Babojolowy koniec świata

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Babojolowy koniec świata

Post »

Ależ z tego pająka pracuś ;:oj Zdarzało sie, że widziałam całe drzewa pokryte pajeczyną, ale tyle pojedyńczych ;:oj NIE
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jolu witaj :wit Wreszcie dotarłam do Twojego pieknego ,zadbanego ogrodu :tan Przemyslalny i fantastycznie zorganizowany ;:215 Moje ceglane klimaty ;:167 dzban moje marzenie ... urodziny mam dopiero za rok ,ale pomysł na prezent zapamietam !
Jak tam psinka ?
Pozdrawiam i będe zagladała ;:196
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

ale zjawisko , po deszczu pięknie to wygląda ;:215
babojola
200p
200p
Od: 25 maja 2009, o 16:42

Post »

sweety, DuczekiOsia- pająk pracuje pełną parą, wczoraj umyłam okno i obmiotłam pajęczyny a dzisiaj już całe okno zapajęczynowane :D
Tak pajęczyny po deszczu są piękne, nie lubię w nie wpadać ale zawsze jestem nimi zafascynowana.
mm - complex- dziękuję za wizytę :D wiem, że cegły to Twoje klimaty, widziałam je u Ciebie, też lubię cegłę.
Tak ja na urodziny zawsze kupuję sobie lub dostaję coś do ogrodu, ostatnim razem zażyczyłam sobie elektryczną podkaszarkę. :;230 A mogłam, np. buty :;230 To już jest choroba, wydaję więcej pieniędzy w ogrodniczym niż w odzieżowym ;:oj
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

babojola pisze:...........Tak ja na urodziny zawsze kupuję sobie lub dostaję coś do ogrodu, ostatnim razem zażyczyłam sobie elektryczną podkaszarkę. :;230 A mogłam, np. buty :;230 To już jest choroba, wydaję więcej pieniędzy w ogrodniczym niż w odzieżowym ;:oj
No kochana - to nie tylko Ty tak masz. Ja w tym roku na imieniny dostałam taki szpadel do odcinania obrzeży trawnika. Skakałam do góry z radości ( pomimo wieku emerytalnego) bo od kilku lat o czymś takim marzyłam.
babojola
200p
200p

Post »

amba19 no właśnie ja też muszę sobie sprawić taki szpadelek. Bo ja obrzeża wyrównuję na kolanach i nożykiem ;:223
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p
Od: 28 wrz 2011, o 00:20

Post »

Uwielbiam rododendrony ;:167 A twój jest przepiękny i tak gęsto kwitnie ;:138
Awatar użytkownika
kwiaciara
200p
200p
Od: 28 wrz 2011, o 00:20

Post »

Za każdym razem gdy wchodzę na twój wątek, ten dzban z Brico robi na mnie ogromne wrażenie !
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Jolu odwiedzam Cię po raz pierwszy (po Twojej miłej wizycie u mnie). Dołączam się do zachwytów nad rododendronem - zjawiskowy. Ogólnie - PIĘKNIE!
Dzban świetny, szkoda że pusty :D
Popatrz tu:
http://zszywka.pl/p/dzban-100195.html
tez bym tak chciała :lol:
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

babojola pisze:amba19 no właśnie ja też muszę sobie sprawić taki szpadelek. Bo ja obrzeża wyrównuję na kolanach i nożykiem ;:223
Jolu - rzez lata robiłam tak samo, wykończyłam kilka całkiem dobrych noży...o bolącym kręgosłupie pozwól, że nie wspomnę :evil:
A teraz to bajka! Mój M jeszcze go ulepszył, przyspawał mi takie szersze "cóś" do nadeptywania i naostrzył. No powiem Ci, że nawet z biżuterii tak bym się nie cieszyła ( a jestem sroka i kocham błyskotki :;230 )
babojola
200p
200p

Post »

Kwiaciara dziękuję, że mnie odwiedzasz i Ci się podoba u mnie :D Właśnie parę dni temu dokupiłam sobie dwie duże gliniane donice do kompletu :heja .
majowa- dzięki za odwiedziny i miło mi, że Ci sie podoba ;:180 , daleko mi do Twojego ogrodu ale staram się stworzyć sobie i mojej rodzinie przyjemny zakątek do odpoczynku. Nad obsadzeniem dzbana myślę ale jakoś nie mam nic co by tam ładnie pasowało, chociaż wiem, że pusty też nie wygląda dobrze.
Amba19 - zazdroszczę Ci tego szpadelka i gratuluję pomysłowego i pomocnego męża. Mnie generalnie bardziej cieszą rzeczy typu szpadelek niż świecidełka. Wiem, jestem dziwna :;230
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Piękne wrzosy ,zresztą wszystko śliczne
babojola
200p
200p

Post »

Dzień dobry wszystkim ososbom, które mnie odwiedzają :D
Wróciliśmy z grzybów ( byle jakie grzybobranie :( ), zjedliśmy obiad, zrobiłam obchód po ogrodzie, w międzyczasie zrobiłam kilka zdjęć :D, których nie zawacham się pokazać ;:oj
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

U Ciebie takie ładne słoneczko? :shock: U nas pochmurno.
Ściana z bluszczem (winobluszczem?) superowa!!
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
babojola
200p
200p

Post »

Witaj Iwonko, tak u nas dzisiaj od samego rana przepiękna pogoda ;:138
Ściana z konieczności musi być obsadzona bluszczem,żeby zakryć ten wstrętny beton. Winobluscz pięcioklapowy
w zeszłym roku zlikwidowałam, przynajmniej tak myślałam, że zlikwidowałam, bo on w tym roku odbił, nawet całkiem fajnie wygląda. Na ścianie od garażu miałam winobluszcz trójklapowy, moim zdaniem ładniejszy, już nawet fajnie zarastał ścianę ale niestety zeszłej zimy zmarzł ;:223
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”