Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic
Re: Wątek dla osób odchudzających się w Nowym roku i osób kibic
Kochani, cieszę się, że tyle z nas ma postanowienie zgubienia kilogramów! jestem pewna, że razem będziemy się skutecznie motywować - jednych do rozpoczęcia choćby małej aktywności, drugich do spróbowania zmierzenia się z własną słabą silną wolą... ja uwielbiam ruch, ale niestety M. nie przepada za wzmożoną aktywnością i w rezultacie oboje na tym cierpimy... oczywiście w sezonie non stop ruszam się w ogródku, ale to za mało... będzie bieganie, jak tylko się ociepli i dieta...
trzymam kciuki za wszystkich!
trzymam kciuki za wszystkich!
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Postanowienia nie mam
ale poczytać mogę
Wpisuję się żeby nie uciekło i trzymam kciuki za wszystkich

Wpisuję się żeby nie uciekło i trzymam kciuki za wszystkich

- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
Jolu bez obrazy ,odsłoń pucki - może też poćwiczysz . Wybacz
,ale to było silniejsze patrząc na Twój awatar ,

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
ja się wpisuję przed snem, poczytam jutro....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- marzanka
- Od: 21 lut 2010, o 22:01
To i ja się zapisuję i spróbuję co nie co zrzucić z boczków ,Tylko ,zeby mnie tu Babuchna nie znalazła bo mi znowu nawtyka do słuchu 

-
- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Witajcie,
mimo zadyszki dogoniłam Was.Oj,muszę zrzucić i to sporo.Waga jak na huśtawce raz 8 kg mniej a za kilka miesięcy 6 kg więcej i tak w kółko.Jem to samo ,jadam mało,może piję za mało bo nie trawię wody ani herbatek owocowych,słodyczy nie jem bo nie lubię/nigdy nie jadłam/owoców i warzyw nie znoszę i nigdy nie jadam.Co robić,co jeść.

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Aniu : kuruj się a potem ćwicz i stosuj dietę jak my.
Ewo oj takiej diety to sobie nie zastosuje wole tę Ali .
Olku dzięki za wsparcie .
Cynthio z chromem to masz rację , stosowałam go kilka lat temu i działa prawie do dziś ,nie przepadam za słodyczami .
Aguniado ja zaczęłam od dziś , zobaczymy 1 lutego jaki był efekt mojego poświęcenia .
Jolu dziękuje bardzo za wsparcie , ale mnie widziałaś i wiesz że muszę a teraz ważę jeszcze kilka kilo więcej niż w maju
Jagusiu witaj
Marzenko babuchna byla to przed Tobą
Grażynko trudna sprawa , ja też nie jem zbyt dużo , ale wiem co doprowadza mnie do tycia makarony, zupy i kluski ziemniaczane
tego jem więcej bo po godzinie jestem głodna a bardzo lubię 
Ewo oj takiej diety to sobie nie zastosuje wole tę Ali .
Olku dzięki za wsparcie .
Cynthio z chromem to masz rację , stosowałam go kilka lat temu i działa prawie do dziś ,nie przepadam za słodyczami .
Aguniado ja zaczęłam od dziś , zobaczymy 1 lutego jaki był efekt mojego poświęcenia .
Jolu dziękuje bardzo za wsparcie , ale mnie widziałaś i wiesz że muszę a teraz ważę jeszcze kilka kilo więcej niż w maju

Jagusiu witaj
Marzenko babuchna byla to przed Tobą

Grażynko trudna sprawa , ja też nie jem zbyt dużo , ale wiem co doprowadza mnie do tycia makarony, zupy i kluski ziemniaczane

- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56

Ja też

Tylko co mam zrobić, jak rano nie jestem głodna, a spać idę ok. 2-giej. Nie wytrzymam od 18-tej do tej 2-giej

Helena
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Witajcie.
Zjadłam na śniadanie 3 jajka na miękko, pomidor i kawa z mlekiem bez cukru, gdyż nie słodzę już z 10 lat i wyjeżdżam do Mamy.
Na obiad chyba kilka pierogów ruskich,
które Mamie ulepiłam, więc razem zjemy, co będzie. 

Zjadłam na śniadanie 3 jajka na miękko, pomidor i kawa z mlekiem bez cukru, gdyż nie słodzę już z 10 lat i wyjeżdżam do Mamy.
Na obiad chyba kilka pierogów ruskich,

- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
SUPER DIETA
Na śniadanie -pogwizdanie
a na obiad -bedki [marne grzybki ]
na kolacje twarde z miękkim
będzie człowiek lekki
Trzymajcie się -dla motywacji -za każde kilo mniej jeden miłek
By nie było że kpiny urządzam z bardzo poważnego dla WAS problemu ,wyszukałem z rana propozycję
http://www.poradnia.pl/banany-skladniki-odzywcze.html
Wspierający KIBIC - olek
Geniu to takie mączyte ,musi zapycha trzewia i uzupełnia wypsitany potas .

Na śniadanie -pogwizdanie
a na obiad -bedki [marne grzybki ]
na kolacje twarde z miękkim
będzie człowiek lekki
Trzymajcie się -dla motywacji -za każde kilo mniej jeden miłek

By nie było że kpiny urządzam z bardzo poważnego dla WAS problemu ,wyszukałem z rana propozycję
http://www.poradnia.pl/banany-skladniki-odzywcze.html
Wspierający KIBIC - olek
Geniu to takie mączyte ,musi zapycha trzewia i uzupełnia wypsitany potas .
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...jestem z samego rania
postanowienia są wspaniałe oby je utrzymać...
...moja waga dawno przekroczyła normę..przerabiałam wszystkie no prawie diety...
czasami udawało się największy sukces to było 20kg w dół... znowu w górę idzie waga...
...najgorszą wadą jest podjadanie i to mnie gubi ..a jeszcze jak jest jakiś stres to zajadam go...
...no i uwarunkowania genetyczne też maja dużo do powiedzenia... a i wiek mniejsze spalanie... szukam usprawiedliwienia
...ale co tam zaczynam od mniejszych porcji i eliminuję słodycze...
..z ruchem muszę poczekać...
..idę robić sobie kawę z mlekiem bo z niej nie zrezygnuję...ale bez cukru...
Tajeczko
Ty się odchudzasz
nie żartuj
Olek dzięki za link...

