Agnieś - to jest na Miłocińskiej, na końcu Baranówki, obok wiaduktu. Elsi, Ty to masz w ogóle po drodze

Aaa znam tego Pana. I potwierdzam że ma wszystko. Wczoraj kupiłam tam ciemierniki, których nigdzie już nie było.100krotka pisze:Agnieś - to jest na Miłocińskiej, na końcu Baranówki, obok wiaduktu. Elsi, Ty to masz w ogóle po drodze
Bo Pan nie wiedział że na forum sami wariaci sąAgnieś pisze:No był trochę zdziwiony że jeszcze ktoś kupuje, ale było otwarte, więc może przygotowuje się do sezonu zimowego.
Powiem Ci Elu, że z tą taniością, to różnie bywa...ale ma sadzonki naprawdę super jakości, i w dodatku dzieli je na dwie lub trzy grupy, w zależności od tego, jak są okazałe, taką mają cenę (np. piwonie i ostróżki tak miał podzielone). Generalnie drogo nie jest, ale niektóre cuda sobie kosztująelsi pisze:Dobrze wiedzieć, gdzie można kupić różnorodne i tanie rośliny, trzeba wprowadzić adres do GPS![]()
![]()
:
Dokładnie tak - ważny jest stosunek ceny do jakości, i jeśli o tym mówimy, to szkółka jest the best. To jest po prostu jakośćo wiele wyższa, a ceny mniej więcej podobne - czasem trochewyższe, a czasem niższe niż gdzie indziej.elsi pisze:Stokrotko trudno porównać ceny, bo trzeba byłoby widzieć rośliny, prawda?
:
Ja coś słyszałam o Anglii, że likwidują ;-) Trudno mi wyrokować, czy to ma sens, czy jest tylko zbytkiem ostrożności, fakt, że kiedys słyszałam w jakiejś audycji, jak jacyś naukowcy pobierali próbki z orzeszków solonych, które sobie stały w pubie podczas rozgrywek piłkarskich, i co tam znaleźli - ale chyba oszczędzę Wam szczegółówdominikams pisze:No wlasnie, podobno we Wloszech likwiduja te misy na wode swiecona w kosciolach i wprowadzaja podajniki na podczerwien![]()
Bo niehigienicznie (zawsze tak uwazalam i dlatego tylko udaje, ze mocze palce
).