Dobry dosyć późny wieczór
Małgosiu udało mi się załapać słoneczko, aparat akurat nie "pracował" i mogłam go dorwać. Sama osobiście zafascynowana jestem kolorystyką /w ogóle/ a na tych zdjęciach udało mi się wyłapać ciekawe połączenia kolorystyczne. Zamierzam, to w pewien sposób wykorzystać
Ja powiem Ci nie mam weny na eksperymenty, w zeszłą zimę usiłowałam w donicy przechować Grandiflorę i była tak mizerna przez lato..., bałam się, że nie zakwitnie. Poszła do gruntu. Na klatce jedynie mam lantanę, psiankę i agapant /który kwitł pięknie w tym roku - chyba wczesne nawożenie mu posłużyło). Na tarasie został w skrzyni powojnik, hm zobaczymy...
Majka Nasionka cynii kupiłam w zwykłym ogrodniczym i mimo, że dokładnie przeczytałam opis jak będą wysokie to się szczerze zdziwiłam

Co do róż Edenka wiem jak wygląda i jestem jej fanką, ale nie znam wszystkich odmian, które macie u siebie i w końcu myślałam, że to inna nazwa tej samej odmiany. New Dawn mnie nie kręci. Taki troszkę z niej anemik
Dorota już się wpisałam u ciebie

Zerknę czy wkleiłaś.
Krysiu Dziękuję

Słonko mnie wyciągnęło na dwór
Izo również dziękuje za pochwały

Ogród się w zeszłym roku ładnie rozwinął i uwielbiam oglądać zdjęcia z lata. Mogłyby tylko te drzewa w końcu urosnąć

Mam również malutkie plany na przyszły rok, ale czy finanse pozwolą zobaczymy. Może M w końcu się zabierze do realizacji cieku wodnego, będę go namawiać. Może sami się zabawimy, to będzie taniej

A krzesełko kupiłam na all. Niestety trzeba je renowować, bo rdzewieje. Zimę spędzi na tarasie.
Dobranoc wszystkim , bo się bardzo późno zrobiło...