Jadziu przy takim wietrze wędzenie to mordęga, ostatnio syn też się tak namęczył a też tak wiało.
Spotkanko miałyście, pewnie było miło pogadać o ogrodach.
Wspomnienia wiosenno-letnie jak zwykle optymistycznie nastawiają , tylko ten wściekły wiatr.
LUCYNKO ona nawet ładnie pachnie . Dostałam ja od Forumowiczki i widać ,ze u mnie równiez pięknie zakwitła
GRAŻYNKO teraz to dopiero będe do niej zaglądać
MAJKA masz racje . Syn sie wściekał ,ale mamy następną nauczkę bo ciągle sie uczymy i próbujemy wyciągać wnioski . Pote te niekończące sie dyskusje co zrobić i jak
Dziewczyny, my też wędziliśmy!
Deszcz lał jak czort, wiało jak choliwka ale mamy !
Nie próbowałam jeszcze mieęska ale szanowny małżonek wrócił z miną " nie rusz, nie dotykaj... wędziło mu sie gorzej jak na mrozie.
Fotki u mnie.
IWONKO bardzo sie cieszę i brawa dla Tadzia
DANUSIU wędzenie było u mnie a spotkanie u Basi . No cóż dziewczynom nie było dane skosztować kiełbasy . Cóż tak czasem bywa
AGUŚ ostatnim razem syn wędził w deszczu ,ale tym razem deszcz to małe piwo przy takim wietrze . Piec wariował i nie szło wystabilizować temperatury . Jednak potem była wspólna dyskusja i wyszliśmy z założenia ,że jednak nie ma co wędzić w taką pogodę a jak już to w inny sposób. Wciąż trzeba sie uczyć
Trochę wiosenki
Przykryłam obornikiem końskim. Będą miały cieplutko. Ziemia nie jest zmarznięta. A, zresztą - zimy nie będzie jako takiej. Mróz mały pewnie będzie, ale co to jest za zima!!!! _oleander_ dziękuję
Jadziu cleome siałam wcześniej w domu tzn w marcu,kwietniu.Ciekawe ,czy jesienią wysiane nasiona ... wykiełkują Ci w ogrodzie
Ale macie super z tym wędzeniem ,u mnie nie ma kto się za to brać... Bo przecież to męska robota...
WITAM W MROŻNY PORANEK . U nas -10 najzimniej w całej Polsce . Kurcze teraz unas ten biegun zimna zauważylam to już w ubiegłą zimę
MARZANKO to tez storczyk ,ale wcale nie jest trudny do utrzymania a warto go mieć . Dosyć długo go szukałam a na dodatek pachnie leciutko
NELKA tak tez myślałam ,że trzeba go wcześniej posiać, bo dostaliśmy od Ciebie sadzonki . Widzisz jaką furorę zrobiło Cleome ,ale przyznam ,że jest śliczne
TOSIA widzisz jaki dzisiaj mróz . Te wczorajsze -2 to nic w porównaniu z dzisiejszą noca -10 . No widzisz Ola już Ci odpisała . Puszkinia ma cebulki takie malutkie
OLU dzięki za odpowiedż