Na ziemi przodków - piku
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiesiu, czarowny zakątek
Może trochę odosobniony ale za to jak cudowny.
Znając Twoje zamiłowanie do współpracy z roślinkami, będziemy mogli za niedługo podziwiać kolejne fantastycznie kolorowe miejsce.
Już nie mogę się doczekać , dlatego będę tu częstym gościem.
Pozdrawiam serdecznie.
Może trochę odosobniony ale za to jak cudowny.
Znając Twoje zamiłowanie do współpracy z roślinkami, będziemy mogli za niedługo podziwiać kolejne fantastycznie kolorowe miejsce.
Już nie mogę się doczekać , dlatego będę tu częstym gościem.
Pozdrawiam serdecznie.
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Wiesiu, okolica przecudna. Życzę dużo sił, które beda Ci potrzebne do tworzenia Siedliska. Trzymam kciuki i wierzę, że Ci się uda.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- piku
- Przyjaciel Forum

- Od: 12 lip 2007, o 13:20
Spędziłam kilka pracowitych dni :koszenie (sały sad), plewienie (pierwszych nasadzeń), sadzenie (obsadziłam brzeg sadzawki kosaćcami niezapominajkami, kaczeńcami i trawami) i podlewanie. Nie zdążyłam nawet uwiecznić tego efektów.
Ale uwieczniłam różanecznik i azalię, które sprawiły mi wielką radość zakwitając mimo wiosennej przeprowadzki z ogrodu

Przetrzebiony stary sad z częściowo nowymi nasadzeniami

oraz rzut okiem na okolicę

Ale uwieczniłam różanecznik i azalię, które sprawiły mi wielką radość zakwitając mimo wiosennej przeprowadzki z ogrodu

Przetrzebiony stary sad z częściowo nowymi nasadzeniami

oraz rzut okiem na okolicę

- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Na ziemi przodków -piku
Piękna okolica , zadbana , każdy pragnie stworzyć piękne siedlisko dla swojej rodziny , twoje jest szczególnie wielkie ,czeka cie więc dużo pracy , wiem coś o tym bo i ja mam około dwóch ha. wokół domu ale na piasku rosną tylko brzozy i dęby a na reszcie też chcę stworzyć ogród .Szkoda tylko że u mnie nie chcą rosnąc drzewa owocowe , ty masz piekny choc stary sad pomalutku go odmłodzisz i bedzie sad taki jakie są teraz choć szkoda dużych jabłonek i grusz .. pięknie wygłądają jesienią obsypane kolorowymi owocami ,, Życzę ci dobrej pogody i dużu zdrowia abyś mogła spełnic swoje marzenia ..