Elegant Candy też mam mieć, ale jeszcze nie zakwitł.
Ostatni NN to też fajnisty.
Ten żółty to jeden ze starszych odmian a jeśli niski to może Stella de Oro?
Grażynko, dzięki...kogra pisze:Masz rację.
Gratuluję takiej zdobyczy.
Madziu, to dla Ciebie powtórka, zatytułowana "W królewskich objęciach"mag pisze:Śliczny ten Jordan, a towarzystwo lilii trąbkowej jeszcze podkreśla jego urodę.
bogusia177 pisze:Gabryśko,ale mi się podobają Twoje liliowce ,bardzo jestem ciekawa moich nabytków
Ale pomalutku ,chyba jakoś na początku lipca jest wystawa lilii w Rybniku ,to i liliowce są w sprzedaży ,
Muszę sprawdzić kiedy :P
No... byłoby fajnie się spotkać Grażynko.kogra pisze:To ja też chcę wiedzieć, może uda mi się pojechać na nią ?
Wiesiu, z tym dobieraniem roślin nie zawsze mi się udaje, ale staram się.abeille pisze:Gabiś, zestawienie Jordana i lili przecudne. Ty to masz dobry gust i pięknie dobierasz rośliny. Ten liliowiec czerwony
też jest śliczny.
Dużo słoneczka Ci życzę. ;:2
Wiolu, to prawda... zaczynają kwitnąć i bardzo się z tego cieszę, bo je bardzo lubię.tulipanka pisze:Gabi, liliowce już widzę, że zaczynają spektakl![]()
Śliczne masz odmiany. Ciekawa jestem, jakie tam jeszcze masz
Aniu, mam rozumieć że też dojedziesz do Rybnika ?an-ka pisze:Ale jesteście "zołzy" umówić się w Rybniku - toż pewne jak nic ,że zakupie te piękności,a przecież nie mam ich gdzie wyeksponować ,no chyba ,że u Gagawi hihi.Ale pomysł doskonały - Gabrysiu -prześlicznie pokazane,Jordan i lilia ...
U Bogusi też cudeńka ,a teraz maszeruję do Kogry i tam też pewnie dostanę oczopląsu.
Jacku, fajnie że mogłam Ci pomóc zidentyfikować pięciornika.Jacek P.... pisze:Gabrysiu, dzięki za pomoc w identyfikacji pięciornika. Tak, mój to wyprostowany.
Ja też obawiam się o zdrowie pustynników. Zwłaszcza olbrzymiego, który jeszcze nie kwitł ale powolutku rośnie w siłę![]()
Liliowce piękneTen krwistoczerwony przypomina mi 'Amadeusa', którego widziałem u Grześka.
Szkoda, że ta wystawa w Rybniku tylko sobota-niedzielaW inne dni byłaby szansa, żebym się wybrał.