...moja waga dawno przekroczyła normę..przerabiałam wszystkie no prawie diety...
czasami udawało się największy sukces to było 20kg w dół... znowu w górę idzie waga...
...najgorszą wadą jest podjadanie i to mnie gubi ..a jeszcze jak jest jakiś stres to zajadam go...
...no i uwarunkowania genetyczne też maja dużo do powiedzenia... a i wiek mniejsze spalanie... szukam usprawiedliwienia

...ale co tam zaczynam od mniejszych porcji i eliminuję słodycze...
..z ruchem muszę poczekać...
..idę robić sobie kawę z mlekiem bo z niej nie zrezygnuję...ale bez cukru...

Tajeczko

Olek dzięki za link...

witajcie
na czczo dobrze jest wypić wodę z cytryną, co własnie czynię... na śniadanie mam grahamkę z filetem z indyka... potem sałatka (rukola, pomidor, żółta papryka, oliwki, bazylia), kefir i marchewki do przegryzienia.
dobrego dnia!

na czczo dobrze jest wypić wodę z cytryną, co własnie czynię... na śniadanie mam grahamkę z filetem z indyka... potem sałatka (rukola, pomidor, żółta papryka, oliwki, bazylia), kefir i marchewki do przegryzienia.
dobrego dnia!
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Staram się jak mogę ,ale herbatka gorzka i na dodatek zielona -brrrrrrrr.Do tej pory piłam tylko czarną i z cukrem .
Z kawy na pewno nie zrezygnuję .Głód staram się oszukiwać wodą ,ale jestem ciągle głodna
Na dodatek te paskudne słodycze .Dlaczego ja je tak uwielbiam .Poczytałam ,w google o chromie ,ale nie wiele dobrego o nim wyczytałam ,więc rezygnuję .
Jak tu popracować nad swoją słabą ,,silną wolą .,,
Z kawy na pewno nie zrezygnuję .Głód staram się oszukiwać wodą ,ale jestem ciągle głodna

Na dodatek te paskudne słodycze .Dlaczego ja je tak uwielbiam .Poczytałam ,w google o chromie ,ale nie wiele dobrego o nim wyczytałam ,więc rezygnuję .
Jak tu popracować nad swoją słabą ,,silną wolą .,,

Jolu, przede wszystkim nie możesz chodzić głodna! co masz w planie na dziś do zjedzenia?
co do słodzenia - oduczyłam się tego zwyczaju jeszcze na koloniach, więc nie mam z tym kłopotu... a jeśli chodzi o herbatę, to spróbuj czerwonej.
co do słodzenia - oduczyłam się tego zwyczaju jeszcze na koloniach, więc nie mam z tym kłopotu... a jeśli chodzi o herbatę, to spróbuj czerwonej.
- AnowiB
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Misiu...ja w żadne diety cud nie wierzę,uważam,że można jeść prawie wszystko a wystarczy ograniczyć ilość ,pewne rzczy wyeliminować i uzbroić się w cierpliwość i samodyscyplinę........no i trzeba zapomnieć o podjadaniu....... schudnąć to się da.....tylko potem utrzymać wagę....
dzisiaj na śniadanie zjem serek homog,
II sniad......banan
na obiad /na dwa dni...../ ugotuję sobie zupkę na dwóch skrzydełkach,ziemniak i seler/ mniej więcej taka sama ilość/ po ugotowaniu warzywka zmiksuję ,dodam posiekany szczypior.....M nie ma diety to dziś ma wczorajszy schabowy a jutro świateczne mielone
17.55 activia
no i picie..woda,sok..kawy sobie nie odmawiam /cukrem
/,herbatki owocowe,kolorowe i ziolowe też lubię sobie wypić w ciągu dnia
Jolu..kiedyś jak byłam mloda i piękna /wieki temu/ chodziłam jeszcze na aerobic,basen....itp..to mieliśmy dietę 1000 kcal....głod oszukiwałam małymi soczkami z kartoników...takimi dla dzieci ze słomką.....zwracałam uwagę tylko na ilość kcal i chyba wart.energet.....piłam wolniutko przez słomkę i udawało się żołądek oszukać....spróbuj....

dzisiaj na śniadanie zjem serek homog,
II sniad......banan
na obiad /na dwa dni...../ ugotuję sobie zupkę na dwóch skrzydełkach,ziemniak i seler/ mniej więcej taka sama ilość/ po ugotowaniu warzywka zmiksuję ,dodam posiekany szczypior.....M nie ma diety to dziś ma wczorajszy schabowy a jutro świateczne mielone
17.55 activia

no i picie..woda,sok..kawy sobie nie odmawiam /cukrem

Jolu..kiedyś jak byłam mloda i piękna /wieki temu/ chodziłam jeszcze na aerobic,basen....itp..to mieliśmy dietę 1000 kcal....głod oszukiwałam małymi soczkami z kartoników...takimi dla dzieci ze słomką.....zwracałam uwagę tylko na ilość kcal i chyba wart.energet.....piłam wolniutko przez słomkę i udawało się żołądek oszukać....spróbuj....