A moja taka zabiedzona kupiona na wyprzedaży w NOMI przeżyła i ma pełno pąków ale jeszcze nie kwitnie Ale przyszłam ci się pochwalić moja Susana ma dwa pąki kwiatowe
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3
Dziękuje Iwa za odwiedzinki ,no i gratuluje kwitnienia Susan,a ja się pożalę że moja glicynia zastrajkowała i ma tylko jeden pąk,czyli można powiedzieć że nie zakwitnie.
A ja na avatarku widzę, że kwitnienie całkiem, całkiem Gratuluję uporu w uprawie lewizji, niech Ci ich zimą wilgoć nie wykończy Ja już dałam sobie spokój, nie mam skalniaka, nie mam zatem gdzie ich uprawiać, będę się przyglądać w innych ogrodach
Tomku
Dawno nie zagladalam do Ciebie..a tu juz nowy watek! Slicznie jak zawsze w Twoim ogrodzie. Wszystko takie dopieszczone i zadbane ,az milo popatrzec! Mam takie male pytanie Tomku, czu myslisz ,ze moglbym posadzic glicynie do donicy? Czy moze bedzie jej tam zbyt ciasno? Donica nie bedzie zbyt szeroka ,ale za to dosc wysoka! Pozdrawiam i zycze
Cześć Tomek,
Co tu dużo pisać - u Ciebie zawsze jest pięknie. Mam nadzieję, że chociaż w 1/10 dojdę kiedyś do takiego stanu ogrodu.
Azalia wygląda doskonale, jeden wielki kwiatostan. Ach, normalnie się rozmarzyłam. Żeby mieć taki ogród musiałabym chyba zastrzelić psa, matkę i rzucić pracę na rzecz wielkiego sprzątania. ;-)