wpadłam z rewizytą
 zazdroszczę wam tej powierzchni do zagospodarowania. Jest pole do opisu
  zazdroszczę wam tej powierzchni do zagospodarowania. Jest pole do opisu  po malutku stworzycie swój zaczarowany ogród. Dzieciaczki słodkie, ja jestem mamą 4,5 letniego Roberta
 po malutku stworzycie swój zaczarowany ogród. Dzieciaczki słodkie, ja jestem mamą 4,5 letniego Roberta 

zazdroszczę wam tej powierzchni do zagospodarowania. Jest pole do opisu
  zazdroszczę wam tej powierzchni do zagospodarowania. Jest pole do opisu  po malutku stworzycie swój zaczarowany ogród. Dzieciaczki słodkie, ja jestem mamą 4,5 letniego Roberta
 po malutku stworzycie swój zaczarowany ogród. Dzieciaczki słodkie, ja jestem mamą 4,5 letniego Roberta 

Gosiu
 Gosiu

Jak to się super ogląda takie przeobrażenia !!  Ile krzewów i drzewek przybyło!! Szkoda, że nie mieszkacie bliżej, pewnie bylibyście jeszcze o kilka kroków do przodu, ale jak to mówią jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma
   Jak to się super ogląda takie przeobrażenia !!  Ile krzewów i drzewek przybyło!! Szkoda, że nie mieszkacie bliżej, pewnie bylibyście jeszcze o kilka kroków do przodu, ale jak to mówią jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma 

Gośka
 Gośka
 ...
 ...

Gośka
 Gośka

Gośka
 Gośka
 Wszystko wypieszczone, wypielęgnowane. Tuje nieźle podrosły, pewnie wiosną dacie je już na stałe miejsce. Widzę też kwitnące młode drzewka. W tym roku może być już fajne owocowanie. Zwłaszcza krzewów, bo te jednak rosną szybciej.
  Wszystko wypieszczone, wypielęgnowane. Tuje nieźle podrosły, pewnie wiosną dacie je już na stałe miejsce. Widzę też kwitnące młode drzewka. W tym roku może być już fajne owocowanie. Zwłaszcza krzewów, bo te jednak rosną szybciej.  Teraz jest to prawie trawnik i wygląda całkiem przyzwoicie.
  Teraz jest to prawie trawnik i wygląda całkiem przyzwoicie. 

.
. 
 .
.
 Gośka
 Gośka

Słomę musiałabym kupić od jakiegoś gospodarza. Myślałam o słomie na przyszły sezon. Po zbiorach już nie ściółkowałam słomą, bo chciałam mieć trochę dodatkowych sadzonek. Truskawki są niemniej popularne od malin. Muszę tylko ciągle w odplamiacze do ubrań inwestować. Ale nic to i tak nic tak nie cieszy, jak umorusane buźki objedzone swoim zdrowym owocem.
  Słomę musiałabym kupić od jakiegoś gospodarza. Myślałam o słomie na przyszły sezon. Po zbiorach już nie ściółkowałam słomą, bo chciałam mieć trochę dodatkowych sadzonek. Truskawki są niemniej popularne od malin. Muszę tylko ciągle w odplamiacze do ubrań inwestować. Ale nic to i tak nic tak nie cieszy, jak umorusane buźki objedzone swoim zdrowym owocem. Gośka
 Gośka

. Nie ma sprawiedliwości na świecie, nie ma , bo ja decydowanie za mało mam
 . Nie ma sprawiedliwości na świecie, nie ma , bo ja decydowanie za mało mam   . Pozdrawiam serdecznie. Dzieciaki boskie.
 . Pozdrawiam serdecznie. Dzieciaki boskie. 

zapewniam Cię, że jest sprawiedliwość bo ja mam 6 tys m2 ale perzu + 3 tys m2 perzu po drugiej stronie drogi. Zrobienie kawałka trawnika to droga przez mękę. Ja swoje rabatki i jagodnik pielę widłami. Wydaje mi się, że wybrałam już wszystko co do jednego korzonka a za chwilę łąka perzowa wschodzi od nowa.
  zapewniam Cię, że jest sprawiedliwość bo ja mam 6 tys m2 ale perzu + 3 tys m2 perzu po drugiej stronie drogi. Zrobienie kawałka trawnika to droga przez mękę. Ja swoje rabatki i jagodnik pielę widłami. Wydaje mi się, że wybrałam już wszystko co do jednego korzonka a za chwilę łąka perzowa wschodzi od nowa. Gośka
 Gośka