Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13
Aguś różany kolaż piękny..... róże w pigułce
Mam nadzieję, ze przyszły sezon będzie u Ciebie równie bogaty w te piękne kwiaty i będziemy mogli je podziwiać każdego dnia 
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś , to Twoja obecność wywołuje nieposkromioną gadatliwość. Pół doby a mam szczęście że w ogóle załapałem się na wątek
Robisz apetyt na wiosnę, kolaże dają po oczach. Ja też jak Przemo liczę dni do wiosny. Pozdrówka. 
- sweety

- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aguś,dzisiaj Maja była w ogrodzie u Pszczelarni z ogrodowiska,przez co program zaraz był ciekawszy.
-
MaGorzatka
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu - piękne kolaże kwiatowe skomponowałaś, aż miło zawiesić oko na takich kolorach.
Ale muszę tu napisać o Twojej pizzy na Wyspie. No jestem pod wrażeniem - taki cudny porządeczek na każdym etapie, w rządkach, równiutko i czyściutko - moja bibliotekarska dusza jest zachwycona!
Ale muszę tu napisać o Twojej pizzy na Wyspie. No jestem pod wrażeniem - taki cudny porządeczek na każdym etapie, w rządkach, równiutko i czyściutko - moja bibliotekarska dusza jest zachwycona!
- Sosenki4

- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aguniu, świetne te kolaże, ale masz też je z czego robić. U mnie zdjęć z ogrodu a parę kolaży by ledwo starczyło.
Życzę miłej niedzieli i lepszego widoku za oknem niż u mnie.... odwilż jest i szklanka na podwórku
Życzę miłej niedzieli i lepszego widoku za oknem niż u mnie.... odwilż jest i szklanka na podwórku
Dzień dobry niedzielne! U nas pogoda pod psem - dżdżysto, mgliście i odwilżowo... Dzisiaj nie będę robić nic, chyba. Sporty zimowe przed tv, kominek, coś na ząb - wystarczy tej aktywności ;-))
Marzenko, kolaż można stworzyć z dowolnej liczby zdjęć... ja wybrałam bodaj 40 różyczek... nie ma tam białych, kremowych i żółtych... D. twierdzi, że wcale nie są takie ładne, ale ja się jeszcze nauczę jak ładnie komponować zdjęcia, by - jeśli jest taka potrzeba - móc pokazać coś w pigułce. U mnie pogoda taka sama jak u Ciebie, zatem miłego lenistwa życzę
Małgosiu, wychodzi na to, że też mam bibliotekarską duszę
A propos, przypomniałam sobie moment kiedy to zaczęłam uczęszczać do 1-ej klasy podstawówki i od razu poszłam zapisać się do biblioteki... miła starsza pani bibliotekarka mówi do mnie, że to za wcześnie i najpierw muszę się nauczyć ładnie czytać... na co ja oburzona, że 'przecież mnie babcia nauczyła i ja już umiem!'. Pani na to zmarszczyła czoło, wręczyła w dłoń Karolcię i przed uczniami z 7-8 klas, którzy akurat wypożyczali, zrobiła mi egzamin... Pamiętam, że dostałam brawa i swoją pierwszą kartę do biblioteki
Masz takie sytuacje, Małgosiu? Za pochwały dotyczące pizzy dziękuję... to była moja pierwsza pizza z ciasta drożdżowego, samodzielnie ugniecionego 
Małgocha, trochę dziś zaspałam i Mai nie obejrzałam... zasadzę się na powtórkę, albo zaraz zerknę czy już zamieścili w sieci... Pszczelarnię kojarzę i chętnie obejrzę jej włości obiektywem Mai.
Aniu, witam... gdzie ja do Twoich pędzących wątków... ani się obejrzymy, a stukniesz kolejne 90
Dzięki za odwiedziny!
Tadziu, fajnie, że zajrzałeś! Ja naprawdę jestem osobą małomówną, nieśmiałą i w ogóle - przynajmniej tak siebie odbieram - ale rzeczywistość, w której funkcjonuje tak mnie ukształtowała, że nie ma sprawy nie do załatwienia w moim wykonaniu
Taki dziwny osobnik ze mnie ;-) Cieszę się, że do mnie zaglądacie i macie ochotę tyle rozmawiać! To bezcenne znajomości! 
CDN... a tymczasem moja ukochana Vanille Fraise w odsłonach:

Marzenko, kolaż można stworzyć z dowolnej liczby zdjęć... ja wybrałam bodaj 40 różyczek... nie ma tam białych, kremowych i żółtych... D. twierdzi, że wcale nie są takie ładne, ale ja się jeszcze nauczę jak ładnie komponować zdjęcia, by - jeśli jest taka potrzeba - móc pokazać coś w pigułce. U mnie pogoda taka sama jak u Ciebie, zatem miłego lenistwa życzę
Małgosiu, wychodzi na to, że też mam bibliotekarską duszę
Małgocha, trochę dziś zaspałam i Mai nie obejrzałam... zasadzę się na powtórkę, albo zaraz zerknę czy już zamieścili w sieci... Pszczelarnię kojarzę i chętnie obejrzę jej włości obiektywem Mai.
Aniu, witam... gdzie ja do Twoich pędzących wątków... ani się obejrzymy, a stukniesz kolejne 90
Tadziu, fajnie, że zajrzałeś! Ja naprawdę jestem osobą małomówną, nieśmiałą i w ogóle - przynajmniej tak siebie odbieram - ale rzeczywistość, w której funkcjonuje tak mnie ukształtowała, że nie ma sprawy nie do załatwienia w moim wykonaniu
CDN... a tymczasem moja ukochana Vanille Fraise w odsłonach:

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Agnieszko a u mnie piękne słońce i ciepło ! Niestety roztopy i ślisko ale przynajmniej kury mają zielonkę
Ja dzisiaj do Filharmonii na koncert I. Wundera! ha ha !
Marysiu, czytałam że u Ciebie słonecznie - aż trudno uwierzyć patrząc za okno... Wspaniałych doznań muzycznych życzę i zazdroszczę! 
- malgocha1960

Agus,przypomnij jaka hortensj eteraz pokazałas w czerwonym kolorze?
Małgosiu, to Vanille Fraise... czy Twoja też się tak ładnie przebarwiła? Jeśli dobrze pamiętam, to chyba razem ją kupiłyśmy u Szmita?
- malgocha1960

Aguś,tak i chyba za szybko,bo uwielbiam ją jasna.
Jak mozesz odpowiedz mi na temat tych zarówek ledowych?
Jak mozesz odpowiedz mi na temat tych zarówek ledowych?
- przemo1669

- Od: 27 cze 2011, o 11:06
- Kontakt:
Hortensje przepiękne 
- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Vanillę najbardziej lubię, kiedy dopiero zaczyna się przebarwiać-takie lody malinowe
Czy truskawkowe? W ogóle owocowych nie lubię jeść, ale oglądać i owszem
Pogoda wredna. Całą noc padał śnieg tylko po to, żeby teraz zacząć kapać
Pogoda wredna. Całą noc padał śnieg tylko po to, żeby teraz zacząć kapać
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aguś hortensjowy pokaz przepiękny, ależ ja je uwielbiam
Tak sobie myślę, że chyba zastąpię swoje ogrodówki bukietowymi..... wprawdzie też są piękne, ale tyle z nimi zachodu
Nie cierpię tego opatulania roślin..... jakoś coraz większy leń robię się jesienią
A bukietowe są tak piękne i nie potrzebują tyle zachodu co ogrodowe....