Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Post »

Aguś różany kolaż piękny..... róże w pigułce :wink: Mam nadzieję, ze przyszły sezon będzie u Ciebie równie bogaty w te piękne kwiaty i będziemy mogli je podziwiać każdego dnia :D
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aguś , to Twoja obecność wywołuje nieposkromioną gadatliwość. Pół doby a mam szczęście że w ogóle załapałem się na wątek ;:304 Robisz apetyt na wiosnę, kolaże dają po oczach. Ja też jak Przemo liczę dni do wiosny. Pozdrówka. ;:168
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37

Post »

No proszę,tylko jeden wieczór mnie nie było, a już kolejna część i do tego załapałam się dopiero na 4 stronę :wit
Tegoroczne dokonania imponujące ;:180 A plany ;:224
Byle do wiosny Obrazek
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś,dzisiaj Maja była w ogrodzie u Pszczelarni z ogrodowiska,przez co program zaraz był ciekawszy.
MaGorzatka
Konto usunięte na prośbę.
Od: 20 sty 2011, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguniu - piękne kolaże kwiatowe skomponowałaś, aż miło zawiesić oko na takich kolorach.
Ale muszę tu napisać o Twojej pizzy na Wyspie. No jestem pod wrażeniem - taki cudny porządeczek na każdym etapie, w rządkach, równiutko i czyściutko - moja bibliotekarska dusza jest zachwycona! ;:196
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Aguniu, świetne te kolaże, ale masz też je z czego robić. U mnie zdjęć z ogrodu a parę kolaży by ledwo starczyło.
Życzę miłej niedzieli i lepszego widoku za oknem niż u mnie.... odwilż jest i szklanka na podwórku
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Dzień dobry niedzielne! U nas pogoda pod psem - dżdżysto, mgliście i odwilżowo... Dzisiaj nie będę robić nic, chyba. Sporty zimowe przed tv, kominek, coś na ząb - wystarczy tej aktywności ;-))

Marzenko, kolaż można stworzyć z dowolnej liczby zdjęć... ja wybrałam bodaj 40 różyczek... nie ma tam białych, kremowych i żółtych... D. twierdzi, że wcale nie są takie ładne, ale ja się jeszcze nauczę jak ładnie komponować zdjęcia, by - jeśli jest taka potrzeba - móc pokazać coś w pigułce. U mnie pogoda taka sama jak u Ciebie, zatem miłego lenistwa życzę ;:196
Małgosiu, wychodzi na to, że też mam bibliotekarską duszę :) A propos, przypomniałam sobie moment kiedy to zaczęłam uczęszczać do 1-ej klasy podstawówki i od razu poszłam zapisać się do biblioteki... miła starsza pani bibliotekarka mówi do mnie, że to za wcześnie i najpierw muszę się nauczyć ładnie czytać... na co ja oburzona, że 'przecież mnie babcia nauczyła i ja już umiem!'. Pani na to zmarszczyła czoło, wręczyła w dłoń Karolcię i przed uczniami z 7-8 klas, którzy akurat wypożyczali, zrobiła mi egzamin... Pamiętam, że dostałam brawa i swoją pierwszą kartę do biblioteki :) Masz takie sytuacje, Małgosiu? Za pochwały dotyczące pizzy dziękuję... to była moja pierwsza pizza z ciasta drożdżowego, samodzielnie ugniecionego :)
Małgocha, trochę dziś zaspałam i Mai nie obejrzałam... zasadzę się na powtórkę, albo zaraz zerknę czy już zamieścili w sieci... Pszczelarnię kojarzę i chętnie obejrzę jej włości obiektywem Mai.
Aniu, witam... gdzie ja do Twoich pędzących wątków... ani się obejrzymy, a stukniesz kolejne 90 :) Dzięki za odwiedziny!
Tadziu, fajnie, że zajrzałeś! Ja naprawdę jestem osobą małomówną, nieśmiałą i w ogóle - przynajmniej tak siebie odbieram - ale rzeczywistość, w której funkcjonuje tak mnie ukształtowała, że nie ma sprawy nie do załatwienia w moim wykonaniu :) Taki dziwny osobnik ze mnie ;-) Cieszę się, że do mnie zaglądacie i macie ochotę tyle rozmawiać! To bezcenne znajomości! :)

CDN... a tymczasem moja ukochana Vanille Fraise w odsłonach:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Agnieszko a u mnie piękne słońce i ciepło ! Niestety roztopy i ślisko ale przynajmniej kury mają zielonkę :heja Ja dzisiaj do Filharmonii na koncert I. Wundera! ha ha !
x-ag-a
---

Post »

Marysiu, czytałam że u Ciebie słonecznie - aż trudno uwierzyć patrząc za okno... Wspaniałych doznań muzycznych życzę i zazdroszczę! :)
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agus,przypomnij jaka hortensj eteraz pokazałas w czerwonym kolorze?
x-ag-a
---

Post »

Małgosiu, to Vanille Fraise... czy Twoja też się tak ładnie przebarwiła? Jeśli dobrze pamiętam, to chyba razem ją kupiłyśmy u Szmita?
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś,tak i chyba za szybko,bo uwielbiam ją jasna.
Jak mozesz odpowiedz mi na temat tych zarówek ledowych?
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Hortensje przepiękne ;:138
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Vanillę najbardziej lubię, kiedy dopiero zaczyna się przebarwiać-takie lody malinowe :D Czy truskawkowe? W ogóle owocowych nie lubię jeść, ale oglądać i owszem :;230
Pogoda wredna. Całą noc padał śnieg tylko po to, żeby teraz zacząć kapać :?
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aguś hortensjowy pokaz przepiękny, ależ ja je uwielbiam :D Tak sobie myślę, że chyba zastąpię swoje ogrodówki bukietowymi..... wprawdzie też są piękne, ale tyle z nimi zachodu :roll: Nie cierpię tego opatulania roślin..... jakoś coraz większy leń robię się jesienią :oops: A bukietowe są tak piękne i nie potrzebują tyle zachodu co ogrodowe....
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”