2