Mój ogród
- nemezja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2007, o 10:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród
nic nie robiłam. Same się pewnego dnia pojawiły. P.S. Przepraszam za poślizg w odpowiedzi:)
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
WITAM po bardzo ,bardzo długiej przerwie .
Chyba jakieś zaległe fotki nam się należą
i kilka słów co porabiałaś jak Ciebie z nami nie było .

Chyba jakieś zaległe fotki nam się należą

- nemezja
Co się działo:). Studia. 2 kierunki wiec czasu nie było na niektóre rzeczy. Ale teraz wakacje!!!

-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02

- nemezja
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02

- nemezja

Kiedyś gdzieś upatrzone zawilce bardzo mi się spodobały. Szukałam ich w różnych sklepach, ale nigdzie nie było. Wreszcie jedna Forumowiczka podzieliła się ze mną, za co bardzo dziękuję i przyniósł mi je listonosz:). Rosną już u mnie 3 lata:).

Śliwek Ci u nas dostatek. Co więcej ani jedna nie była robaczywa jak do tej pory! A juz sie kończą!

nemezja witaj
Pięknie i bardzo kolorowo u Ciebie
Zakątek do siedzenia super.Dajesz radę z Glicynią?Moja rośnie jak szalona i najchętniej cięłabym ja raz w miesiącu
Cantedeskia żółta zachwycająca....jak długo ja masz?U mnie niestety porażka....nie zakwitła i marnie rosła.Mam nadzieję że uda mi się przetrzymać cebulę ...
Pozdrawiam

Pięknie i bardzo kolorowo u Ciebie

Zakątek do siedzenia super.Dajesz radę z Glicynią?Moja rośnie jak szalona i najchętniej cięłabym ja raz w miesiącu

Cantedeskia żółta zachwycająca....jak długo ja masz?U mnie niestety porażka....nie zakwitła i marnie rosła.Mam nadzieję że uda mi się przetrzymać cebulę ...
Pozdrawiam

- nemezja
mme33,
Cantedeskia znalazł się u mnie przez przypadek:). Koło mnie mieszka moja ciotka, która tez ma piękny ogród. Ze względu na swój wiek powoli rezygnuje w wszystkie co jej zdaniem" sprawia w ogrodzie problem". Mam tu na myśli jakieś kwiaty, które trzeba na zimę znosić, coś co trzeba wykopywać. I cebule Cantedeskji chciała wyrzucić, ale ja je wzięłam:). Mam je drugi rok. W tamtym roku miałam 1 kwiat( ale wiem, ze miały zbyt mała donicę). W tym kwiaty były 3( i tez ma chyba trochę ciasno:). Na przyszły rok wsadzę ją do czegoś naprawdę dużego.
Cantedeskia znalazł się u mnie przez przypadek:). Koło mnie mieszka moja ciotka, która tez ma piękny ogród. Ze względu na swój wiek powoli rezygnuje w wszystkie co jej zdaniem" sprawia w ogrodzie problem". Mam tu na myśli jakieś kwiaty, które trzeba na zimę znosić, coś co trzeba wykopywać. I cebule Cantedeskji chciała wyrzucić, ale ja je wzięłam:). Mam je drugi rok. W tamtym roku miałam 1 kwiat( ale wiem, ze miały zbyt mała donicę). W tym kwiaty były 3( i tez ma chyba trochę ciasno:). Na przyszły rok wsadzę ją do czegoś naprawdę dużego.